Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

zor kısmı atlattın sanırım canım.oldun kurtuldun sonuç da güzel olacak gibi görünüyor. bi bakmışsın yaz gelmiş ameliyattan çıkan tuel'e moral veriyorsun :18:

Son düzenleme:
zor kısmı atlattın sanırım canım.oldun kurtuldun sonuç da güzel olacak gibi görünüyor. bi bakmışsın yaz gelmiş ameliyattan çıkan tuel'e moral veriyorsun :18:

canım inşallah ya zaman gerek bu işlerde sabır gerek. ben de sabrediyorum artık. inşallah iyi olacak her şey. umarım sen de olup kurtulursun rahat bir iyileşme süreci atlatırsın

gecmiş olsun tatlım ya... Allah burnuslarımızı kaza beladan korusun

kızlar merhaba, yüzümün özellikle alt kısımlarında toplanmış olan şişlikler 2. gün kendini gösterdi şimdi 5. günüm bitiyor fakat hiç inmedi bu şişlikler. yeşilçay ve su tüketiyorum bol bol ödemi atmak için yüksek yastıklarla uyuyorum ama yok. yavaş yavaş inse yine problem etmeyeceğim de hiç inmiyor taş gibi yanaklarım :/ önerisi olan var mı?

çok geçmiş olsun yaa

canım 5.günden sonra inmeye başlar bence. benim öyle oldu. birazcık daha sabret, bol suya bitki çayına, meyveye devam et.

canım en son ınen kısım cene cıvarı oluyor... ve 5. gunden sonra ınıyor... azcık daha sabır :

kızlar gozunuz korkmasın ama ben bugun tamponlarımı aldırdım...cok kotu gectı ılk tanpon çıkınca bi bas donmesı oldu ve ınanılamz ter bosalması oldu doktor uzandırdı bi kaç dk bekledık bıraz daha ıyı olunca ıkıncıyı de aldı.. ıkıncıyı alınca bus efer coook daha kotu oldum ..hayatımda ılk defa boyle kotu oldum... bas donmesı, ter bosalması ile kendımden gectım 10 dk falan uzandım oyle kendıme geldım su falan ıcıp doktor tansıyonun dusmustur dedı... bu normal mı dedım bazı hastalarda oluyor ayda bır falan cıkıyor dedı(( cok etkılendım amelıyattan sonra bile bu kadar kotu hıssetmemıstım

canım senin silikon tampon muydu yoksa gazlı bez tampon mu? korktum ben de şimdi :18: çok geçmiş olsun

benim de şiş her tarafı sanki, yani umarım öyledir, bu burun bana gitmedi biraz incelmesi lazım, 13.günüm bugün

banada öyle geldide alıştım sanki yani gözüm alıştı herhalde ilk bantı açtığımda eşim moral vermese ağlayacaktım nerdeyse ama şimdi biraz biraz iniyo bide gözüm alıştı gibi. seninkide şiştir cnm ilk bir ay çok şiş olacak demişti dr bana haklıda kocaman patlıcan gibi bişey bnmki

canım senin silikon tampon muydu yoksa gazlı bez tampon mu? korktum ben de şimdi :18: çok geçmiş olsun

canım silikon tampondu benım..cıkınca da gördüm hatta bu nasıl girmiş burnuma ya kocaman dedım :)
sen korkma canım ayda yılda bir benım gıbısı cıkıyormus... bir de benım doktorum almadı tamponlarımı yurt dıısnda oldugu için baska bir doktor arkadasına yonlendırdı... alan doktor da bişi sıkmadı bazı arkadaslara sıkılmıs tampon alınırken belki sıksa boyle olmayacaktı ..ama bilemiyorum tabı kı net olarak neden boyle oldu... sen korkma canım burada kızlar tampon alınırken sorun yasamadıklarını yazmıs hep... ben ıstısnayım sanırım:)

kizlar bende 3 sene önce ameliyat oldum. malesef cok begenmiyorum artik burnumu. yazin tekrar olcam adanada doktor ariyorum. bildiginiz biri varmi. tavsiyelerinizi brkliyorum

ne kadardi peki o zaman? forum kafami karistirdi bu doktoru arastirmaya basladim ben de, calistigi hastanenin musterisiyim hastaneden memnunum ama ucret belirleyeci olacak

Bugun ucuncu gunum persembe amilayt oldum hospitalde dr burhan kocamal tarafindan gerceklestirildi.hastane berbatti yani herseyi biz halletik yemek getiren insanlar anestezi hic iyi degildi dr o kadar nazik ve ilgili biriydiki hepsini telafi etti yani doktor icin oneririm 2.500 ameliyat oldum fiyatta uygundu
Simdi anestezi berbatti ben ameliyat aninda ayildim o kismi hatırlıyorum bogazim yandi burun ucun açıyordu tabi hemen bayilttar tekrar hemşireler buz koymadi bende hemşirelik okuyorum yani yorumsuz o konu
Doktor hep ilgilendi
Tampon kismi o kadar abartilmiski int talan arkadaşlar dr dedigi gibi basinizi sabit tutunca aci yok
Ben kendime geldiğimde ameliyat bitmis bir saat gecmis ustum basim giyili bir haldeydim
Babam sedyeden duscek gibi aglayip feryat ettigimi dr dahil herkesin korktugunu ve tum hastanenin aglamamdan korktugunu soyledi tabi ben kendime gelinceye kadar hatırlamıyorum
Simdi burnum sizliyor ağrı kesici alcam saatim geldi
Tek olumlu yani ben ne kadar burun o kadar büyük degil desemde simdiden sis halimle bile annem dudaklarin ortaya cikti burnum kalkti buraz diyor
Merakla bekliyorum
Degsin istiyorum
Cok aci cektim
Bu sitede yazilanlar gibi basit amilayt degil karar vermeden once düşünün
Tabi bünye meselesi bu benim bunyem 94 doğumlu 52 kilo bir kiz icin kaldiramadi
Yanj kendinizi hazırlayın bakin oyle ameliyat olun derim
Saglicakla
Not:dr burhan bey gerçekten cok ilgilendi guven verdi yani minnettarim kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…