merhaba kızlar ..
bende 1 ay içerisinde burun esteğiti olacağım. sıkıntım burnumda kırık var yanlara doğru çok geniş ucuda çok şiş hatları belirgin değil ayrıca nefes alıp vermemde de sıkıntılarım var galiba sinüzitte var anlayacağınız yok yok ! ancak ameliyattan çok korkuyorum. iğneden bile korkan birisiyim ameliyat geçirenlerden tecrübeleri doğultusunda ameliyat anındaki zornuklarını anlatmalarını istiyorum
canım iğneyi görünce yarım saat ağlayıp kan aldırdım,1 saat ağlayıp ameliyata girdim hatta dr nin arkasına saklandım, ameliyathanede bi ton kişi bana baktı ikna etmeye çalıştı, ben bile oldum yani ben bile :)ameliyattan zaten korkma oh mis yatıyosun :)rezil oldum hastaneye o ayrı,dr nin yüzüne bakınca utanıyorum düşün yani rezilliğimi
arkadaşlar benim burnumla herhangi bir sağlık problemim yok.ama burnumda kemik var. görüntüsünden memnun değilim. takıntı haline getirmiş durumdayım. İstanbul dan bana hangi doktoru önerirsiniz ve burun ameliyatı olan arkdaslar benimle tecrübelerini paylaşabilirler mi :)
:) canımsın ya senin yaptıklarını ameliyat öncesi benimde yapmam muhtemel.. ameliyat anında hiç acı hissetmedin mi affına sığınıyorum hiç ameliyat olmadığım için bilmiyorum biraz daha konuyu açarak başından geçenleri anlatırsan sevinirim
yok canım yani hissettiğim kadarıyla bi tek üst dudagım şiş,sanırım çirkin olucam gerci daha 20 gün oldu ama ,senin agrın yok dimi canım alçın alınınca acayip rahatlıyosun,hadi gözün aydın çogu seyi sende atlattın
eger gercekten canını sıkıyorsa bir an önce ol derm ama tabi ki doktor cok önemli. ben G.antep'te oldum.İstanbulda bir arkadaşım mehmet zeki güzel ve harun cansız a oldu cok memnun bildiğim kadarıyla ama tabi ben olmadım duydugumu söylüyorum sende bir araştır istersen bu doktorları. mesela neyi merak ediyorsun?
bugün kontrole gittim alçıdan alındıktan sonra ilk kez ..17.gun olmasına ragmen şişliklerımın son derece azalmış oldugunu söyledı doktor ben bile şaşırdım dedi.ama burnum hala büyükkkk yabi krem verdi sadece yanlara sürmem için 1 ay sonra tekrar kontrol var...bakalım hayırlısı...
dokunamıyorsun elleyemıyorsun ınsanın kendı burnu gıbı dııl olmuyor
kıyamammm ağladım rezil oldum millet güldü ameliyathanede anestezi uzmanına çemkirdim neyse ben ağlarken damaryolunu açtı iğneyi vurdu:)sonra acayip rahatsın uyuyosun,sonra gözümü bi açtım olay bitmiş :)) baktım odadayım yanımda arkadasım inan bu kadar korkma gerekten ağlarken rezil oluyosun ama salla ağla :)korkma canımsın, nerdesin sen eger aynı sehirdeysek geleyim ameliyatına
Canım benım ya ıyılesme asamasını merak edıyorum. Sonra ılerıkı yaslarda düşme olur mu mesela herhangi bir bozukluk olur mu falan
Canim benim buggun alcimi aldilar ve bise yapistirdilar p tesiye kadar kalacak p. Tesi aksami banyoda cikaracakmisim benim burnum korkunc rahatladi ii anlamda harika nefes aliyorum onceden bir burnum kapali ydi digerindede sanki pamuk vardi ve cok az nefes aliyodum bugun alci acildi dr burun icini temizleyince sukrettim cok guzel nefes aliyorum. Burnumun seklini ben gormedim bandajsiz bana gostermedi dr hemen bant yapistirdi esim gordu gerci sis dedi dr ama dogal sacede kemeri alindi esim eskisinden farki kemeri yok dedi ins ptesi bende gorecem ve gercektende ii olmustur. Agrim yok iki saatte bir gunes kremi suruyorum oda gozumu tahris ediyor gozden sonra bas agrisi onun disinda bir agrim yok senin ameliyatli oldugu bellimi
valla ben 42 yasindayim, daha aklima yeni yatmaya basladi. yasla burun da biraz büyüyünce hahahahahhahahaha
karar vermesi zor olmuyor o kadar
umarim herkesin gönlüne göre bir burnu olur
iyileşme aşaması bünyeden bünyeye fark ediyormuş tabi ameliyat metodu da benimki acık oldu burnum baya sorunluydu ben agzım acık uyuyrdum nefes alamıyordum hiç cnm burun yapımda cok inceydi derim falan ama buna ragmen gayet iyiyim :) cok şükür... cnm o tamamen şans sanırım yani ne olacagını bilemeyiz ki ilerki yaşlarda bir kaza gecirsek al sana sorun aama düşme sorunu okudugum kadarıyla doktorun işini iyi yapmasına bağlı bence sorun olmazz bende cok korkuyordum ya düşerse falan diye ama şu an rahatım.. sende içini ferah tut ya ben olduysam herkes olur canım bir kıymetlidir bir evhamlıyımdır ki sorma :)
ama söleyeyim ilk 2-3 gün zor birazcık sonrası süperr nefes almak muhteşem bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?