merhabalar bende cumartesi günü saat 10 da ameliyat oldum hastanede heyecandan dokuzda oluverdim zaten :)
sonra doktorum geldi cesaret iğnesi yapalım sana dedi önce tahlillerim yapıldı sonra bittiğinde iç çamaşırımla kaldım önlük giydirdiler...
doktorum tekrar geldi iğneyi yaptırdı ve ameliyata alalım artık seni dedi sonra sedyeye yatırdılar korkum olduğu halde iğneden dolayı uyuşmuştum zaten
ameliyathaneye girince şaşırdım bi roman havası çalıyodu ve herkes çok keyifliydi benim ameliyatıma iki doktor girdi biri kbb uzmanı biri plastik cerrah
bana megan fox gibi yapıcam seni diye takıldı o sırada damardan anestezi verdiler ben bile şakalar yapıodum bi anda uyumuşum el şıklatarak kaldırdılar hadi uyan bakalım diye :)
odama aldıklarında hala uyuyodum arada burnum kanamaya başladı o sırada buz kompresi yapıyodu arkadaşım sonrasında genizden gelen kan sayesinde kan kusmaya başladım..
o sıralar çok kötüydü işte boncuk boncuk soğuk terler attım tüm vicudum sırıl sıklam oldu tekrar yatırıp serum verdiler içinede mide bulantısını kessin diye ilaç kattılar
uyudum bi ara tekrar kustum tam dört defa oldu bu, sonrasında uyudum sabah ezanında kalktım sadece su içebiliyodum zaten doktorum geldi taburcu olabilirsin istediğin zaman dedi
saat 10 gibi babam geldi aldı eve geldim biraz uyudum tamponlar tabi mahvediyo bugün onlarda çıkıcak rahat bi nefes alıcam inş.. :) işte benim ameliyat maceramda böyle geçti darısı olmak isteyenlerin başına[/QUOT
slm ameliyatını nerde ve kime oldun öğrenebilirmiyim
merhabalar bende cumartesi günü saat 10 da ameliyat oldum hastanede heyecandan dokuzda oluverdim zaten :)
sonra doktorum geldi cesaret iğnesi yapalım sana dedi önce tahlillerim yapıldı sonra bittiğinde iç çamaşırımla kaldım önlük giydirdiler...
doktorum tekrar geldi iğneyi yaptırdı ve ameliyata alalım artık seni dedi sonra sedyeye yatırdılar korkum olduğu halde iğneden dolayı uyuşmuştum zaten
ameliyathaneye girince şaşırdım bi roman havası çalıyodu ve herkes çok keyifliydi benim ameliyatıma iki doktor girdi biri kbb uzmanı biri plastik cerrah
bana megan fox gibi yapıcam seni diye takıldı o sırada damardan anestezi verdiler ben bile şakalar yapıodum bi anda uyumuşum el şıklatarak kaldırdılar hadi uyan bakalım diye :)
odama aldıklarında hala uyuyodum arada burnum kanamaya başladı o sırada buz kompresi yapıyodu arkadaşım sonrasında genizden gelen kan sayesinde kan kusmaya başladım..
o sıralar çok kötüydü işte boncuk boncuk soğuk terler attım tüm vicudum sırıl sıklam oldu tekrar yatırıp serum verdiler içinede mide bulantısını kessin diye ilaç kattılar
uyudum bi ara tekrar kustum tam dört defa oldu bu, sonrasında uyudum sabah ezanında kalktım sadece su içebiliyodum zaten doktorum geldi taburcu olabilirsin istediğin zaman dedi
saat 10 gibi babam geldi aldı eve geldim biraz uyudum tamponlar tabi mahvediyo bugün onlarda çıkıcak rahat bi nefes alıcam inş.. :) işte benim ameliyat maceramda böyle geçti darısı olmak isteyenlerin başına[/QUOT
slm ameliyatını nerde ve kime oldun öğrenebilirmiyim
canım ameliyatımı BURSA özel esentepe tıp merkezinde DR.aydan ay ve DR. erşar evren koç'a oldum.. çok güzel geçti ameliyatım ilk gün biraz zor tabi bugün tamponlarım alındı dahada bi rahatladımm
bir cirpida okudum yazdiklarini elif..evet bende ameliyat olmak isteyen ama cesaretini toplamakta zorlanan ve kafasinda acabalar dolu olan biriyim,sen benim su an gecirdigim asamayi gecirmis ve olmussun ameliyatini..gecmis olsun yeni burnunla sana mutlu bir hayat diliyorum..sana bir kac sorum olacak cevaplarsan cok sevinirim..ameliyatin nerede ve kim tarafindan yapildi?su anda rahat nefes alabiliyor musun?benimde nefes almamda sorun var ozellikle yattigim zaman tamamen tikaniyor sprey kullanmak zorunda kaliyorum..bide rica etsem resim eklermisin eski ve yeni halini..ben yurtdisindayim gorusme ve ameliyat ayni hafta icinde olmali zaman azligi nedeniyle,buda beni dusunduruyo,aceleye getirmek istemiyorum fakat baska secenegim yok..o yuzden karar verme asamasi uzun suruyo boyle...insallah tum ameliyat olmak isteyenlerin hersey gonullerince olur bende dahil :)
Ben Ankarada yaşıyorum,ameliyatımı da Gazide oldum.Aslında alıyorum nefes ama hala o akıntı olayım tamamen bitmedi yani o yüzden arada tıkanıyo tabi burnum sonra deniz suyu sıkıyorum nefesin açılmasına o yardımcı olucakmış,bi de dikişler varmış içerisinde burnumun ve de burnumun alt kısmında kesi var orda dikişler var,onlar yumuşasın diye sürmem için krem aldık bi de o kremi sürüyorum,yaptıklarım bu kadar.Fotoğraf ekliycem ya bende istiyorum eklemek burda,yakın zamanda eklerim muhtemelen :) Sen nerde yaşıyosun,ameliyatı Türkiye'de mi olmayı istiyosun?
Ameliyatinin oldugu ilk gun ertesi gun burnun tamamen tikalimiydi yoksa azda olsa burnundan nefes alabiliyormuydun,yoksa tamamen agzindanmi nefes aldin?silikonlu tamponlarla nefes alinabiliyor diye okumustum oyle oldumu sende de? ben belcikadayim temmuzda gelicem turkiyeye,istanbulda muhammet dilbere ameliyat olmayi dusunuyorum,bakalim kismet...
Ameliyatinin oldugu ilk gun ertesi gun burnun tamamen tikalimiydi yoksa azda olsa burnundan nefes alabiliyormuydun,yoksa tamamen agzindanmi nefes aldin?silikonlu tamponlarla nefes alinabiliyor diye okumustum oyle oldumu sende de? ben belcikadayim temmuzda gelicem turkiyeye,istanbulda muhammet dilbere ameliyat olmayi dusunuyorum,bakalim kismet...
elifbelif ne kadar güzel anlatmışsın 5. günümdeyim ve alçım alınıp bant takıldı pazartesi dikişlerim alınıcak
ben burnumu tanıyamadım hiç hoşumada gtmedi yapay değil doğal ama şiş rahatsız etti beni
peki dikişlerin alındığında acıdı mı çok geçmiş olsun canım
Sen de mi açık teknikle oldun dikişlerim dediğin için soruyorum da canım?Benim dikişlerim hala duruyo doktorum onların kendi kendine düşüceğini almıycağını söyledi o yüzden dikiş alınması hakkında bi fikrim yok ne yazıkki.Ben de dediğim gibi ilk gördüğümde yüzümden çok ayrı bi organmış falan gibi gelmişti :) çünkü kaş arası bölgem burnumun ucu falan çok şiş ve kalın görünüyodu bide o sıkıntılı dönemden çıkmış yüz ifadesinin hala yorgunluğu da etkili oluyo bence.Ama inan gün geçtikçe daha güzel gelicek sana da,ben de bikaç gün biraz kafama takar gibi oldum ama herkes zamanla inicek daha oturucak dediğine göre vardır bi bildikleri diye düşünüyorum,en azından 1 ay falan geçmesi gerek heralde daha yüzünle bütünleşmiş gibi hissetmek için :) Albümün varmı senin henüz bakmadım profiline ama fotoğrafın falan?Ben de eklemek istiyorum yakın zamanda bakalım :)
evet canım albümüme bakabilirsin
ya benim açtı tüm doktorlar önünde hepsi harika mükemmel çok başarılı burun falan dedi
bana dedi sende bak gittim aynaya kocaman şiş bi burun gördüm ne şekil ne bişi benim et vardı onu aldı
birazda kaldırdı ama ucu top gibi hissiz bi burun vardı karşımda hiç beğenmedim ağlıcak gibi oldum
doktorum takma çok doğal minik bi burnun olucak hak vericeksin dedi bantladı daha hoş bile oldu
Ucu falan benim de hissiz gibi zaten cok dokunmuyorum acıkcası gerekmedikçe burnuma.En azından 15 gün olsun önce,sonra 3 hafta olsun sonrada 1 ay.böyle periyotlar koy kendine değişimi daha iyi farkedersin belki.ben de böyle diyorum ama işte ilk gördüğümde bana da büyük ve başlangıc yeri şiş gelmişti burnun,hala şiş mutlaka ama simdi daha gözüm alıştı gibi geliyo 10 gün önceki kadar yabancı gelmiyo en azından burnum yüzüme şu an :) şimdi bantlı mı senin,bide profilinden albümlerin kısmını göremedim canım ya fotoğraflarını yani?
evet belkide ama bi an önce geçsin canım ya çok rahatsız bu durum :S
ekledim seni görürsün canım
bi an önce insin burnumda daha güzel resimler koyayım
burnumda hala bant var dikişlerimde pazartesi alınıcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?