Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktorun verdigi ilac vermidon fakat kesmiyo suan agriyi agrisi fazla olursa iki tane alsn dediler ne kdr suruyo bu agri?

daha önce estetik operasyon geçiren kuzenlerim ve kardeşimden cesaret alarak ben de ameliyata karar verdim. kısmet olursa gelecek hafta bugünlerde her şey bitmiş olacak. umarım bir aksaklık olmaz.
herkese iyi forumlar..

Ameliyat olan arkadaslar sizin de dudaklariniz ve damaginiz sisti mi? Bi de dislerde hassasiyet olustu mu?

Canm ameliyatt olali 4 . Gun btyo bnm 3 . Gune kadar damagim cok sismisti 3. Gun daha bi artti ama 4.gunun sabahi aniden indi damagim hic biseklde koku ve tat alamiyorm o cok skiyo canimi sendede oldumu bnlar acaba

kizlar merhaba. Burun ameliyati icin deli gibi doktor ariyorum. faceteki doktorlain sayfasina pek inanamiyorum nedense. Acaba forumda yazilanlara ne kadar guvenebilirim? bu konuda fikriniz nedir?
forumda doktorlar kendileri bile yorum yapiyor diye duydum ama..

Canm ameliyatt olali 4 . Gun btyo bnm 3 . Gune kadar damagim cok sismisti 3. Gun daha bi artti ama 4.gunun sabahi aniden indi damagim hic biseklde koku ve tat alamiyorm o cok skiyo canimi sendede oldumu bnlar acaba

evet canım o sorun bende de var bazen alıyorm sankı koku biraz.daha cok yenıyız insallah bir sıkıntımız olmaz

----------
25 mesaj hakkı dolsa da biz de rahat etsek

--------------
merhaba ne zaman ameliyat oldunuz ve ne kadara mal oldu
tşk

------------
merhaba ne zaman ameliyat oldunuz ve ne kadara mal oldu
tşk

----------
erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..

-------------

erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..

Yok bugday tenliyim, beyazlar daha da hassas diye biliyorum sen sanırım öylesin :)
erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..

----------

erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..

erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..erkek; 'şey' diyorsa, mutlaka bir 'şey' etmiştir.. cümlenin devamını beklemeden sert bir 'şey' ile kafasına vurabilirsiniz..

ayyy darısı basımaa bende dun hacettepede oldum ınsalahh sonu sızınkı gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…