burun ameliyatı olduktan sonra yeni bir ameliyat olmak için üzerinden kaç ay geçmesi lazım?
ankarada doktor önerirmisiniz lütfenn çok kararsız kaldım ferruh bingül ve nebil bozdoğan arasında yada varsa başka önerebileceğiniz yazabilirmisiniz??
burun ameliyatı olduktan sonra yeni bir ameliyat olmak için üzerinden kaç ay geçmesi lazım?
sıkıldım beklemekten , hiç hevesim de kalmadı..kızlar bişi soracağım çıkıntıyı törpüleyecek benim doktorum sorduğumda gözüne batan yer sol taraf ile simetrik olacak ama burun ana kemerin değişmeyecek dedi. bir de burun ucunu incelteceğim dedi. ucunda bişi yok ki dedim..ince burun ucu daha estetik dururmuş. biraz da olsa düzelir değil mi burnumun görüntüsü. o kadar acı çekicem!!
burun estetiğinde burun kanatları daraltıldığında iz kalıyor mu?
kızlar benim ameliyat hafyata salı ya kaldı. ctesi görüştüm moralim bozuldu benim burnum hiç değişmeyecek gibi bişi olacak. istersen burun ucunu inceltirim dedi..eh onu bari yapsın napiim.
burnumdaki kanamaya hemen açıklık getiriormşakkıdı
bende burun kanatları daraltıldığı ve hepinizden farklı bi operasyon geçirdiim için kanama olmş o an:asigim:
bide arkadşlar forumda bazı arkadaşların yorumlarını okudum pişman olanlar var yüz ifadelerinin değiştiğinin gözlerinin arasındaki mesafenin uzaklaştığını söleyenler var çok korkuyorum böle bişi olursa diye fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun karar vermemde yardımcı olmuş olursunuz
arkadaşım yakup avşara ameliyt oldu 13 milyaraa o para verilr mi yaa ve inanın eski burnu daha güzeldi yani adam her hastasından o ücreti alsa bi günde 2 amlyt yapıo aylık gelirini siz düsünün artık saçma..... o para verilmezzz pahalı diye güzel burun yapcak gibi bi şey yok
burun estetiği konusunda tecrübeli olan arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum burun ameliyat toplam kaç saat sürüyor hastaneye girip çıkma kaç saati buluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?