tampon ve alçı çıkarken canın acımışmıydı canım?
bence yalnis kisiye sordun anlatim ama benimki istisna seninki eminim rahat cikar
Ben 3. Gunden sonra denizsuyunu biraktim tikandigim icin bi faydasi olmuyodu tahammulumde bitmisti daha kullanmadim
5. Gun tamponum alindi emre hocanin tampnlari silikon dikdortgen ortasindan hava alalim die bos bi silindir boru var sizinkide aynimi bilemiyorum
Cekti gelmedi kurumus cok burnum benim yasadigim en buyuk aci o tamponlarin cikmasi oldu hem agladim hemde kafami da oynatinca tez canli bendeniz bide dikisimi patlattim canli canli dikilmekkk offff diyorummm:-$ ama herseye ragmen o alinan hava herseyi unutturuyo
ben günde 4 kez falan deniz suyu ve badem yağı yapıyorum inşallah acımaz çok korkuyorum yaa(( ayy canımm benim üzüldümm vallaa (
Korkma duzenli kullaniyosan kurutmamissindir burnunu benim gibi diger hastalarina sormustum sırada beklerken hicbiri acimamis anliyacagin kendim ettim kendim buldum
burnum şuan domuz gibi butün 1.günüm gerçi sadece ucunu görebiliyorum ama dudakla burun arasında 87474 mt yer var
Kizlar ben bes gün önce burun ameliyati oldum. Doktorum Hasan Poyraz. Cok memnunum Halim'den. Her şey yolunda gidiyor. Sormak istediğiniz seyler olursa cevaplarım :)
arkadaşlar benden sonra ameliyat olacakları bilgilendirmek adına yazıyorum..ben estetik oldum hem kemik eğriliği vardı hemde çok kemerliydi burnum..gazinin kulak burun boğaz profesörü fikret ileri hocaya ameliyat oldum..bugün 11.günüm dün alçım çıktı..tam istediğim gibi bir burun yapmış kendisi bana...çok mutluyum..ameliyattan sonra gözümün altında çizgi gibi bir morluk ve yanaklarımda biraz şişlik vardı...ağrım hiç yoktu ve ben serumda ağrı kesici vardır serum bitince başlar ağrılar diye endişeleniyorum..hemşire serumda ağrı kesici yok dedi ve çok şaşırdım..belki inanması zor ama hiç ağrım olmadı..burun ameliyatının tek zor tarafı benim için kemik kaynama süresince dikkat etmek, ilk günler konuşmamak gülmemek yani burnu korumak bu sabır istiyor işteee)kızlar olmak istiyorsanız bence cesaretli olun ve korkmayın...biraz burnumdaki şişlik inince fotografta ekleyeceğim:))
Bugün 11.günüm tamamen açıldı burnum bantlarımda çıktı ama ben hiç memnun değilim eve geldiğimden berri aynalardan kaçıyorum( keşke olmasaydım benim eski burnum daha güzeldi..aşırı üzgünüm
pişman burunlular derneğine hoşgeldin...tabi gelmesen çok daha iyi olurdu .şaka bir yana,burnun daha yeni açılmış. benim burnumun yeni açılmış haliyle altı ay sonraki,veya şuanki hali arasında dağlar kadar fark var,üzülmek için çok erken davranıyorsun bence.en azından iki ay geçmeli,en az iki ay. Ben bile bunu kabul ediyorum bak doktorlara palavracılar dediğim halde.tamam ben de ameliyat olduğuma pişmanım ama en azından burnum ilk açılmış hali gibi değil,çok daha naturel ve kabul edilebilir halde şuan ,her ne kadar istediğim gibi olmamış olsa da.
Bugün 11.günüm tamamen açıldı burnum bantlarımda çıktı ama ben hiç memnun değilim eve geldiğimden berri aynalardan kaçıyorum( keşke olmasaydım benim eski burnum daha güzeldi..aşırı üzgünüm
18.günüm burnum hala şiş büyük geliyor sizce normalmi ne kadar süre daha beklemeliyim yoksa böylemi kalıcak?
Psikolojik senınkisi zamanla düzelecek çoğu insan da oluyor. Şuanda kendını yadırgamaya başladın çünkü ben ilk hafta çok üzülmüştümm kendımden soğumuştum ama şuanda iyiki oldum diyorum ve çok memnunum
18.günden şişliklerin inmesini beklemek doğrumu sence burnun tam anlamıyla 6 ay içinde yerine oturucak belki sen şişliklerim geçti zannedeceksin ama ödemlerin gitmesi neredeyse 1 yılı buluyor.Okadar basit değil canımm sonuçta orada ciddi bir işlem yapılıyor.Açık ameliyat mı oldun kapalımı bilmiyorum ama her ikisinde de biraz zaman tanı öyle hemen istediğin gibi şişlikler geçmiyoR:
canım herkes böyle diyor ama şuanda ben sanki hep böyle kalıcağına inanıyorum..kavis istemiştim iki kaş arası hiçte kavisli değil dümdüz garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?