kis mevsimi olmali diye bir kaide yok, ama daha rahat geciyormus diye okuyorum.
cünkü gözlük kullanamiyormussun, denize hemen giremiyormussun, banyo falan ilk günler hayalmis,
günesten cok korumaliymissin gibi bircok etken...
ama ben de mecburen yaz mevsiminde olacagim. tek izinli oldugum dönem bu zira...
Anladım tatlım . Benim dediğim gibi sağlık problemi yok ama takıntı yaptığım için .. Burnumun boyu da büyük sayılmaz ama kemikli işte bir de güldüğümde burnumun ucu sivreliyorgülsemmi üzülsemmi şaşırdım yaptırmak çok istiyorum bir yandan da çok gerekli değil diyorum sonrada neden yaptırmıyorum ki diyorum . Ama yaptırmak istiyorum . peki bir de burun estetiği için kış ayında yaptırmak mı daha iyi yoksa yaz ayında mı daha iyidir. Uyuşukluk oluyor mu peki tatlım . Yani burnunda herhangi kalıcı hissizlik olmuyor değil mi ?
yazın ameliyat olmak konusunda burada şüpheye düştüm ama çalışıyorum ve bu dönemden başka şansım yok maalesef...şimdi yazılanları okuyorum da kışın izin alsaydım keşke
zaten mecbursan baska da caren yok (bende oldugu gibi)... ama ben de sapka kullananlardanim, gözlügün eksikligini cok hissedecegim fakat izin alabildigim günler yaza denk gelecek, baska bir dönemde olmasi mümkün degil.
yazın ameliyat olmak konusunda burada şüpheye düştüm ama çalışıyorum ve bu dönemden başka şansım yok maalesef...şimdi yazılanları okuyorum da kışın izin alsaydım keşke
slm burun ameliyatı yaptıranlar sısınız kaçıncı haftada indi 3 hafta oldu hala şişim(((((( ve burnum bellı degıl ((((((
cnm sıkma canını benimde 3.haftam bitti şişim halaa özellikle sol tarafım daha da şiş ama doktorum dedi 6 ay sabredeceksin belki daha fazla ama sonucta cok güzel oalcak :)
canım bende ameliyat olmayı düşünüorum burnumdan simdiki durumun nasıl şikayetin varmı hangi sehirde yasıosun ben kayseride yasıorum bana cvb verirsen sevinrm
6 ayaa gerek yok canım ilk 1.5 ayda tamamen oturuyor burun..yumuşamsını rahat kullanmayı beklersen 3 ay..tabi kendi burnun gibi olmayacak ucunda bir hissizlik olacak hep buna da hazırlıklı ol..okyanus suyunu ilk günden bile kullananlar var..ben alçım alındıktan sonra başladım..5 ayım dolmak üzere hala arar sıra kullanıyorum iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?