Cok tesekkurler dikkat edinGeçmiş olsun canım :S
kızlar merhaba, gün itibariyle tamponlarımı aldırmış bulunmaktayım. bu yeni tecrübemi de paylaşayım. benim ameliyatım pazar günü oldu fakat nedense çok morarmamama rağmen ameliyattan 2 gün sonra aşırı şişlik oldu bende. gözlerimde sorun yokta pek, yüzümün alt kısımları aşırı şişti. neyse bugün çok stresliydim yine. hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve bir an önce tampon eziyetinden kurtulmak istiyordum. doktorum yine çok sevimliydi ama benim sevimlilik kaldıracak gücüm kalmamıştı. önce bir sprey sıktı hemşire burun deliklerime hafifçe yaktı (uyuşturmak için) ardından doktorum iki tamponu toplamda 10 saniyede çıkardı. acı yoktu fakat tuhaf bir histi. anlatamıyorum yaşamak lazımardından burnumdan nefes almaya başladım. bir krem verdi ve deniz suyuyla temizliğe devam dedi. pazartesi de alçı çıkacak. en azından tamponun bin kiloluk baskısından kurtuldum birazdan son halimin fotoğrafını atacağım albümüme isteyen bakabilir. hala aşırı şişim yeşilçay içmeye başladım bugün. benim de burun ameliyatı serüvenim bu şekilde gelişme kaydediyor. her bünye aynı değil tabi ben ağır atlatıyorum kızlar. umarım çektiklerime -çektiklerimize- değer.
zor kısmı atlattın sanırım canım.oldun kurtuldun sonuç da güzel olacak gibi görünüyor. bi bakmışsın yaz gelmiş ameliyattan çıkan tuel'e moral veriyorsun :18:
canım inşallah ya zaman gerek bu işlerde sabır gerek. ben de sabrediyorum artık. inşallah iyi olacak her şey. umarım sen de olup kurtulursun rahat bir iyileşme süreci atlatırsın[/QUO
sağol canım benim umarım öyle olur.
Arkadaslar siz siz olun benim yaptigim hatayi yapmayin arabada arka koltukta kemer takin bisi olmaz demeyin bugun kafami ve 15 gunluk burnumu koltugun arkasina carptim hemen druma gittim hafif kaymis insallah etkilenmez bekliycegoz dedi sakinan goze cop batar bosa dememizler dikkatli olun
Arkadaslar siz siz olun benim yaptigim hatayi yapmayin arabada arka koltukta kemer takin bisi olmaz demeyin bugun kafami ve 15 gunluk burnumu koltugun arkasina carptim hemen druma gittim hafif kaymis insallah etkilenmez bekliycegoz dedi sakinan goze cop batar bosa dememizler dikkatli olun
kızlar merhaba, yüzümün özellikle alt kısımlarında toplanmış olan şişlikler 2. gün kendini gösterdi şimdi 5. günüm bitiyor fakat hiç inmedi bu şişlikler. yeşilçay ve su tüketiyorum bol bol ödemi atmak için yüksek yastıklarla uyuyorum ama yok. yavaş yavaş inse yine problem etmeyeceğim de hiç inmiyor taş gibi yanaklarım :/ önerisi olan var mı?
fındık burun :) önden çok şiş bnm burnum sende şişlik yokmu
kızlar merhaba, yüzümün özellikle alt kısımlarında toplanmış olan şişlikler 2. gün kendini gösterdi şimdi 5. günüm bitiyor fakat hiç inmedi bu şişlikler. yeşilçay ve su tüketiyorum bol bol ödemi atmak için yüksek yastıklarla uyuyorum ama yok. yavaş yavaş inse yine problem etmeyeceğim de hiç inmiyor taş gibi yanaklarım :/ önerisi olan var mı?
canım senin silikon tampon muydu yoksa gazlı bez tampon mu? korktum ben de şimdi :18: çok geçmiş olsunkızlar gozunuz korkmasın ama ben bugun tamponlarımı aldırdım...cok kotu gectıılk tanpon çıkınca bi bas donmesı oldu ve ınanılamz ter bosalması oldu doktor uzandırdı bi kaç dk bekledık bıraz daha ıyı olunca ıkıncıyı de aldı.. ıkıncıyı alınca bus efer coook daha kotu oldum ..hayatımda ılk defa boyle kotu oldum... bas donmesı, ter bosalması ile kendımden gectım 10 dk falan uzandım oyle kendıme geldım su falan ıcıp doktor tansıyonun dusmustur dedı... bu normal mı dedım bazı hastalarda oluyor ayda bır falan cıkıyor dedı (( cok etkılendım amelıyattan sonra bile bu kadar kotu hıssetmemıstım
benim de şiş her tarafı sanki, yani umarım öyledir, bu burun bana gitmedi biraz incelmesi lazım, 13.günüm bugün
canım senin silikon tampon muydu yoksa gazlı bez tampon mu? korktum ben de şimdi :18: çok geçmiş olsun
bende amelyat olalı 3 ay oldu benim revizyon oldukca fazlaydı görüntü çok rahatsız ediyordu ve etlerimde vardı ama çevremde de amelyat olanlar pek memndun dedğildi ve anlatılanlardan sonra vaz bile geçmiştim.benim karar verip amelyat olmam 1 hafta içinde oldu ama çok memnun kaldım ikibuçuk saat kaldım amelyatta ama sonrası çok rahat geçti hiç bi agrım sızım ve kanamam dahi olmadı ve burnuma 6 işlem yapıldı keşke daha önce olsaymışım ilk zamanlar yamukluk vardı nefes almamda zorlukta vardı ama zamanla hepsi yerine oturdu şimdi çok doğal bi görüntü var bende doktorumu tavsiye edebilirim BURSA FERRUH FERSÇİ
aminnnn masaj yapmakla kafayi bozdum sabah aksam hasar varsa duzelmesi icin dr verdigigi masaji yapiyorum 😞gecmiş olsun tatlım ya... Allah burnuslarımızı kaza beladan korusun
cokçok geçmiş olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?