- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
Fotoğraflarınızı nasl görebilrim bide hangi doktra ameliyat oldunuz acaba
tecrübeli arkadaşlar cevap verin lütfen.. ameliyat sonrası sizde de cilt problemleri oldu mu? burnumun üstünde küçük minik sivilceler var.aynen alnımda da..ergenliğimde bile böyle kötü olmamıştı cildim..normal mi acaba nedir ne değildir bir bakıverin gari...
kızlar bişey sormak istiyorum size 2. haftada burnunun görüntüsünden nefret edip de aylar geçtikçe hoşuna giden ve pişmanlık duymayan var mı aranızda. benim burnum 2 haftalık ve nefret ediyorum burnumdan aynaya bile bakamıyorum. yakınlarım şişlikten dolayı öyle diyorlar ama ben şişlik indikten sonrada çok bişey değişeceğini düşünmüyorum çünkü burnun yapısı hemen hemen belli oluyo ve yüzüme yakıştırmıyorum off ameliyat öncesi tasarım fotolarında çok güzel duruyordu halbuki...
Arkadaşlar albüme 14 ve 15. gün fotoğraflarımı ekledim. 14. günde bariz kemer görünürken 15. günde görünmüyor. Gün içinde de böyle, ben buna bir anlam veremiyorum artık, hala yeni olduğu için mi böyle yoksa bu kemer kalır mı?
gecmiş olsun yarın benim alçım da alınıyor hadi hayırlısı :))
25 yorum aonirina takildim resim yukleyeniyorm
Mrb arkadaslar ben yeni ameliyat oldum 4.gunumdeyim yuzum o kadsr sistiki kendimi taniyamyorum cevremdekiler korkarak bakiyor banadrum korkma sislikler inecek diyor ama bekleyemiyorum.sizden morluklar ve sislikler icin uyguladgnz ozel yontemler varsa yardm istiyorum ne yapmalym?bu arada bende Keske demeye simdiden basladm umarm dediginz gb zamanla bu keskelerim İyiki yaptrmsm dedirtr bana biraz sabretmek lazm demekki
Mrb ayni sorunu bende yasiyorum dr benimde dudaktaki kasi kesmis cok rahatsz oluyorum damak sis dudagimi acamyirumgeçmiş olsun öncelikle damak hikayesi bende şöyle oldu doktorum burnumu aşaya çekiyo diye üst dudakta bir köprü vardır onu kesti ve haliyle damakla birlikte dişlerim bile şişti:)
Mrb ayni sorunu bende yasiyorum dr benimde dudaktaki kasi kesmis cok rahatsz oluyorum damak sis dudagimi acamyirum( bu sorunun gecmesi ne kadar suruyo ne uyguladn iyilesmk icin ben hicbirsey yapmiyorum dr gerek yok dedi ama icime sinmiyo biseyler yapmalimiyim?
arkadaşlar kaçıncı günden itibaren burununuzdan rahat nefes alabıldınız.benım 3.günüm hale hiç nefes alamıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?