gecmıs olsun salı gunu oldumm.carsamba 11de taburcu oldum burunla ılgılı agrım yok ama bogazm cok agıyor sızdede oldu mu .tad alıyorum ama koku bırazz.cok fazla morlugum var buugnden sonra buz koymama gerek olmadıgını soyledı doktor bakalım merakla beklıyoruzİnsallh canim benm aldgm tek koku ve tat sogan yemn ederm bdaha sohan yemicem yaa cok tiksindimmm :))
gecmıs olsun salı gunu oldumm.carsamba 11de taburcu oldum burunla ılgılı agrım yok ama bogazm cok agıyor sızdede oldu mu .tad alıyorum ama koku bırazz.cok fazla morlugum var buugnden sonra buz koymama gerek olmadıgını soyledı doktor bakalım merakla beklıyoruz
Canim bogazim bnmde cok agriyodu o ameliyat sirasinda agzimzdan hortum saldiklari icn oyle agriyo ayrica bnm damagimda sismisti 3 ve 4 . Gunlerde bn morluktan gozlerimi acamiyidum ama snradan brden iniyo sislikte morlukta ayrica bn gozlerime buzdan snra buzlukdan et koydum onunda baya faydasi oldu sisliklerim baya bi indi canim buarada sanada cok gecms olsun
salı amlaıyat oldumçtamponlarım ve dikişlerimde salı gnu cıkıcak cook uzun degılmııherkesınkı 2.3. gun alınmışş
Normal aslnda canim yapilan isleme gore sanirim tamponu koyuyolar erkn veya gec ckriyolar mesela bnm burnmda pki bi islem yoktu oyzden cuma amliyt oldm cumartesi ckrdi tamponu alciyida 9. Gun cikaricak bakalm gecmio vallagunler
benimki baya ugrastrmıssyaklasık 4 buuck saat surdu amalyatım yaa.sol tarfta kemık egrılıgı vardı.hazır amalyta masasına yatmısken bastan yaptram dedım off aynenn zman hıcc gecmıyorrr .burun ucuna hafıf akıntı oluyor yaa sankı o orda donmusta ben gece nefessız kalcakmısım gıbı hıssdeyooyrumm :))))) sen dede oldu mu
Ayy canim benim ya aynen banaada oyle oldu hatta bn baya bi hapsrdim hapsiriyorunda ama oda normalms bn grip oldum sanmstm bakalim cumartesi cksin su alcimda rahtlarim blki braz cidden ameliyat olmak deglde oldkdan snrasi cok ceterefli :) ama cok guz burnusumuz olucak insallh :) sabir sabirrr
benimki baya ugrastrmıssyaklasık 4 buuck saat surdu amalyatım yaa.sol tarfta kemık egrılıgı vardı.hazır amalyta masasına yatmısken bastan yaptram dedım off aynenn zman hıcc gecmıyorrr .burun ucuna hafıf akıntı oluyor yaa sankı o orda donmusta ben gece nefessız kalcakmısım gıbı hıssdeyooyrumm :))))) sen dede oldu mu
Cnm o eğrilik bendede vardı şu an alçıda ama çok hafif sola bakıyo giibi sanki muhammet bey o tarafta çok uğraştık daah çok şişti ondan öyle dedi ama kalırmı böylr bilmiyorum erkenden aha gene yamuk oldu demek insanlarıda şüpheye düşürmek istemiyorum
canım kacıncı gunuu beım egrılık ıctarftaydı dıssradn sadec ustunde bı egrılık vardı ama karsıdan foto cekınemıodumm.ust tafa genişleyerk gelıyodu ucuda basıktıı.ınsalahh duzelırr guzlel olurr.. benm daha 2çgunum bugun bakalımm suan bakınca cok dık durdugunu dusnuyorum ama genelde oyle oluyormus sende oyle bısey varmı
canım kacıncı gunuu beım egrılık ıctarftaydı dıssradn sadec ustunde bı egrılık vardı ama karsıdan foto cekınemıodumm.ust tafa genişleyerk gelıyodu ucuda basıktıı.ınsalahh duzelırr guzlel olurr.. benm daha 2çgunum bugun bakalımm suan bakınca cok dık durdugunu dusnuyorum ama genelde oyle oluyormus sende oyle bısey varmı
Resim ekliyorum günlük istersen bakabilirsin
inşalllahhhhh )):)) rahatlattın benıı teskkur gorsz
Bende 30 ocakta olacağım ameliyat çok korkuyorum umarım güzel olur sonucu :)
Slm hangi dr oldunuz ve resim görmek mumkunmu? Bnde olmak istiyorum dr arayisi icindeym
Muhammet dilbere ameliyat oldum ve çok memnunum. Sadece estetik deil sağlık problemlerime de çözüm oldu. Arkadaş olarak eklersen albümlerimi görebilirsin günlük fotoğraf ekliyorum değişiklikler günlük belli olsun die.ameliyat öncesi halide var
Tskler cnm ekledim simdi
Rica ederim cnm bugün 4. Günüm salı ameliyat oldum hergün eklicem foto bir aylık oluncaya kdr arada bakarsın değiişikliklere
Bnde muhammet dulberi dusunuyorum ama sehir disinda yaptirmak kolay olmuyo diye duydum surekli kontrole gitmek gerekiomus. Ameliyat sonrasi bir ayda kac kez görusme oluyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?