Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Muhammet Bey bugün kaç tl alıyor burun ameliyatından bilen var mı?

evet canım bana komple değişik bir burun çizdi , çok değiştim hatta özellikle söyledim sadece çıkıntıyı törpületmek istiyorum diye ama hiç yanaşmadı , komple değiştirmezsek olmaz dedi sonra kbb ciye gidince o da sadece törpüleyerek ve deviasyonu açıp kıkırdak koyarak şeklinin düzeleceğini söyledi. salı ya gün aldım ben de, bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. hem şimdi deviasyon ameliyatı olacağı için özel sigortam ödeyecek yoksa çok zorlanacaktım.işin maddi kısmı da önemli ne yapalım az para değil ki 12.500 tl.

doktorum teoman dal amerikan hastanesinin doktoru , ameliyatı da aynı hastanede yapıyor.

Arkadaşlar yapılan yorumları okudum da fiyatlar bayağı uçmuş, üzerine biraz daha para ilave etsem g....me protez taktırırım...bende birkaç yıl önce burun ameliyatı oldum bu kadar para ödemedim. Burundaki problemin giderilmesi, törpülenmesi vs,, pazarlama stratejisinden başka birşey değil, estetik ameliyat yapılınca bütün problemler zaten giderilmiş oluyor. Ameliyat için hemen acele karar vermeyin, işinin uzmanlarından iyi bir fiyat araştırması yapın, para kolay kazanılmıyor...

ilk ameliyatımı 2010 da oldum ama 2.ci bi amelyata ihtiyacım var cesaret edemiyorum

canım bu işler parasıyla olmuyo. araba fiyatına burun düzeltiyo adam neden digerlerinden ne farkı varr bicok hastasını gördüm facebooktan burunları hiç de ahım şahım olmamış yaniii o paraya insanlar 3 tane burun amelytı olur :) hadi hayırlısı olsn amelytn inş.. fotolarını koyarsn artık )

benim anladığım kadarıyla burada adı geçen doktorların çoğu 5000 tl den başlıyor ve fiyat artıyor , sanırım biraz da tanınmış olmaları ile ilgili.belki de hiç adı duyulmamış sıradan bir hastanenin doktoruna gitsek çok daha uyguna yapar. bundan 10 sene önce estetik olmak için bir doktor ile görüşmüştüm o zaman daha yeni ünv deydim burnumu takıntı yapmıştım. doktor 1000 tl fiyat istemişti. tam ameliyat günü kan pıhtılaşmamda sorun çıktı kanamam çok oluyormuş yapmadı doktor ameliyatı bu sorunu çözelim öle ol dedi. şimdi düşünüyorum o zaman tv de çıkan estetikçilerin isimlerini almıştım fiyatları o dönem 3000 tl civarıydı arada çok fark vardı. bugün durum yine aynı şekilde. hastane özellikle fiyatta çok fark ediyor. mesela bana amerikan hastanesi dedi doktorum , eğer acıbadem de yaparsam 1500 tl daha ucuz olur dedi. eğer sigortam karşılamasa zaten bu fiyatlara yaptıramazdım.

hadi bakalım canım umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sigortamla görüştüm, dediğin gibi yenileme garanti sertifikasını almaya hak kazananlarınkini karşılıyormuş. Mayıs ayında şirket poliçeleri yeniletiyor, 4 senedir sigortalıyım ve 2 kbb muayenesi dışında sigortamı kullanmadığımdan bu sene sertifikayı alabilirmişim, o yüzden bekleme kararı aldım

çok acil bir durum yoksa bekle tabi. saol canım inşallah ameliyattan sonra yazarım iyi geçti diye, yarın görüşcez doktorla ondan sonra çok az kalıyor..bitsin bir an önce.

canim tam olarak morluklar ve sislikler ne zaman geciyor ??

ankarada doktor önerirmisiniz lütfenn çok kararsız kaldım ferruh bingül ve nebil bozdoğan arasında yada varsa başka önerebileceğiniz yazabilirmisiniz??

ben 3 hafta önce oldum.belki erken konuşuyorum ama burnumda kavisi göremedim halen ve bu moralimi bozuyor.

sen hangisine oldunki kavisi göremedin =( fataldanger teşekkür ederim bikaç olumsuzluk eet duymuştum ferruh bey için ama nebil beyden şikayeti olan hiç kimse yok sanırım yada olanlar varsa lütfen yazsın sonucta dönüşü yok bu işin tamamen yüzümüzü etkileyen bi operasyon =(

benim doktorum günay çavdar.Açıkçası şuanki durumum için herkes 6.ayı bekle diyor.Anlıyorumda benim atelim açıldığındada burnum düzdü..Milletin ateli çıktığında kavisli, şekilli çıkıyor .Bilmiyorum ya ama moral 0 açıkçası (

kızlar benim ameliyat hafyata salı ya kaldı. ctesi görüştüm moralim bozuldu benim burnum hiç değişmeyecek gibi bişi olacak. istersen burun ucunu inceltirim dedi..eh onu bari yapsın napiim.

kızlar benim ameliyat hafyata salı ya kaldı. ctesi görüştüm moralim bozuldu benim burnum hiç değişmeyecek gibi bişi olacak. istersen burun ucunu inceltirim dedi..eh onu bari yapsın napiim.

Aaa neden ertelendi, sen mi istedin? Yoksa sigortayı işin içine katınca anca o kadarını mı yapabiliyor?

Aaa neden ertelendi, sen mi istedin? Yoksa sigortayı işin içine katınca anca o kadarını mı yapabiliyor?

bugün doktorun 4 tane ameliyatı varmış , perşembe cuma da şehir dışında olacakmış. öbür salı olsun rahat rahat olsun dedi. iyi dedim ben de. bana üç boyutlu bişiler çizdi ama hiç değişmedi gibi geldi...aman ne bileyim işte estetik karşılamadığı için bu kadar oluyor demekki. neyse sağlığım düzelsin bari ne yapayım. annem de olmuşken biraz ucunu kaldırsın bari diyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…