Canim gecmis olsun deniz suyunu aksatma tikalida olsa sık gerci senin genzine gittigine gore tikanmamis. Zaten genze gidicek normal canim korkma devam et
Ben aksatim cok kurudu burnum cezasini tampon cikarken yasadim
Canimmm bak bitti gectikorktugun kadar yokmus dimi cok gecmis olsun
korktuğum kadar yokmuş ameliyat canım ama sonraki süreç ameliyattan betermiş asıl :)) bu kadar beklemiyordum 1 saat sonra 48 saatimi doldurucam ameliyattan sonraki..şuan sürekli deniz suyu ile burnumu temizliyorum buz takviyesne devam ettiğim sürece gözlerimi açabiliyorum daha sonra kapanıyor çünkü.. şişliklerim için başka ne yapabilirim?
Evet benimde 2 gunden sonra zor gecmeye baslamisti 3. Gun gozlerim tamamen kapandi doktorum buftek etini buzlukda beklet sonra gozlerine koy isinincaya kadar dursun demisti saka yapiosunuz dimi dedigimde hayir cok ciddiyim dedive ddigini yaptim o karamorluklar o gun gecti buz ve aralarfa buftek koy derim ama dikkat et gozune kacmasin direk buftegi uyguluyosun posetle flan degil ciplak goze degmesi lazim
Eee eskilerimizde hep yaraya et koyarmia yabi bildikleri varmis
ben artık biter diye düşünürken asıl 3.günden sonramı artıyor of ki of( benim daha 2.günüm yeni bitti sabrımda çoktan bitti (
Ameliyat gununu zaten saymiyorlar ameliyatdan sonraki gun 1. Gun olarak kabul ediliyor
Canim hic moralini bozma bak benim 12. Gunum morartilar neredeyse gecti ama halen cok sisim var yarin bandajlarim alinacak muhtemelen kocaman sis bir burun beni karsilayacak ama bu ise kalkisiyorsan yapman gereken en onemli sey sabretmek
Benim ameliyatgunude dahil olmak uzere hiccc agrim olmadi sadece gozlerim kapandikdan sonra cok yorgun ve halsiz dustum he bide sistigim icin vucudum huzursuzdu yani halsizlik ve tansiyon dusuklugu disinda agri aci hissetmedim
canım benim sol gözüme kan oturdu ya((
emre ilhan hakkında ne düşünüyosunuz? Yaptıgı burunlar gayet gusel fakat biras dogallıktan uzak gibi sanki ama tek başına bakıldıgında gayet hokka:)
Ayrica cok dogal burun isteyenler sonradan pisman olup ikinci kez ameliyata yatiyorlar bu sekilde cok arkadasim var
burnumu çok merak ediyorum puff salıya çok var daha
Canim sali tamponunmu cikicak bi resim koymadinki bakalimbizide meraklandiriyosun
evett canım salı günü tamponum çıkıcak e daha görünmüyoki beyaz kalıp var canım:))
İnsallah sonuc çok güzel olur ve memnun kalırsın, merakla bekliyorum...
Hmm dogruya her doktorun alcisi farklidir benimkinde az cok belli ediyodu kendini en azindan ucu
Benimde pazrtesi bandajim tamamen cikicak sonunda
Tamponun ciksinda cok rahatliyacaksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?