cigdem senin yerinde olmayi isterdim, ameliyatini oldun bitti. ben cok korkuyorum aralik ayinda benimde randevum var. birsey sorcam sana, emre beye kontrole giderken onun hastalarinin burnunu canli canli görüdügun oldumu?
Ayy canim seni cok iyi anliyorum emre hocaya ameliyat oncesi kontrole gittigimde tamponlu alcili kizlari gorup ic cekiyordum bende bu gunlerigorebilicemmi diye ama zaman cabuk geciyo gecerkende o arada kendini mahfediyorsun iste ameliyata karar verme ve ameliyat olma arasindaki stres insani mahveden
Emre hocanin hastalarini gorebilirsin ben her gittigimde hastalariyla konusma firsati gozleme firsati buldum zaten emre beyin randevulari asla zamaninda alinmazsin en az3 saat beklemisimdir olsun hastalari bunu goze aliyor seve seve bekliyorgerci tamponla beklemek cok zorrrr
Bide emre hocanin muayenehanesinde lcd monitor var orda hastalarinin oncesi sonrasi resimleri var belki denk geliriz senle kuzenimde aralik ayinda ameliyat olucak ben onu getirip goturucem
Herkezin Amelyatimi oldum herseyi atlattim derken cok imreniyorum insallah bende atlatirim.Aralikta amelyat icin gün aldim ama cok korkuyorum ya güzel olmazsa diye.Keske hersey gecmis olsa bende resimlerle ne güzel oldugunu paylassam
arkadaslar moralim cok bozuk sorun burun deliklerim domuz gibiymisim gibi geliyor dudagimla burnumun arasindaki mesafeye ben sigarmisim gibi geliyor of of ofkorkudan esneyemiyorum gulemiyorum yarin alcim cikacak begenmicem diye cok korkuyorum kendimi evekilitlerim
Kuzenimde aralik 24 de olucak ama tabi gorusmeleri 11 de baslicak sanirim
Bak sana ne anlaticam kuznim almanyada yasiyor ve simdiye kadar 3 kez ameliyat oldu gerci onun burnunda ciddi bi kirik vardi ama o cok dogallikdan yanaydi hep doktorlarina ucu dogal olsun cok dogal dursun dedi ve hicbirinden memnun kalmadi doktorlar dogal yapicak diye burunesttigine onem vermediler ve kuzenim artik akillandim diyoremre ilhana 4. Ameliyatini olucak ve bu sefer kavisli olsun ucu kalkik olsun findik olsun asla dogal olmasin diyor artistik guzel bi burun olsun diyor
Ayni sekilde ablam 7 yil once oldu baska bi doktora doktorun basini yedi dogal olsun olsun diye simdi kemeri gitti evt ama cok buyuk ve kaba duruyor oda emre hocaya olucak oda kesinlikle artistik ve guzel olsun diyor
Vee bennn ilk ameliyatim ve emre hocaya istedigim resimleri gosterdim ne istedigimi biliyordum ve kesinlikle dogallik takintim yokk guzel olsun yuzume yakissinn dedim
kesinlikle aynı duyguları hissettik aça tampon çıktıktan sonra her şey normalde dönecek sabırlı ol
benim 1 aydoldu amelyatımdan sonra ama maalesef burnum hala cok sıs hergun dahada sısıyo sankı sureklı masajda yapıyorum ama gecmıyo gıbı gelıyo sankı bana önerebılecegınız bırsey varmı acaba sızın uyguladıgınız ben ınternetten cok baktım ama odem atıcı krem falanda bulamadım
burnum şuan domuz gibi butün 1.günüm gerçi sadece ucunu görebiliyorum ama dudakla burun arasında 87474 mt yer var
kızlar dün ameliyatımı oldm gece orda kaldım şuan tamponlarım çıktı eve geldim
İlk günler sancılı geçiyo ama değicek eminimki buna.Benimde kalkık mı kalkıkk taş gibi ucu bi de korkuyorum vallahi :) Denzz suyuda direk genize gidiyo benim yaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?