Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

herkese merhaba bende 16.04 2012 de burun ameliyatı oldum ..fakat su an ınanılmaz bır stres içindeyım.benım burnumun yanlardan küçülmesı gerektı oylede konustuk doktorumla.. fakat yanlarda herhangı bı dıkıs yada yapıştırma yok!doktoruma sordugumda küçülttüm diyor tabi şuan şiş oldugundan ve alçı oldugundan bılmıyorum nasıl ama görünen kısımda herhangı bi küçülme falan yok ...burnunu küçülten arkaadaslar varsa ltf bana bilgi versinn

bende ameliyat oldum ve benim burnumun yan kısımlarında da daraltma oldu zaten bi çok şey yapıldığı için burnum da o da yapıldı ve benim bildiğim ve kendimde gördüğüm kadarıyla herhangi zaten eğer açık teknikle ameliyat olmadıysan neresine müdahale edilirse edilsin burun delikleri arasındaki mesafedeki ufak dikişler hariç başka bi yerde dışardan dikiş sözkonusu olmuyor.Bence doktorun daralttığını yada küçülttüğünü söylüyorsa yapmıştır diye düşünüyorum,şimdi şiş olduğu için sana öyle gelmesi çok normal hele ki şu an alçılı zaten.Ama açılınca da panik yapma bence,açıldıktan sonraki anla o günden bir hafta sonraki gün arasında bile ne kadar farkettiğini hissediceğini düşünüyorum,şimdiden bozma bence hiç moralini :)

bende burnumu ismail kurana yaptırdım eylül ayında ve çok pişmanım hiçbir değişiklik olmadı hatta eski halini özlüyorum kontrol için gittiğimde bana bi kızın ameliyattan 6 ay sonraki resmini ve 2 yıl sonrakini gösterdi çok değişmişti 2 yıl beklememi söyledi yani ama bilmiyorum eskidende beğenmiyordum burnumu yaptırdım şimdide beğenmiyorum ve çok pişman oldum bütün yakınlarıma arkadaşlarıma yaptırmamalarını söylüyorum

benimde sol tarafımda bir topaklık var mercimek kadar ve çok acıyo dokununca sorcam gidince bu ne böyle diye

şişlik geçiyor benim 15 gün oldu burnumun ucu incecik oldu valla , ilk hali ile alakası yok.

kızlar şişlikler için bişey yapıyo musunuz masaj gibi doktorum bana hiçbişey vermedi ve burnum şişiyo gün geçtikçe ne yapcagımı bılmıyorum lütfen bişeyler söyleyin

arkadaşlar selam
bnde ameliyat olalı 15 gün oldu sanki ilk o beyaz bandajlar çıktıktan sonra daha büyük gibi geliyor doktor çok şişlik olmadığını söyledi ama kemerin alındığı yerde hafif bi çıkıntı oluştu bu ödemdenmidir bu şekikde sorun yaşayan arkadaşlar varsa acil yardım

çok tşk acaba nerde ameliyat oldunuz ve doktorunuz kim

geçmiş olsun inşaalah en kısa zamanda oturur burnun

merhaba öncelikle geçmiş olsun ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını koyarsan sevinirim bende kızkardeşimden biliyorum onunda ameliyatı 4 saat sürmüştü ve burnundaki tampondan dolayı rahat nefes alamıyodu ve yemek yerken zorluk çekiyodu ama değiyo şuan yeni halinden çok mutlu bende bundan bayağı cesaret aldım burnumu düzelttirmeyi düşünüyorum

kızlar yeni ameliyat olanlar öncelikle geçmiş olsun bugün 10.günüm ve eski halinden eser yok
baştn bende dert ediyodum nasıl olcak şişliklerim nolcak diye inanın zamanla oturuyo
bende çok tedirgindim ama albüm açtım arkadaşlar yorumlarla rahattıl saolsunlar
çok takmayın bence geçmiş olsunnn

bugun alçım çıktı saatlerce agladım kii hala yazarken bıle gozlerım doluyo..bambaşkaaa bi yuzum var resmen..inanılmaz şiş yuzum burnum dudagım bi an önce gecsın ıstıyorum bıtek denız suyu verdı onun dısında bi ilaçda vermedı doktorum ...beklemekten başka çarem yok sanırım :/

bozma moralini iniyor şişler , bak 1 hafta sonra çok fark edecek. benim burnumun ucu kocamandı incecik kaldı daha 15 gün olduğu halde. şimdi solda biraz çıkıntı var bekleyelim inecek şişlik dedi doktor. sen de biraz sabırlı ol , ilk bandaj çıktığında ben de çok üzülmüştüm ama geçiyor gerçekten.

umarım umarım...bugun uyandım burnumun içide şiş tıkanıyorum resmen okyanus suyu sıkıyorum ama bişeyde yaramıyor bakalım dediğiniz gibi zaman beklıycem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…