Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kis mevsimi olmali diye bir kaide yok, ama daha rahat geciyormus diye okuyorum.
cünkü gözlük kullanamiyormussun, denize hemen giremiyormussun, banyo falan ilk günler hayalmis,
günesten cok korumaliymissin gibi bircok etken...

ama ben de mecburen yaz mevsiminde olacagim. tek izinli oldugum dönem bu zira...

Anladım tatlım dediğin gibi en mantıklısı kış mevsimi :):) Paramı tamamlar tamamlamaz yaptırıcam :) çok teşekkür ederim :)

ya cnm takıyorsan yaptırabilirsin kendini eger daha iyi hissedeceksen :) benimde konuştugumda burnum aşagıya cekiyordu hatta cekiyormuşş doktor demese hiç dikkatimi cekmemişti :)
mevsim burun için 4 mevsim olur diolar ama bahar ayları daha iyi diyorlar yazın güneş sıkıntısı var denize giremiyorsun vs..ve yzın şişlikler daha gec iniomuş, kışında soguklarda sızlıyormuş..Bana mayısı gecirme dediler en uygunu hatta mart nisan diyorlar ben şu an gündüz kontroller dışında olabildiğince dışarı cıkmıorum güneş yüzümde kalıcı lekeler bırakabiliomuş cıkacaksam koruyucu 50 faktör ve şapka kullanıorum ama cıkmamaya özen gösteriorum..
evet üst dudugımda oldu cnm ama azaldı bayaa zamanla gecioo yoo kalıcı olacagını sanmaam şu an baya baya düzeldi yani benimki...

yazın ameliyat olmak konusunda burada şüpheye düştüm ama çalışıyorum ve bu dönemden başka şansım yok maalesef...şimdi yazılanları okuyorum da kışın izin alsaydım keşke

Bencede en mantıklısı kış mevsimi ama olsun yazın yaptıranlar içinde bi zararı olcağını sanmıyorum . Gerekli önlemler alınır :)

yazın ameliyat olmak konusunda burada şüpheye düştüm ama çalışıyorum ve bu dönemden başka şansım yok maalesef...şimdi yazılanları okuyorum da kışın izin alsaydım keşke

yazında olabilirsin canını sıkma 4 mevsim oalbiliyor bu amaliyat sadece yazın güneşten cok iyi korunmalısın doktorum 50 faktör dedi koruyucum için sürmeden kesinlikle cıkma dedi.. ben şapkada kullanıorum bence önlemini alısan cnm hiç sorun olmaz :)

zaten mecbursan baska da caren yok (bende oldugu gibi)... ama ben de sapka kullananlardanim, gözlügün eksikligini cok hissedecegim fakat izin alabildigim günler yaza denk gelecek, baska bir dönemde olmasi mümkün degil.

zaten mecbursan baska da caren yok (bende oldugu gibi)... ama ben de sapka kullananlardanim, gözlügün eksikligini cok hissedecegim fakat izin alabildigim günler yaza denk gelecek, baska bir dönemde olmasi mümkün degil.

evett gözlükk aynı sorun bende de var ama kesinlikle yasakk şu an cok hiisediorum eksikliğni hayır güneşede alerjim var hemen sulanıyor ama bu ayzı böle geçirecegim

aslında yaz kış bazı doktorlar farketmediğini söylüyorlar. sadece dikkat edildiği sürece! gözük sorunu zaten başa bela. benim uzun bir süre gözükten burnum ağrıdı, halada 3 yıl olmasına rağmen burnumda gözükten hafif iz kalır.

canım bencede kısın ol ben 2 saatte bır 50 faktorluk krem suruyorum sapka takıyorum yıne göz altım mor kısın daha rahat olur bıde amelıyattan sonra yazın sıkılıyorsun dısarı çıkmak ıstıyorsun o zamanda gunes leke yapabılır en ıısı kısın dısarı çıksanda gunes kotuyucun kesınlıkle korur senı

slm burun ameliyatı yaptıranlar sısınız kaçıncı haftada indi 3 hafta oldu hala şişim (((((( ve burnum bellı degıl((((((

demin bir arkadasin fotograflarina bakiyordum, aylar gecmis hala inmemis sislikler. bünyeye ve operasyonda yapilan uygulamaya göre sislik de farkediyor anladigim kadariyla. umarim tez zamanda gecer sisliklerin.

ben geçen salı amelyat oldum..alçılar alındı şuan bantlarla duruyorum..burun içi sürekli kuruyor ve kabuklanmalar oluyor,,okyanus suyu aldım ama doktorum 15 gün boyunca hiç bir şekilde ıslatmıyosun dedi..tamponlar alındı ama bu kabuklar bana rahat vermiyor..lütfen tecrübeli arkadaşlar ilk haftadan sonra neler yaptınız yazarmısınız..
buarada herkese şiddetle tavsiye ediyorum..çok düşünmeyin..diğer türlü yok yazın yok kışın derken seneler geçiyor..hiç acımıyor:))

canım bende ameliyat olmayı düşünüorum burnumdan simdiki durumun nasıl şikayetin varmı hangi sehirde yasıosun ben kayseride yasıorum bana cvb verirsen sevinrm

slm burun ameliyatı yaptıranlar sısınız kaçıncı haftada indi 3 hafta oldu hala şişim (((((( ve burnum bellı degıl((((((

cnm sıkma canını benimde 3.haftam bitti şişim halaa özellikle sol tarafım daha da şiş ama doktorum dedi 6 ay sabredeceksin belki daha fazla ama sonucta cok güzel oalcak :)

cnm sıkma canını benimde 3.haftam bitti şişim halaa özellikle sol tarafım daha da şiş ama doktorum dedi 6 ay sabredeceksin belki daha fazla ama sonucta cok güzel oalcak :)

6 ayaa gerek yok canım ilk 1.5 ayda tamamen oturuyor burun..yumuşamsını rahat kullanmayı beklersen 3 ay..tabi kendi burnun gibi olmayacak ucunda bir hissizlik olacak hep buna da hazırlıklı ol..okyanus suyunu ilk günden bile kullananlar var..ben alçım alındıktan sonra başladım..5 ayım dolmak üzere hala arar sıra kullanıyorum iyi geliyor..

canım bende ameliyat olmayı düşünüorum burnumdan simdiki durumun nasıl şikayetin varmı hangi sehirde yasıosun ben kayseride yasıorum bana cvb verirsen sevinrm

hayır tatlım hiçbir şikayetim yok..hatta geçirdiğim zamana yanıyorum..bütün takıntılarındn kurtuluyosun...şuan 10.günüm ve ben 6.günümde iki tepsi börek bile yaptım ha ha:))

1.5 ay mı erken değil mi?? benim 23. gnmbugün ama şişliklerim sol tarafta cok yogunn hiç snmıorum 1,5 aya insin bence oturması cok daha fazla sürecekk ama tbi bu bnm için cünkü biraz sıkıntılıydı bnmki nefes sorunumda vardı o da halledildi..hep miii?? zmanala düzelmeyecek mi?? ben bıraktımm cnm gerek yok dedi doktorum ama tbi bazen tıkanıorummm..

arkadaşlar bende oldum ameliyat 2,5 ay oldu. içindeki kabuklanmalar yavaş yavaş çıkıyor ama ben kendimde temzilğini yapıyorum bu bi sorun olurmu acaba çok az kaldı daha rahat nefes alıyorum şimdi.varmı böyle yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…