- 10 Mart 2013
- 99
- 0
- 296
ekledim kabul ederseniz resimlerinize bakayım
sende salı oldun degılmı bende salı oldum o yuzden takıpteyım :) salı gunu cıkcak tampon ve dıkıslerım dee
benim de salı çıkacak heyecandan ölüyorum inşallah istediğimiz gibi olur hepimizin
kızlar benım de cuma cıkacak tamponlar ...korkuyorummm sankı yapsmıs gıbı acıyacak gibi...
canım doktor burnuna damlatmak için izotonik verdimi.ondan damlat hergün o yumusatıyo ve cok kolay cıkıyo canım
Canım benim doktor hiç bir şey vermedi.. Buz tut ara ara dedı sadece:S antibiyotık falan verıyomus heralde doktorlar ondan da vermedi:S morluk gıderıcı kremden de bahsetmedi.. kendım aldım suruyorum:S
merhaba kızlar dün itibariyle ameliyatımı oldum. bakırköy yaşar hastanesinde hasan hüseyin ceylan'a. ameliyat 1 saatten biraz fazla sürdü. ilk saatler şişlik morluk olmadı fakat zaman geçtikçe başladı ve artmaya devam ediyor. bu sabah eve çıktım bir gün kaldım yani hastanede. tamponlar gerçekten çok çok zorluyor beni. perşembe günü çıkacaklar o güne kadar nasıl dayanırım bilmem. burun deliklerimin alt kısmındaki dikişler de acıyor. kafamı biraz eğmeye başladığımda bulanık kan rengi bir akıntı oluyor. yani anlayacağınız bana biraz ağır geldi bu ameliyat işleri. umarım tüm çektiğim bu çileye değer.
merhaba kızlar dün itibariyle ameliyatımı oldum. bakırköy yaşar hastanesinde hasan hüseyin ceylan'a. ameliyat 1 saatten biraz fazla sürdü. ilk saatler şişlik morluk olmadı fakat zaman geçtikçe başladı ve artmaya devam ediyor. bu sabah eve çıktım bir gün kaldım yani hastanede. tamponlar gerçekten çok çok zorluyor beni. perşembe günü çıkacaklar o güne kadar nasıl dayanırım bilmem. burun deliklerimin alt kısmındaki dikişler de acıyor. kafamı biraz eğmeye başladığımda bulanık kan rengi bir akıntı oluyor. yani anlayacağınız bana biraz ağır geldi bu ameliyat işleri. umarım tüm çektiğim bu çileye değer.
umarım değer ,doktor ağrı kesici vermiyor mu? Ben de iki gün sonra ameliyat olacağım yaşar hastanesinde inşallah, o yüzden bikaç şey sormak isyorum.Buz maskesi veriyolar mı ameliyattan çıkınca? çenende yada dişerinde uyuşukluk falan var mı? aslında ameliyat olmayı çok istiyorum ama gün yaklaştıkça korkuyorum sanırım. geçmiş olsun bu aradaa çok güzel minnak burnişlerimiz olur umarıımm :)merhaba kızlar dün itibariyle ameliyatımı oldum. bakırköy yaşar hastanesinde hasan hüseyin ceylan'a. ameliyat 1 saatten biraz fazla sürdü. ilk saatler şişlik morluk olmadı fakat zaman geçtikçe başladı ve artmaya devam ediyor. bu sabah eve çıktım bir gün kaldım yani hastanede. tamponlar gerçekten çok çok zorluyor beni. perşembe günü çıkacaklar o güne kadar nasıl dayanırım bilmem. burun deliklerimin alt kısmındaki dikişler de acıyor. kafamı biraz eğmeye başladığımda bulanık kan rengi bir akıntı oluyor. yani anlayacağınız bana biraz ağır geldi bu ameliyat işleri. umarım tüm çektiğim bu çileye değer.
umarım değer ,doktor ağrı kesici vermiyor mu? Ben de iki gün sonra ameliyat olacağım yaşar hastanesinde inşallah, o yüzden bikaç şey sormak isyorum.Buz maskesi veriyolar mı ameliyattan çıkınca? çenende yada dişerinde uyuşukluk falan var mı? aslında ameliyat olmayı çok istiyorum ama gün yaklaştıkça korkuyorum sanırım. geçmiş olsun bu aradaa çok güzel minnak burnişlerimiz olur umarıımm :)
inşallah değer çektiğin skıntıya canım.ağrılır geçici burnun ömür boyu kalıcı olsun.
gecmiş olsun canım..amelıyat sonrası surec aynı hep :)) deger deger neden degmesın ıyı dusunelim :)
sağol canım, doktor ağrı kesici verdi onun dışında deniz suyu spreyi ve antibiyotikte verdi ama anlamadım neden dikişlerim acıyor henüz çok yeni ondan sanırım. buz maskesi vermiyorlar daha doğrusu buz maskesi yok orada ben de şaşırdım ben ameliyattan çıktıktan sonra kendime gelir gelmez normal buzları kırıp kırıp ameliyat eldivenlerinin içine doldurup verdi hemşire sağolsun 7 saat boyunca 15 dk gözlerimde 15 dk serbest şekilde buz uygulaması yaptık. uyuşukluk yok canım çok hafif üst dudağımda var. ben de çok korkuyordum hatta hastaneye gittiğimizde ameliyat için az daha kaçıyoduminanıyorum güzel olacak her şey. hepimiz için.
muhtemelen çok yeni olduğun için acıyodur dikişler bi gün olmuş daha,ağrı kesici geçirmiyo mu acısınıbuz uygulaması yapıyorlarsa sorun yok , maske olmasa da olur aynı şey zaten :) ben de aynı şeyleri hissedicem sanırım hastaneye girdiğimde en çok korktuğum şey tamponlar yüzünden nefes alamamak en kötü yanı da bu sanırım bu ameliyatın, güzel sonuçlar alalım da katlanılır. bildiğim kadarıyla bi haftada çıkıyor dimi tamponlar? senin 6 günün kaldııı çıkmasına sanırım :)ondan sonra güzel olucak herşeey :) ve benim ikinci en büyük korkum da üç hafta inmeyen şişlikler ve okula o şekilde gitmek zorunda kalmak :,(
evet en zor gündür bugün. ben ilk günümü düşünemiyooruuum .canım ya yarın daha iyi hissedersin umarım :) ben de üniversitedeyim bir hafta gitmicem tatil bittikten sonra arkadaşlarıma imza attırcam yerime :) evet hasan beye olucam burda yaptiği burunlar çok hoşuma gitti öyle karar verdim. aslında sadece görüşmeye gitmiştim ama doktor o kadar cana yakın ve tazcanlı bir insan ki kendimi ameliyat tarihi alırken buldumağrı kesici pek işe yaramadı çünkü akıntı geldikçe siliyorum sildikçe de dikişlere değdiği için acıyor haliyle, tamponlar gerçekten çok zorluyor beni inanılmaz bir baskı ve rahatsızlık ve nefes alamamak. ama ben şu an en sorunlu dönemdeyim daha 1. günüm bir iki güne bu kadar sıkıntı çekmem herhalde. ben dün oldum ameliyatı perşembe çıkacak tamponlarım yani 4 gün durmuş olacak toplamda. 3 günüm kaldı sabrediyorumcanım ben de öğretmenim ve sömestr bitiminde şişlerim bariz inmemişse bir haftalık rapor almayı düşünüyorum. sen de hasan bey'e mi ameliyat olacaksın?
evet en zor gündür bugün. ben ilk günümü düşünemiyooruuum .canım ya yarın daha iyi hissedersin umarım :) ben de üniversitedeyim bir hafta gitmicem tatil bittikten sonra arkadaşlarıma imza attırcam yerime :) evet hasan beye olucam burda yaptiği burunlar çok hoşuma gitti öyle karar verdim. aslında sadece görüşmeye gitmiştim ama doktor o kadar cana yakın ve tazcanlı bir insan ki kendimi ameliyat tarihi alırken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?