Hanımlar, uzun yıllar sonra ameliyat olmaya karar verdim ve doktor ile anlaştım. Fakat iş ciddiye binince de bu sefer acaba yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düşmeye başladım. Görünürde çok belirgin bir sorunum yok. İnsanlar estetik olmana gerek yok diyor. Hatta bazı doktorlar bile öyle dedi. Ama beni rahatsız ediyor burnumun görüntüsü. Şimdi iş ciddiye binince "acaba bana ameliyat olmana gerek yok" diyenler haklı mı acaba düşünmeye başladım. Kafam karıştı. Burnumun daha kötü olmasından çok korkuyorum. Ameliyat olanların hepsi bu tip bir korku yaşar mı?? Eğer ameliyat olmazsam da ömür boyu "keşke olsaydım" diyeceğimi adım gibi biliyorum.. Ama iş ciddiye binince bu sefer insanın aklı karışıyor.. Moral desteğine ihtiyacım var..
Hanımlar, uzun yıllar sonra ameliyat olmaya karar verdim ve doktor ile anlaştım. Fakat iş ciddiye binince de bu sefer acaba yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düşmeye başladım. Görünürde çok belirgin bir sorunum yok. İnsanlar estetik olmana gerek yok diyor. Hatta bazı doktorlar bile öyle dedi. Ama beni rahatsız ediyor burnumun görüntüsü. Şimdi iş ciddiye binince "acaba bana ameliyat olmana gerek yok" diyenler haklı mı acaba düşünmeye başladım. Kafam karıştı. Burnumun daha kötü olmasından çok korkuyorum. Ameliyat olanların hepsi bu tip bir korku yaşar mı?? Eğer ameliyat olmazsam da ömür boyu "keşke olsaydım" diyeceğimi adım gibi biliyorum.. Ama iş ciddiye binince bu sefer insanın aklı karışıyor.. Moral desteğine ihtiyacım var..
ben de yıllarca düşündükten sonra ameliyat olma kararı verebilmiştim..bu kararı verene kadar sürekli gel-gitler yaşadım..aslında bu operasyon çok da şart diildi benim için..arkadaşlarıma ameliyat olacağımı söylediğimde güldüler bana, dalga geçiyorum zannettiler..kesinlikle güzel bi burnum yoktu ama insanların beni gördüklerinde ilk baktıkları yer de burnum değildi..yani çok dikkat çekmiyodu..ben kafama takmıştım daha çok..en büyük korkum senin gibi "ya daha kötü olursa"ydı..şanslıyım ki daha kötü olmadı, beğeniyorum burnumu, üstelik çok doğal..ama bu gerçekten şans işi..tam tersi de olabilirdi..ameliyat olalı henüz 2,5 ay oldu..umarım bundan sonra da herhangi bi sorunla karşılaşmam..dr.um bundan sonra daha da güzel olucak diyo..güveniyorum ona..ama dediğim gibi çok zor bi süreçti karar verme süreci..beni eşim çok gaza getirdi..eğer o en ufak olumsuz bişi sööleseydi hayatta ameliyat olmazdım..kısaca seni çok çok iyi anlıyorum..dr.la görüştükten sonra en kısa sürede ameliyat oldum ki çok fazla düşünmek zorunda kalmiyim diye..umarım senin için de herşey gönlünce olur..
Zeyn_a, albümden yeni fotoğraflarını gördüm, eğer sakıncası yoksa bana birkaç tane de eski burnunla ilgili fotoğrafını gönderir misin. Benim için çok fikir verirdi doğrusu. mail adresim: insiyak34@hotmail.com
ben de yıllarca düşündükten sonra ameliyat olma kararı verebilmiştim..bu kararı verene kadar sürekli gel-gitler yaşadım..aslında bu operasyon çok da şart diildi benim için..arkadaşlarıma ameliyat olacağımı söylediğimde güldüler bana, dalga geçiyorum zannettiler..kesinlikle güzel bi burnum yoktu ama insanların beni gördüklerinde ilk baktıkları yer de burnum değildi..yani çok dikkat çekmiyodu..ben kafama takmıştım daha çok..en büyük korkum senin gibi "ya daha kötü olursa"ydı..şanslıyım ki daha kötü olmadı, beğeniyorum burnumu, üstelik çok doğal..ama bu gerçekten şans işi..tam tersi de olabilirdi..ameliyat olalı henüz 2,5 ay oldu..umarım bundan sonra da herhangi bi sorunla karşılaşmam..dr.um bundan sonra daha da güzel olucak diyo..güveniyorum ona..ama dediğim gibi çok zor bi süreçti karar verme süreci..beni eşim çok gaza getirdi..eğer o en ufak olumsuz bişi sööleseydi hayatta ameliyat olmazdım..kısaca seni çok çok iyi anlıyorum..dr.la görüştükten sonra en kısa sürede ameliyat oldum ki çok fazla düşünmek zorunda kalmiyim diye..umarım senin için de herşey gönlünce olur..[/QUOTE. 18 gün oldu ben ameliyat olalı ödemler burnumda cok korkunç kocaman bir burnum olmuş eskiden cok daha kucuk tu(( bu ödemler ya geçmezse (((
Oooff bnm de 18 gün oldu . Ve kocaman bir burunla karsı karşıyayım . Soktayim ,inanamıyorum bu ben değilim aynada bana bakan gözler bnm degil. İki Kaşımın arası baya kalın ve kapkalin kocaman bir burun. Ödem mis bunlarcatlover sende amelıyat oldun muı ne kadar oldu senın ne gıbı degışıklıkler oldu sende?Boyle burnunu eskı burnun gıbı benımsemen ne kadar zaman aldı olduysan ve bırde bu burun ıncelıyormu ya 3 ay kapkalın halen
Odemleriniz geçitimi , 18 gün oldu cok üzgünüm cunku cok sis burnum , cok büyümüş böyle kalma ihtimalinden korkuyorumben de yıllarca düşündükten sonra ameliyat olma kararı verebilmiştim..bu kararı verene kadar sürekli gel-gitler yaşadım..aslında bu operasyon çok da şart diildi benim için..arkadaşlarıma ameliyat olacağımı söylediğimde güldüler bana, dalga geçiyorum zannettiler..kesinlikle güzel bi burnum yoktu ama insanların beni gördüklerinde ilk baktıkları yer de burnum değildi..yani çok dikkat çekmiyodu..ben kafama takmıştım daha çok..en büyük korkum senin gibi "ya daha kötü olursa"ydı..şanslıyım ki daha kötü olmadı, beğeniyorum burnumu, üstelik çok doğal..ama bu gerçekten şans işi..tam tersi de olabilirdi..ameliyat olalı henüz 2,5 ay oldu..umarım bundan sonra da herhangi bi sorunla karşılaşmam..dr.um bundan sonra daha da güzel olucak diyo..güveniyorum ona..ama dediğim gibi çok zor bi süreçti karar verme süreci..beni eşim çok gaza getirdi..eğer o en ufak olumsuz bişi sööleseydi hayatta ameliyat olmazdım..kısaca seni çok çok iyi anlıyorum..dr.la görüştükten sonra en kısa sürede ameliyat oldum ki çok fazla düşünmek zorunda kalmiyim diye..umarım senin için de herşey gönlünce olur..
ayy Allah'ım onca sene düşündükten sonra bunu yapabildiğime inanamıyorum ameliyattan 10 gün sonra merak ediyorum yeni burnumu ya insallah güzeldir,çok korkuyorum kızlar:/
nazar saol walla sayende biraz içim rahatladı .bakalım burnunun seklı oturduğunda beğenecekmısın gelişmelerden haberdar edersen sewinirim çook geçmiş olsun ii cesaret bence burun ameliyatı.guzel bı burnuna kawuşmak için okadar eziyete katlanmaya değer heralde dimi?bide tampon warken nefes almak cok zor olmuomuof off umarım korktuğum gibi deildir
ben 3 mayısta oldum şimdi burun deliklerimin biri büyük biri küçük,hem yamukta duruyocanım bende 17 sınde oldum şimdi çok şişim ve baş agrısı var sen ne zaman oldun naılsın sımdı
ben 3 mayısta oldum şimdi burun deliklerimin biri büyük biri küçük,hem yamukta duruyogeçmiş olsun canım
aa çok geçmiş olsun ya benımde yarın açılacak uzulme 1 ayda seklı hıç bırşey bellı olmaz duzelır belkı yuzun şişmi halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?