cnm sargı derken önüne yapıştırılan banttan bahsediyorsan onu kendin değiştirmen gerekiyordu zaten. ben onu çıkarıp duşumu alıp temiz gazlı bezle tekrar yapıştırdım dudak üstündeki sargıyı.burnundaki hiçbirşey sudan etkilenmiyor zaten
yasak demıstı doktorum banada neyse kiii gectııı kızlarrr :)) aksam ıkı saat banyo yaptım anca temızlendımmdıkısım alcım tamponum herseyım alındııı darısıııı sızlerınn basınaa:d suan fındık kadan burnum ))))))
yok canım cok degıl hatta oktr masaja gerek yok nerdesyse hiç odemın yok cok azz dedıı banaafındık burun :) önden çok şiş bnm burnum sende şişlik yokmu
yok yokk hıc acımıyor ne tampon ne dikişşş.zaten o an o heycanlaa gozun bısey gormuyorr bıran once alınsınn da burnuma kavusayım dıye dusunuyorsunnn.hıc korkmaadeneyimli arkadaşlar ben de haftaya perş. ameliyat oluyorum. Doktorum silikon tampon değil klasik gazlı bez tampon kullanacakmış. Tamponları çıkartırken çok acı oluyor mu? ameliyat değil beni bu klasik tampon olayı korkuttu:18:
fındık burun :) önden çok şiş bnm burnum sende şişlik yokmu
yok canım cok degıl hatta oktr masaja gerek yok nerdesyse hiç odemın yok cok azz dedıı banaa
Ana naptın kız sen kıskançlıktan öldürcrnmi beni çok şişim çokkkkkkkkkk :)
yani varda cok degill :))) yanı suan bılee benı mutlu ettı hatta daha fazlaa kuculmesıınn :)) yoksa suratımnda eskı koca burnumdan kalma buyuk bı bosluk olcak
yani varda cok degill :))) yanı suan bılee benı mutlu ettı hatta daha fazlaa kuculmesıınn :)) yoksa suratımnda eskı koca burnumdan kalma buyuk bı bosluk olcak
yok yokk hıc acımıyor ne tampon ne dikişşş.zaten o an o heycanlaa gozun bısey gormuyorr bıran once alınsınn da burnuma kavusayım dıye dusunuyorsunnn.hıc korkmaa
bid diğer merak ettiğim şey de böyle kocaman şiş sargılı burun olacak önümüzde, ona rağmen kitap falan okuyabiliyor muyuz ameliyattan sonra? :26:
3 gun okuyamadım da sonrasında uykusuz geceler kıtap ve pc basında gectı canm :)henuz 6. gunumdeyım okumaya devam yanı evde vakıt baska türlü gecmiyor :)
aynen ben de şimdiden vakit geçirmek için yöntemler arıyorumokumadan, film izlemeden vakit geçmez . ayrıca çok geçmiş olsun canım, musmutluluklar yeni burnuşunla
kızlar merhaba, gün itibariyle tamponlarımı aldırmış bulunmaktayım. bu yeni tecrübemi de paylaşayım. benim ameliyatım pazar günü oldu fakat nedense çok morarmamama rağmen ameliyattan 2 gün sonra aşırı şişlik oldu bende. gözlerimde sorun yokta pek, yüzümün alt kısımları aşırı şişti. neyse bugün çok stresliydim yine. hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve bir an önce tampon eziyetinden kurtulmak istiyordum. doktorum yine çok sevimliydi ama benim sevimlilik kaldıracak gücüm kalmamıştı. önce bir sprey sıktı hemşire burun deliklerime hafifçe yaktı (uyuşturmak için) ardından doktorum iki tamponu toplamda 10 saniyede çıkardı. acı yoktu fakat tuhaf bir histi. anlatamıyorum yaşamak lazımardından burnumdan nefes almaya başladım. bir krem verdi ve deniz suyuyla temizliğe devam dedi. pazartesi de alçı çıkacak. en azından tamponun bin kiloluk baskısından kurtuldum birazdan son halimin fotoğrafını atacağım albümüme isteyen bakabilir. hala aşırı şişim yeşilçay içmeye başladım bugün. benim de burun ameliyatı serüvenim bu şekilde gelişme kaydediyor. her bünye aynı değil tabi ben ağır atlatıyorum kızlar. umarım çektiklerime -çektiklerimize- değer.
cok sagol tatlım vallahı 6. gun bu halı bile mutlu olmama yetiyor :))
canım bnm de sıslık 2. ve 3. gun maxımum duzeydeydi.. sonrasnda cene kısmına ındı... benım de yarın tamponlar cıkacak 7. gunumde alacak benım doktor senın kı daha erken alınmıs sanslısın :) tampon işinden korkuyorm cunku burnumdan akan sular sankı yapıskan yaralar yapmıs gıbıtemızlıyorum gozuken yerlerı kulak copu ıle ama yıne de temızleyemedgım yerler var... ınsallah acımaz
canım işte onlar için o deniz suyundan sıkıcaz. bugün doktor dedi bana tamponları aldıktan sonra, spreyi sık ve sümkür dedi. demekki iyileşmede büyük payı var. temizlerken de dikkat et canım mikrop falan kapmasın o kadar uğraştık bir de o problemler çıkmasın
Arkadaslar siz siz olun benim yaptigim hatayi yapmayin arabada arka koltukta kemer takin bisi olmaz demeyin bugun kafami ve 15 gunluk burnumu koltugun arkasina carptim hemen druma gittim hafif kaymis insallah etkilenmez bekliycegoz dedi sakinan goze cop batar bosa dememizler dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?