Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bogazım tahrıs oldugu ıcın gıcıklanıyor ve bneı oksurtuyor cok korkuyorummm napmam lazım .sık sıkta gozlerım suslanıo hapsurasım gelıoo kızlarrr

Son düzenleme:
bogazım tahrıs oldugu ıcın gıcıklanıyor ve bneı oksurtuyor cok korkuyorummm napmam lazım .sık sıkta gozlerım suslanıo hapsurasım gelıoo kızlarrr

Cnm ameliyat oldunmu sen ben boğaz kuruluğum için pastil kullandım çok iyi geldi hapşurmaya karşı allerji ilacı yazdı muhammet bey pek faydası olmadı hapşuracağım zmn ağzımı açıyorum kendimi hiç sıkmadan kasmadan hapşuruyorum acımıyo ağzından bi kaç derin ve hızlı nefes alırsanda gözün yaşarıyor ama hapşuruk kaçıyor

benm gııcklıgım var bogazda malayatm uuzn surudugu ıcın baya fazla.elımde suu ve bal ıle dolanıomm

bıde doktor grıp olmussun gıbı hıssedeceksın ama degılsın dedıı.ama ben kesın grıp oldum gibii :)

bıde doktor grıp olmussun gıbı hıssedeceksın ama degılsın dedıı.ama ben kesın grıp oldum gibii :)

Cnm aynı dert bendede var hani nezleyken burnun akar akarkende içi hapşurtacakmış gibi sızlar göÜnden yaş gelir ya hepsini yaşıyorum hatta ben arayıp muhammet beyi ben grip oldum bi zararı olurmu dedim. Az önce sana saydıklarımı anlattı bunlarımı yaşıyorsun diye evet dedim bunlar normal sızıntı akıntı ve burun içindeki ipker neden oluyo panik yapma grip deilsin dedi.

ses bile geliyor ama

bu fızyolojık serum bogazımızdan akması gerekıyor ya benım bugun akmadı ghıcc.bende o yuzden daha sık aralıkla sıktım ondan olabılır mı.bıde sende akıyor mu genzıne dogruu

bu fızyolojık serum bogazımızdan akması gerekıyor ya benım bugun akmadı ghıcc.bende o yuzden daha sık aralıkla sıktım ondan olabılır mı.bıde sende akıyor mu genzıne dogruu

Cnm ben bişey sıkmıyorum damla ve deniz suyu spreyi yazdı dr ama tampon alçı alınınca başla dedi daha başlamadım ama geniz akıntım oluyo ara

Cnm ben bişey sıkmıyorum damla ve deniz suyu spreyi yazdı dr ama tampon alçı alınınca başla dedi daha başlamadım ama geniz akıntım oluyo ara
ıcının kurumaması ıcınmış fazla tıkanıklık olmasın kurumasın dıye verdi banada

Son düzenleme:

sen olmasan naparrdım tesekkurler sabırla cevapladıgın ıcın

sende salı oldun degılmı bende salı oldum o yuzden takıpteyım :) salı gunu cıkcak tampon ve dıkıslerım dee

Salı günü oldum pazr günü alınacak alçım tamponum ne demek cnm bu site ve hanımlaı olmasa ben ameliyat olamazdım öyle sabırla paylaştılarki tecrübelerini şimdi sıra bizde. Şimdi açık prmbe bi sızıntı geliyo cnm benim ki akşam üstü sarıya döndü böyle jel gibi sarı bi sıvı geliyo burnumdan dr da ztn lkandan sarı sıvıya dönecek bitecek dedi. Öksürmekte ağzımızdan nefes aldığımızdan sanırım boğazımız kuruyo bide anestezideki tüp tahriş etti öksürüp duruyoduk ama bak çoksa öksürüğün pastil dene 2. Gün bitti öksürüğüm fln

insanın burnundan nefes almasının ne büyük bi hikmet olduğunu bugün itibariyle çok iyi anladım. aldığınız nefesin bile kıymetini bilin. ama sonuç güzel olsun da değer;)

Aynenn oyle valla tatlim burnm tikali dye ne tat alabliorm ne nefes allaha sukrler olsn genede :)

Aynenn oyle valla tatlim burnm tikali dye ne tat alabliorm ne nefes allaha sukrler olsn genede :)

Ah kızlar ah o dert bende 15 yıldır vardı ama ameliyattan sonra 4 5 saat öyle güzel nefes aldım ki dün akşam sağ tarafım açıldı şu an tek taraftan alıyorum solunda açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum öyle güzel bişeymişki doya doya nefes almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…