Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bi sorum daha var :S
tamponlarım alındıktan sonra 3.gün kulak copuyla merhem sürdüm burun içime.ama galıba bıraz cok soktum çöpü sorun olurmu sizce.yardım lütfennnnnnnn

bi sorum daha var :S
tamponlarım alındıktan sonra 3.gün kulak copuyla merhem sürdüm burun içime.ama galıba bıraz cok soktum çöpü sorun olurmu sizce.yardım lütfennnnnnnn

sanırım birsey olmaz çünkü bana rahat olabilirsiniz demişti asistanı.. siz yine de daha çok dışardan darbe almamaya bakın en önemlisi o..

13 yıl önce de ben geçirdim yüz felci ama çok şükür hemen fark ettiğim için bende hiç bir iz kalmadı.. ameliyat sırasında sanırım sinirlerin bir kısmı zarar görüyor doktorum bana ağrı hissetmeyeceğimi çünkü sinirlerimi keseceğini söylemişti ama yüz felcinin nedeni kulağınızın arkasındaki yüz sinirleriyle iligili yani burun ameliyatının bunda bi zararı olmaz sanırım... siz daha çok ceryanda kalmamamya sacınızı ıslak bırakmamaya özen gösterin ve kulagınız agrıdığında hemen doktora gidin bence..

çok teşekkür ederim cevabınız içinBaşıma aldığım bir darbe yüzünden(trafik kazası) yüz felci geçirmiştim..sinirlerin nasıl kesildiğini anlamadımşimdiye dek hiç bir doktor ile görüşmediğim için bu sorunun cevabını bulamadım...sağlıklı günler dilerim allah bir daha göstermesin:44:

Son düzenleme:
8 ay once ameliyat oldum tek kotu olan ameliyata girmekti sonnrasi gayet iyidi sadece estetik benimki morarma olmadi sislerim cok oldu balono su koyup dondurup gozlerime koydular agrim olmadi rahat gecirdim alcim ciktiktan sonra ucu cok kalkik olmustu domuz gibi hissettim masajla baya bi indi yeni ameliyat olcaklr icinn korkmayin sisler indikce kalkiklik gecio

bende burun ameliyati olmak istiyorum 18 yasindayim, bildiginiz ucuz ama gercekten iyi ameliyat yapan doktor var mi (istanbuda) ?

bende burun ameliyati olmak istiyorum 18 yasindayim, bildiginiz ucuz ama gercekten iyi ameliyat yapan doktor var mi (istanbuda) ?

Selamlar:) Bakırköyde Orhan Sanisoğluna- Yaşar hastanesi 1 hafta önce ameliyat oldum. Ücret de uygun:) Bende çok araştırmıştım. Şu an herşey yolunda:)

bende doktor kemal beye ameliyat oldum çok memnunum. daha bir hafta geçemesine rağmen şişliklerim ve morluklarım yok denecek kadar az. üstelik hiç ağrı duymadım bu bir hafta içerisinde. henüz tam şişlikler oturmamasına rağmen burnumun şekli hoşuma gitmeye başladı bile. ayrıca doktor bey gerek ameliyat öncesi gerek sonrası çok ilgili bütün soeularınızı yanıtlıyor korkulacak bişey kalmıyor ortada.

Son düzenleme:
merhaba bende bir hafta önce burun estetiği oldum. doktorum kemalekberoğluydu. çok rahat bi ameliyat oldu ameliyat sonrası hiç zorlanmadım. korkulacak birşey yok. tabi bi de doktorunuzza güvenmeniz önemli. ben doktoruma zaten tavsiye yoluyla ulaştığım için pek şüphem yoktu öyle de oldu zaten sonuçtan çok memnunum

hangi şehir de kemal bey canım

Ankarada ucuz ama güvenli burun estetiği yapan bir yer var mı lütfennnnn cvp bekliyorum

Arkadaslar ben de dun ameliyat oldum.fakat suan cok agrim var ne zaman gecer agrisi?ilacin etkisi 2saat suruyo

Iki gun once ameliyati oldum goxum o gun sisti simdi yanaklarima indi dr buzun faydasi olmaz bundan sonra dedi ne yapmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…