bi sorum daha var :S
tamponlarım alındıktan sonra 3.gün kulak copuyla merhem sürdüm burun içime.ama galıba bıraz cok soktum çöpü sorun olurmu sizce.yardım lütfennnnnnnn
bi sorum daha var :S
tamponlarım alındıktan sonra 3.gün kulak copuyla merhem sürdüm burun içime.ama galıba bıraz cok soktum çöpü sorun olurmu sizce.yardım lütfennnnnnnn
merhaba arkadaşlar,,,bu gece sadece burun estetiği konusunu inceledim karışık olan kafam daha da çok karıştıfakat netleşen yanlarda oldu teşekkürler....Belki içinizden b bilgisi olan arkadaşlar vardır umuduyla bir soru sormak istiyorum,,,10 sene öncesinde yüz felci geçirdim yüzüm sağ yana kaydı fakat az belirtiden başka kusur yok..Burun ameliyatı olmak istiyorum İstanbuldayım..acaba burun ameliyatı yüz sinirlerine zarar veriyor mu?tekrarlaması gibi bir riski varmı bu felç durumunun ? :)
13 yıl önce de ben geçirdim yüz felci ama çok şükür hemen fark ettiğim için bende hiç bir iz kalmadı.. ameliyat sırasında sanırım sinirlerin bir kısmı zarar görüyor doktorum bana ağrı hissetmeyeceğimi çünkü sinirlerimi keseceğini söylemişti ama yüz felcinin nedeni kulağınızın arkasındaki yüz sinirleriyle iligili yani burun ameliyatının bunda bi zararı olmaz sanırım... siz daha çok ceryanda kalmamamya sacınızı ıslak bırakmamaya özen gösterin ve kulagınız agrıdığında hemen doktora gidin bence..
bende burun ameliyati olmak istiyorum18 yasindayim, bildiginiz ucuz ama gercekten iyi ameliyat yapan doktor var mi (istanbuda) ?
bende burun ameliyati olmak istiyorum18 yasindayim, bildiginiz ucuz ama gercekten iyi ameliyat yapan doktor var mi (istanbuda) ?
merhaba bende bir hafta önce burun estetiği oldum. doktorum kemalekberoğluydu. çok rahat bi ameliyat oldu ameliyat sonrası hiç zorlanmadım. korkulacak birşey yok. tabi bi de doktorunuzza güvenmeniz önemli. ben doktoruma zaten tavsiye yoluyla ulaştığım için pek şüphem yoktu öyle de oldu zaten sonuçtan çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?