Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu mantıkla bakarsak sizi alan almıış satan satmış bizimki kötü olursa bizi alan olmaz bence siz daha şanslısınız :))) herşey gönlünce olur inşallah

Hahaha benimde erkek arkadasim istemiyorrdu ya siman deisirse benim asik oldugum kiz giderde baska bi kiz gelirse diye az imalarda bulunmamisti bugun 9. Gunum ameliyatdan sonra ve bunlari diyen adam en sis mor berbat halimde bile deli gibi asigim sana diyordu
Yani korkma esin seni her halinle sever kii eminim ameliyatdan sonra harika olucaksin nede olsa doktorun EMRE ILHAN

Kızlar yarın ameliyatım var şuan uyuyamıyorum:))

Canim cok iyi gecicek sakin korkma endiselenme cok mutlu gir ameliyata derlerki narkoza nasil hangi duyguyla girersen oyle uyanirsim ben dli gibi korkuyordum sakinlestirici igneyi yedim korku morku kalmadi ve cokda mutlu aldim narkoz espiri yaparak girdim uyandigimdada gulumsemeye calistigimi hatirliyorum
Bende sabahlamistim heycandan merak etme narkozu alinca rahat bi uyku cekersin gerci insana o ameliyat 1 saniye gibi geliyor

Herkezin Amelyatimi oldum herseyi atlattim derken cok imreniyorum insallah bende atlatirim.Aralikta amelyat icin gün aldim ama cok korkuyorum ya güzel olmazsa diye.Keske hersey gecmis olsa bende resimlerle ne güzel oldugunu paylassam

inşallah canım yaa ... sonrasını çok merak ediyorum şuan sabah doktora son kez sölüceklerimi göz önüne getiriyorum ezberledim artık sanki:))

inşallah canım yaa ... sonrasını çok merak ediyorum şuan sabah doktora son kez sölüceklerimi göz önüne getiriyorum ezberledim artık sanki:))

canımm yarın için bol şans sanaaaa..hiç endişelenme çünkü ameliyattan hiçbir şey anlamayacaksın..umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin

bu mantıkla bakarsak sizi alan almıış satan satmış bizimki kötü olursa bizi alan olmaz bence siz daha şanslısınız :))) herşey gönlünce olur inşallah

Teesekkür ederim kizlar..Insallah dediginiz gibi olur..Ameliya dönemini belki esimle beraber atlatsam böyle korkum olmazdi ama yurtdisindan gelip orda kalicam 5 hafta..O yüzden baska biri yollaip belki baska biri karsilayacak..Neyse di mi bunlari konusmak icin daha cok erken...

arkadaslar moralim cok bozuk sorun burun deliklerim domuz gibiymisim gibi geliyor dudagimla burnumun arasindaki mesafeye ben sigarmisim gibi geliyor of of of korkudan esneyemiyorum gulemiyorum yarin alcim cikacak begenmicem diye cok korkuyorum kendimi evekilitlerim

Sakin ol ilk aşamada benim de öyleydi. Tamponlardan dolayı burun delikleri çok genişliyor. Alçı ile de burun iyice kalkıyor. Alçı çıktıktan sonra benim zamanla burun deliklerim de küçüldü burnum da indi. Dolayısıyla burun ve üst dudak arası mesafe daraldı. Yani doktorun şu anki kadar kaldırmamıştır burnunu merak etme :)

Tamponsuz ameliyat oldum ama ben onun. Icinde gecerli mi bu soylediklerin

Demekki herkez ayni seyleri hissediyormus cnim benimde oyle geliyordu halende cok kalkik geliyor bugun 10. Gunum ama zamanla oturucak burun esttiklerinde en onemli sey sabir bak zaamanla nasil guzellesicek burnun
Cunku doktor senin iskeletine burun kemigine sekil veriyor ve etin onu kapatiyor ama et sis oldugu icin o iskeletin tam seklini yansitamiyor doktorumun sozlerini sizlerle paylasim dim

cigdem senin yerinde olmayi isterdim, ameliyatini oldun bitti. ben cok korkuyorum aralik ayinda benimde randevum var. birsey sorcam sana, emre beye kontrole giderken onun hastalarinin burnunu canli canli görüdügun oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…