evet çok şen şakrak bir insan ameliyat mı o da ne demeden yapıverdi ben de şaştıminşallah güzel geçer ameliyatın istediğin burna kavuşursun canım
yüzümü bi haftadır yıkayamıyorumm yarın alınsada kurtulsamm :) bıraz daha uzarsa bi de yüz estetiği olmam gerekecek.yaglı yaglıı dolanıommmm böööö
sacımı kuaferde yıkatım bugun bitlenmeden :))) yuzumde ıslak medıler ama ne faydaa yarn cıkıcak artık benım salıdan salıyaa ıyı dayandım.dişimide fırcalayamıyorummçinsan içine cıkamıomm guzellesmek ıcınn suan o kdar cırkınlestım kı ahahahahayy ben de kokucam yaa ıslak mendilli sulu pamukla silmekten bitap dustum :))
sacımı kuaferde yıkatım bugun bitlenmeden :))) yuzumde ıslak medıler ama ne faydaa yarn cıkıcak artık benım salıdan salıyaa ıyı dayandım.dişimide fırcalayamıyorummçinsan içine cıkamıomm guzellesmek ıcınn suan o kdar cırkınlestım kı ahahahah
benim bugun annem yıkadı sacımı bir sekılde 4. gunum ama kanlar falan vardı boneye ragmen sızmıslar heralde zor dırendım 4 gun kanlı saclara :)
ben vucudumu yıkamıstım da sacım valaha bı haftalık tambeslensin yagını alsın sacında ıhtıyacı v ar sonucta :) ınsalah cok guzel sonuclar alıp bu hallerımıze gulerızzz.. ınsallahh
ayy aynen canım yaa ben de hayra yordum yaglansın beslensın dedim :) burnuslarımız guzel olsun da kokmaya razıyız:))
sacımı kuaferde yıkatım bugun bitlenmeden :))) yuzumde ıslak medıler ama ne faydaa yarn cıkıcak artık benım salıdan salıyaa ıyı dayandım.dişimide fırcalayamıyorummçinsan içine cıkamıomm guzellesmek ıcınn suan o kdar cırkınlestım kı ahahahah
Cnm alçı ve dikiş sudan etkilenmiyor ben ertesi gün şapur şupur aldım duşumu sadece yüzünü silerken abartıp havluyu dikişlerine takma yeter rahatça bıcı bıcı yap ferahlıyorsun hem kuzum iyide geliyor
ama sargılarım duruyordu bugun alınacak buunden sonra yapabılcem insallahCnm muhammet bey kesinlikle kuaförde yıkaymayın mikrop kapma enfeksiyon geçirme ihrimaliniz çok yükaek hiç korkmayın duşunuzu evde alın şampuan fln kullanmanızında bi sakıncası yok ama sakın kuaförde yıkaymayın diyor
bir de tatlı tatlı kasınması var yaa ...
sormaaa :))) delleniyorummm
ama sargılarım duruyordu bugun alınacak buunden sonra yapabılcem insallah
Ayy oyle mi canım.. biz de annele atısıyoz.. dıyorum yıkamama gerekse doktor derdi suya degdırme dıye..annem de yok dikişlerin atar diyip duruyo :)) benden cok korkuyo :)))
ark.lar bugün alçım çıktı tamponlarla beraber. siteyi uzun zamandır takip edip tüm yazıları okumama rağmen ameliyat stresinden birşey yazamadım açıkcası. ark.lar burnum alçıdan çıktı yamuk falan değil düzgün çıktı ama burnumun ucu çok kalkık görünüyo özelliklede yandan bakınca. önden iyi görünüyor. yanlardan bakınca ucu hala çok kalkık ve kısa duruyo. daha 9. günüm. zamanla şişlikler inince burnum daha uzun görünür mü ucu falan iner mi çok dert ettim ya(( doktor masaj falan hiçbirşey söylemedi. zaten aşırı şişlik war gibide durmuyo:S domuz burnu gibi yandan =(
Ama burnumu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?