Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayy ben de kokucam yaa ıslak mendilli sulu pamukla silmekten bitap dustum :))
sacımı kuaferde yıkatım bugun bitlenmeden :))) yuzumde ıslak medıler ama ne faydaa yarn cıkıcak artık benım salıdan salıyaa ıyı dayandım.dişimide fırcalayamıyorummçinsan içine cıkamıomm guzellesmek ıcınn suan o kdar cırkınlestım kı ahahahah

benim bugun annem yıkadı sacımı bir sekılde 4. gunum ama kanlar falan vardı boneye ragmen sızmıslar heralde zor dırendım 4 gun kanlı saclara :)

benim bugun annem yıkadı sacımı bir sekılde 4. gunum ama kanlar falan vardı boneye ragmen sızmıslar heralde zor dırendım 4 gun kanlı saclara :)

ben vucudumu yıkamıstım da sacım valaha bı haftalık tam beslensin yagını alsın sacında ıhtıyacı v ar sonucta :) ınsalah cok guzel sonuclar alıp bu hallerımıze gulerızzz.. ınsallahh

ben vucudumu yıkamıstım da sacım valaha bı haftalık tam beslensin yagını alsın sacında ıhtıyacı v ar sonucta :) ınsalah cok guzel sonuclar alıp bu hallerımıze gulerızzz.. ınsallahh

ayy aynen canım yaa ben de hayra yordum yaglansın beslensın dedim :) burnuslarımız guzel olsun da kokmaya razıyız:))

ayy aynen canım yaa ben de hayra yordum yaglansın beslensın dedim :) burnuslarımız guzel olsun da kokmaya razıyız:))

Cnm alçı ve dikiş sudan etkilenmiyor ben ertesi gün şapur şupur aldım duşumu sadece yüzünü silerken abartıp havluyu dikişlerine takma yeter rahatça bıcı bıcı yap ferahlıyorsun hem kuzum iyide geliyor

Son düzenleme:

Cnm muhammet bey kesinlikle kuaförde yıkaymayın mikrop kapma enfeksiyon geçirme ihrimaliniz çok yükaek hiç korkmayın duşunuzu evde alın şampuan fln kullanmanızında bi sakıncası yok ama sakın kuaförde yıkaymayın diyor

Ayy oyle mi canım.. biz de annele atısıyoz.. dıyorum yıkamama gerekse doktor derdi suya degdırme dıye..annem de yok dikişlerin atar diyip duruyo :)) benden cok korkuyo :)))

ama sargılarım duruyordu bugun alınacak buunden sonra yapabılcem insallah

ama sargılarım duruyordu bugun alınacak buunden sonra yapabılcem insallah

cnm sargı derken önüne yapıştırılan banttan bahsediyorsan onu kendin değiştirmen gerekiyordu zaten. ben onu çıkarıp duşumu alıp temiz gazlı bezle tekrar yapıştırdım dudak üstündeki sargıyı.burnundaki hiçbirşey sudan etkilenmiyor zaten

Ayy oyle mi canım.. biz de annele atısıyoz.. dıyorum yıkamama gerekse doktor derdi suya degdırme dıye..annem de yok dikişlerin atar diyip duruyo :)) benden cok korkuyo :)))

yok cnm hiç korkma dikişler ve alçı suya dayanıklı sudan etkilenmiyor.rahatça al duşunu şapur şupur ferahlarsında iyi geliyor hafifliyo insan yalnız şuna dikkat etmen lazım duş aldığın ortam buhar altı olmasın birde olabildiğince ılık suyla duş almalısın kuaförde yıkatmakta kesinlikle sakıncalıymış

Son düzenleme:
evet bu konulara burun ameliyatı olmadan önce çok bakardım.şükür ki oldukdan sonrada baktım :)) vallaha okadar korkuyodumki ameliyattan hiiçççççç alakası yokmuş.ama doktor çok önemli.rize devlet hastahanesinde süphan tunç hanım doktorumuz saolsun sinek ısırığı gibi ağrı çektirmeden ameliyat etti beni.hiçde pişman değilm.üstelik burnum 4 yerden kırıktı ve anestezi gectıkden sonra bile ağrı çekmedeim şükür.burnum şuan küçük istedigm gibi ve doğal görünümde.kimse ameliyat oldumu anlamadı bile :)) ve şunuda sölim kızlar burun ameliyatı insan baştan değiştiriyor sanki.ben kendime inanamadım ya. vallaha şunu diyim doktorunuzu yi seçin ameliyattan korkmayın.şu tampon işide hiçbişe değil. nefes almanıza falan engel değil.tamponlarn alınmasıda 2 sanıye :) uzunnnnCANA yazdm ama inşallah okursunuz :) inanın bana burun ameliyatını abartmaya gerek yok .sonucu mükemmel işlemi hafif

Şu an aynı duyguları paylaşıyorum. 10. günüm benim de. Sizin ne kadar sürede farklılık oldu az da olsa? 2 3 haftada inme olur mu biraz?

merhaba benim ameliyatim tam bir saka gibi. 9 ay once samatya devlet hastanesinde deviasyonla birlikte acik teknikle rhinoplasty oldum gerci oldugumu sandim sag burun deligimdeki kemik alindi estwtik olacaktim ama doktorum estetgimi yapmadan burun ucuna tip plasty yaparak ameliyati bitirmis. bir suru yanlis anlsma sonucu doktorlar arasi yarim yamalak bir ameliyat oldum. 9 aydir cok mutsuzum yillardir bu ameliyati bekliyordum. ikinci bir ameliyati istiyorum ama cok ta tedirignim burnumun ucu hala sis delikleri esit degil. resmen hayata kustum bu kadar cok etkilenecegimi hic dusunmemistim. su an eski halinden daha duzgun bir burnum kemer olmasina ragmen ama daha guzel olabiliecegini bilmek beni mahvediyor. daha kotu de olabilrdi biliyorum. burda ki arkadaslarin deneyimlerini okudukca tek olmadigim gordum. tek tesellim burnuma cok dokunulmamasi. cesaretimi topladigim zaman baska bir doktorda duzelttirmek. ikinci kez acik teknikle ameliyat olan varmi acaba???

Kızlar 10. günüm, burnum şiş ve kalkık, domuza benziyorum tam olarak. 2 hafta sonra işe başlıcam, biraz olsun düzelme olur mu? Deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim, depresyona meyilleniyorum sanki giderek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…