Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benimkiler 3-4 gunde gecti, ozellikle beyaz kalip sabun alip-su hos kokululardan :)- onunla yikamistim gunde 2-3 kez. Herkes yasiyir malesef, bende sac dokulmeside oldu insallah sizlerde o olmaz. Ki sacim neredeyse hic dokulmezdi normalde..

ben 2 yil once Cemil Tugaya burun ameliyati oldum sonuc cok dogal gayet memnunum eger kararsz kalan varsa tavsiye ederim
bir yil once ozel mesajlar atan olmus kusura bakmasinlar yeni girdim kk uzun zaman sonra

Son düzenleme:

bende 29 gün önce ameliyatımı oldum. çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim. nefes alma hariç. bir hafta nefes alamadım hele geceleri daha zor oluyor uyurken . sabah uyandığımda dilimin üstü sanki kabuk tutmuş gibi oluyordu. 14. gününmde burnum tamamen açıldı manzara kötü bana hiç yakışmamış enli koca burnum vardı burun ucu kocamandı. 2 gün sonra burun deliklerinin birbirinden farklı olduğunu sağ burun deliğinin daha büyük ve sağa daha dönük ve yukarda olduğunu fark ettim.[manzara kötüydü moralim bozuldu tabi ki)
burnumun üstüde düzdü sanki kavis yok gibi bir şeydi. beklemediğim burun şekliydi.kemerli burnum daha iyidi en azından burun uçlarım eskisi daha düzgündü dedim durumuma üzülmüştüm. zaman geçtikçe bugün 29. günüm kavisim belirginleşti, şişlikler hafif indi tabi. internette okumuştum burun estetiğinde önce burun sırtı sonra burun kökü en son ve uzun sürende burun uçlarıymış bu yazıya itimat ettim çünkü burun sırtım kendini gösterdi şişkin indi genel anlamda da şişme indi fakat sağ tarafın şişliği sola göre çok. 2 haftalık burun kendini belli ettirmez biraz bekleyin farkı göreceksiniz . 3 günde bir foto çekin karşılaştırın farkı görün. şuanki halinizden daha güzel burun şekliniz olacağında eminim. çünkü bizde bu süreçleri yaşıyoruz. sabır kendinizi sevin pozitif düşünün. GEÇMİŞ OLSUN

6 . ayını geçmiş arkadaşlar burun ameliyatından sonra burun deliklerinde problem yaşayanlar biri büyük biri küçük sağa sola yatık gibi durum yaşayanlar varsa ne gibi süreçler geçirdiler kalıcımı yoksa geçicimi durum yaşadılar yardımcı olursanız sevinirim

Mrb arkadaslar ben yeni ameliyat oldum 4.gunumdeyim yuzum o kadsr sistiki kendimi taniyamyorum cevremdekiler korkarak bakiyor bana drum korkma sislikler inecek diyor ama bekleyemiyorum.sizden morluklar ve sislikler icin uyguladgnz ozel yontemler varsa yardm istiyorum ne yapmalym?bu arada bende Keske demeye simdiden basladm umarm dediginz gb zamanla bu keskelerim İyiki yaptrmsm dedirtr bana biraz sabretmek lazm demekki

sabır edin gün geçtikçe iner ama sıcakta dışarı çıkmayın

geçmiş olsun öncelikle damak hikayesi bende şöyle oldu doktorum burnumu aşaya çekiyo diye üst dudakta bir köprü vardır onu kesti ve haliyle damakla birlikte dişlerim bile şişti:)
Mrb ayni sorunu bende yasiyorum dr benimde dudaktaki kasi kesmis cok rahatsz oluyorum damak sis dudagimi acamyirum( bu sorunun gecmesi ne kadar suruyo ne uyguladn iyilesmk icin ben hicbirsey yapmiyorum dr gerek yok dedi ama icime sinmiyo biseyler yapmalimiyim?

canım hiçbişey yapmana gerek yok kendiliğinden iyileşecek.çok uzun sürmüyo 10 günde tekrar hissedeceksin yemeklerin tadını almaya başlayacaksın telaş yapma geçiyo:)

merhaba arkadaşlar,,,bu gece sadece burun estetiği konusunu inceledim karışık olan kafam daha da çok karıştı fakat netleşen yanlarda oldu teşekkürler....Belki içinizden b bilgisi olan arkadaşlar vardır umuduyla bir soru sormak istiyorum,,,10 sene öncesinde yüz felci geçirdim yüzüm sağ yana kaydı fakat az belirtiden başka kusur yok..Burun ameliyatı olmak istiyorum İstanbuldayım..acaba burun ameliyatı yüz sinirlerine zarar veriyor mu?tekrarlaması gibi bir riski varmı bu felç durumunun ? :)

merhaba arkadaşlar 10 gün önce ankara tıpta zeki can beye burun ameliyatı oldum amliyat gayet güzel geçti sonrasında da cok bi ağzrı sızı vs hissetmedim sadece 3 gün tamponlar yüzünden nefes alamadım dil üzeri kuruluğu ve kabuk bağlaması hatta damağımda kalıntıların olması beni de çok rahatsız etti 2 3 gündür burnum hiç tıkanmıyor,, ancak dün alçım çıktı burunum her iki yanı baya bir farklı sanki sol tarafta bir kemik ucu cıkmıs gibi duruyor sizce bu şişlikten midir yoksa darbe falan mı aldım ya da ameliyatım basarısız mı geçmiş? bir de deliklerin arasında bariz farklar var çıkınıtın oldugu taraf baya bi büyük diğeri küçük.. masajlarımı yapıyorum ama yine de burnum böyle mi kalacak diye korkyyorum.. ayrıca göz altımda 1 er cm lik iki morluk geçmedi 4.güne kadar epey hızla normale dönen morlulardan bu kalanlar bir türlü azalmıyor bile... tecrübesi olan arkadaslar biraz aydınlatırsa sevinirim..

arkadaşlar kaçıncı günden itibaren burununuzdan rahat nefes alabıldınız.benım 3.günüm hale hiç nefes alamıyorum :S

ben 4. gün tamponları çıakrdıktan sonra bazen tıkalı bazen açık ama yine de rahat nefes alabildim.. bugün 10. gün 2 3 gündür de tıkanıklik hiç olmuyor rahat nefes almaya başladım ama hala içerde dikiş var o da etkiliyordur nefes almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…