Arkadaşlar ben Op. Dr. Muhammed Dilber tarafından amelıyat oldum gayet başarılı ve olumlu bır sonuc aldım:) hem saglık problemlerım vardı hemde burnumu sekıl olarak estetıkle duzelttı. suankı burnumdan gayet memnunum:) Bundan 2 sene öncesi, 4000 tl'ye
arkadaşım yakup avşara ameliyt oldu 13 milyaraa o para verilr mi yaa ve inanın eski burnu daha güzeldi yani adam her hastasından o ücreti alsa bi günde 2 amlyt yapıo aylık gelirini siz düsünün artık saçma..... o para verilmezzz pahalı diye güzel burun yapcak gibi bi şey yok
doktorum teoman dal amerikan hastanesinin doktoru , ameliyatı da aynı hastanede yapıyor.
evet canım bana komple değişik bir burun çizdi , çok değiştim hatta özellikle söyledim sadece çıkıntıyı törpületmek istiyorum diye ama hiç yanaşmadı , komple değiştirmezsek olmaz dedi sonra kbb ciye gidince o da sadece törpüleyerek ve deviasyonu açıp kıkırdak koyarak şeklinin düzeleceğini söyledi. salı ya gün aldım ben de, bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. hem şimdi deviasyon ameliyatı olacağı için özel sigortam ödeyecek yoksa çok zorlanacaktım.işin maddi kısmı da önemli ne yapalım az para değil ki 12.500 tl.
Arkadaşlar yapılan yorumları okudum da fiyatlar bayağı uçmuş, üzerine biraz daha para ilave etsem g....me protez taktırırım...bende birkaç yıl önce burun ameliyatı oldum bu kadar para ödemedim. Burundaki problemin giderilmesi, törpülenmesi vs,, pazarlama stratejisinden başka birşey değil, estetik ameliyat yapılınca bütün problemler zaten giderilmiş oluyor. Ameliyat için hemen acele karar vermeyin, işinin uzmanlarından iyi bir fiyat araştırması yapın, para kolay kazanılmıyor...
evet canım bana komple değişik bir burun çizdi , çok değiştim hatta özellikle söyledim sadece çıkıntıyı törpületmek istiyorum diye ama hiç yanaşmadı , komple değiştirmezsek olmaz dedi sonra kbb ciye gidince o da sadece törpüleyerek ve deviasyonu açıp kıkırdak koyarak şeklinin düzeleceğini söyledi. salı ya gün aldım ben de, bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. hem şimdi deviasyon ameliyatı olacağı için özel sigortam ödeyecek yoksa çok zorlanacaktım.işin maddi kısmı da önemli ne yapalım az para değil ki 12.500 tl.
hadi bakalım canım umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin, güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sigortamla görüştüm, dediğin gibi yenileme garanti sertifikasını almaya hak kazananlarınkini karşılıyormuş. Mayıs ayında şirket poliçeleri yeniletiyor, 4 senedir sigortalıyım ve 2 kbb muayenesi dışında sigortamı kullanmadığımdan bu sene sertifikayı alabilirmişim, o yüzden bekleme kararı aldım
arkadaşım benim 50. günüm bitti ameliyattan sonra. aslında estetik amaçlı yatmadım bıçak altına ama yapılmışken burnum da çok az düzeltildi ve hala şişliklerim var bence. kimse fark etmese de ben ifademin farklı olduğunu düşünüyorum hala. yüzüm şiş yani zaten doktorlar da söylüyor ifadenin tam olarak oturması 6 ayı buluyor, senin de 15 gün olmuş. sakin olmalısın ve sabretmelisin bence.
Arkadaşlar yapılan yorumları okudum da fiyatlar bayağı uçmuş, üzerine biraz daha para ilave etsem g....me protez taktırırım...bende birkaç yıl önce burun ameliyatı oldum bu kadar para ödemedim. Burundaki problemin giderilmesi, törpülenmesi vs,, pazarlama stratejisinden başka birşey değil, estetik ameliyat yapılınca bütün problemler zaten giderilmiş oluyor. Ameliyat için hemen acele karar vermeyin, işinin uzmanlarından iyi bir fiyat araştırması yapın, para kolay kazanılmıyor...
sen hangisine oldunki kavisi göremedin =( fataldanger teşekkür ederim bikaç olumsuzluk eet duymuştum ferruh bey için ama nebil beyden şikayeti olan hiç kimse yok sanırım yada olanlar varsa lütfen yazsın sonucta dönüşü yok bu işin tamamen yüzümüzü etkileyen bi operasyon =(
kızlar benim ameliyat hafyata salı ya kaldı. ctesi görüştüm moralim bozuldu benim burnum hiç değişmeyecek gibi bişi olacak. istersen burun ucunu inceltirim dedi..eh onu bari yapsın napiim.
Aaa neden ertelendi, sen mi istedin? Yoksa sigortayı işin içine katınca anca o kadarını mı yapabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?