Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben 2005te gazi hastanesinde rinoplasti ameliyetı oldum. o zaman doktorum gazideydi. Adı da reha yavuzer. kesinlikle cok memnun kaldım. hiç bir deformasyon yaşamadım. şimdi istanbulda amerikan hastanesinde sanırım. tavsiye ederim.

ankarada doktor önerirmisiniz lütfenn çok kararsız kaldım ferruh bingül ve nebil bozdoğan arasında yada varsa başka önerebileceğiniz yazabilirmisiniz??

2002 yılında estetik ameliyat yaptırdım. Koşuyolunda Doktorum Hasan bey'di. Çok memnun kaldım, estetik burun ameliyatı yaptıranlar dışında kimse anlamıyor ameliyat yaptırdığımı. Bence kendisiylede görüşün derim. Kadıköy'e giderken minibüsten görüyorum kliniği halen aktif. Fiyatı çok uygun vermişti. Gidip görüşmenizi öneririm...

Son düzenleme:
burun ameliyatı olduktan sonra yeni bir ameliyat olmak için üzerinden kaç ay geçmesi lazım?

ben 3 kez burun ameliyatı oldum,, kesinlikle tecrübe sahibi biri olarak söleyebilirimki şeklin tamamen çıkması ve oturması için en az 1 yıl gerekli,,,,ilk ameliyatımdan sonra 6.ayda mükemmel gözüken burnumda 1 sene sonra çökmeler oldu

sıkıldım beklemekten , hiç hevesim de kalmadı..kızlar bişi soracağım çıkıntıyı törpüleyecek benim doktorum sorduğumda gözüne batan yer sol taraf ile simetrik olacak ama burun ana kemerin değişmeyecek dedi. bir de burun ucunu incelteceğim dedi. ucunda bişi yok ki dedim..ince burun ucu daha estetik dururmuş. biraz da olsa düzelir değil mi burnumun görüntüsü. o kadar acı çekicem!!

yani mutlaka biraz farklılık olur ama tabi senin asıl ne isteğin önemli olan..eğer sigortayı devreye soktuğun için anca bu kadarını yapabiliyorsa ama sen daha fazlasını istiyorsan ve aradaki farkı ödeyebilirsen bunu belirttiğinde belkide daha farklı bir tasarım yapar? Ya da gerçekten burnunda değiştirilmesi gereken pek birşey yoktur?

kızlar benim ameliyat hafyata salı ya kaldı. ctesi görüştüm moralim bozuldu benim burnum hiç değişmeyecek gibi bişi olacak. istersen burun ucunu inceltirim dedi..eh onu bari yapsın napiim.

Cnm geçenlerde yazdığına göre bir değişiklik olmadıysa bugün ameliyata giriyorsun, umarım herşey yolunda gider ve en az sıkıntıyla atlatırsın :) güzel haberlerini bekliyorum, şimdiden geçmiş olsun :)

burnumdaki kanamaya hemen açıklık getiriormşakkıdı
bende burun kanatları daraltıldığı ve hepinizden farklı bi operasyon geçirdiim için kanama olmş o an:asigim:

canım meraba benmde burun kanatlarım daraltılcak ve açık rınoplastı sanırım ama korkyuorm kanatlar simetrikl duzgun olmazsa die senn nasl oldu cnm ve dikiş izi vs kaldımı ve nefes almada prb yaşamıosn dimi kanatlar daraldığı için belki komik br soru ama cahiiliğime veer ttlm

burun estetiği konusunda tecrübeli olan arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum burun ameliyat toplam kaç saat sürüyor hastaneye girip çıkma kaç saati buluyorr

burunda yapılıcak işlemlere göre degişio ama hastaneye iki saat önceden gidiosun anestezi tahlilleri için sonra ameliyat sonra o gece kalıosun istege baglı taburcu da olabilirsn

cnm aranızda yazın ameliyat olan varmı bir sorn oluyormu yazın benm doktorm hiöç bir sorun olmaz dedi ama ynede sormak istedm birde roaccutane kullanıorm 4 doktor sorun olmaz dedi amna tecrubesi olan varmı arkadaşlar

Özellikle başlarda oluyor o durum. Kaş ortası şiş olduğu için ayrık duruyor gözler, yüz ifaden değişiyor. Tabi ki ifaden sonra da biraz değişecek ama baştaki kadar değil. Şeklin oturması 6 ay dense de en az 1 yılı buluyor kemiğin ortaya çıkması özellikle ince derililerde.

offf çok para... sonra pişman olma ihtimali de var. İyi düşünmek gerek.

ben burun estetiği olalı 3 ay oldu ve burnumun sag tarafı çok şişik hala sag deliğim büyük bu geçici bişey mi?? ve burun sırtımda ucumda şişik sağ tarafa doğru yamuk gözüküyor geçer mi kızlar üzülüyorum...

meraba kızlar benım bugun 16.gunum burun amelıyatı oldum ancak yuzumdekı morluklar gıttı fakat hala rengım morumsuu :S asıl merak ettıgım ıkı göz aram yanı kaş aram okadar kalınkı bakışlarım benı korkutuyooo doktor ınıcek dedı ay sonuna kadar cok belırgın amaam deneyımlı arkadaslar lutfen dönüşş

burun estetiği konusunda tecrübeli olan arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum burun ameliyat toplam kaç saat sürüyor hastaneye girip çıkma kaç saati buluyorr

burun amelıyatıı 2-2,5 saat suruyor ama ben 8 de amlıyat ıcın gıttım 10n gıbı cıktım ama ıste hazırlanma başlamalrı kendıme gelmemide katarsan fazla uzun surmemıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…