Sonunda kadar verdim ve tarih alim Op. Dr. Emre Ilhan"dan ama korkuyorum ..Ya hic bir sey eskisi gibi olmazsa..Hatta daha kötü olursaaa:-( Ya esim begenmezse...Bekar olanlar icin bu dert yok sanirim ..Ama biz evliler icin sorun ve muammaaa...:-((
Sonunda kadar verdim ve tarih alim Op. Dr. Emre Ilhan"dan ama korkuyorum ..Ya hic bir sey eskisi gibi olmazsa..Hatta daha kötü olursaaa:-( Ya esim begenmezse...Bekar olanlar icin bu dert yok sanirim ..Ama biz evliler icin sorun ve muammaaa...:-((
Kızlar yarın ameliyatım var şuan uyuyamıyorum:))
Canim cok iyi gecicek sakin korkma endiselenme cok mutlu gir ameliyata derlerki narkoza nasil hangi duyguyla girersen oyle uyanirsim ben dli gibi korkuyordum sakinlestirici igneyi yedim korku morku kalmadi ve cokda mutlu aldim narkoz espiri yaparak girdimuyandigimdada gulumsemeye calistigimi hatirliyorum
Bende sabahlamistim heycandan merak etme narkozu alinca rahat bi uyku cekersin gerci insana o ameliyat 1 saniye gibi geliyor
inşallah canım yaa ... sonrasını çok merak ediyorum şuan sabah doktora son kez sölüceklerimi göz önüne getiriyorum ezberledim artık sanki:))
canımm yarın için bol şans sanaaaa..hiç endişelenme çünkü ameliyattan hiçbir şey anlamayacaksın..umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin
canımm bol sanssss ALLAH YARDIMCIN OLSUNNN
Allay yardimcin olsun hersey gönlünce olur insallah.Resimleri bekleriz simdiden gecmis olsun
bu mantıkla bakarsak sizi alan almıış satan satmış bizimki kötü olursa bizi alan olmaz bence siz daha şanslısınız :))) herşey gönlünce olur inşallah
Kızlar yarın ameliyatım var şuan uyuyamıyorum:))
Hemencik geçecek çok da güzel olacak :) Hep iyi düşün. Allah yardımcın olsun umarım çok çabuk atlatacaksın :)
Geçmiş olsun şimdiden..
arkadaslar moralim cok bozuk sorun burun deliklerim domuz gibiymisim gibi geliyor dudagimla burnumun arasindaki mesafeye ben sigarmisim gibi geliyor of of ofkorkudan esneyemiyorum gulemiyorum yarin alcim cikacak begenmicem diye cok korkuyorum kendimi evekilitlerim
Sakin ol ilk aşamada benim de öyleydi. Tamponlardan dolayı burun delikleri çok genişliyor. Alçı ile de burun iyice kalkıyor. Alçı çıktıktan sonra benim zamanla burun deliklerim de küçüldü burnum da indi. Dolayısıyla burun ve üst dudak arası mesafe daraldı. Yani doktorun şu anki kadar kaldırmamıştır burnunu merak etme :)
arkadaslar moralim cok bozuk sorun burun deliklerim domuz gibiymisim gibi geliyor dudagimla burnumun arasindaki mesafeye ben sigarmisim gibi geliyor of of ofkorkudan esneyemiyorum gulemiyorum yarin alcim cikacak begenmicem diye cok korkuyorum kendimi evekilitlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?