Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Doc.Dr Burak Erdamara oldum inanilmaz iyi bir doktor korkacak hic birsey yok isinin uzmani kbb doktoru silikonlarin cikmasi ikinci gun oldu hic oyle aci vermedi baska seyler dusunun cikarirken bir hafta sonra dikisleri aldi sohbet etmesi sizi rahatlatiyor aci hisetmedim hortumla icini temizlemeside nefesinizi acmasi icin korkacak birsey yok hasta grip olmayin benim gibi burnunuzu bir yere carpmayin yeter nefes almak gibisi yok sisler insede nefesli gunler gelse 🌺

Cok etkılendım canım ya cok gecmiş olsun... amelıyatta uyanmak da neyın nesi...

benı cok sorunsuz bır amelıyattı cok sukur... tamponlar cıkarken sorun yasadım sadece...gecmiş olsn

kizlar bende 3 sene önce ameliyat oldum. malesef cok begenmiyorum artik burnumu. yazin tekrar olcam adanada doktor ariyorum. bildiginiz biri varmi. tavsiyelerinizi brkliyorum

Op.Dr.Ahmet Ercan Demiray a oldum canım.... sorunsuz ruya gibi bir amelıyattı.. sadece tamponum alınırken zorlandım onu da kendı doktorum almadı ıl dısında oldugu ıcın... kesınlıkle tavsıye edıyorum... kesınlıkle..profilimde fotom var bakabılırsın.... hem paragoz degıl... hem ıyı bır dınleyıcı ve sakınlestırıcı... oyyyss cok sevıyorum doktorumu on gun sonra randevum var kosa kosa gıdecegım... :)

Son düzenleme:

cok sagol cnm benim. anliyorum bakacam araniza yeni katildim su msjlari bir doldurmam lazim:)

Simdi anestezi uzamnina uyku ve uykusuzluk arasindaki dunya 1959 yapimi alacakaranlık serisi dedim ve koluma igne ile ameliyat hazir hale geldim sanırım daha yeni başlarken ben bogazimdan beni.bogarcasina atesli bir hisle feryat ederem sicradim o kismi hatırlıyorum ellerimdem tutup igne ile tekrar bayiltmislar o zaman burun deliklerimdeki araligi kesiyorlardi yani o acida birkac saniye aldim sonra kendimi dedigim gibi yatağımda ustu basi giyili halde gordum yani onluk ve ciplak vucudum yoktu hemşireler goydirmis cok aglamisim feryat ederek ailemi cikarmislar babam aglama sesim ile ust kata cikmis ailem baya korkmus endiselenmisler bu kisiar bende yok onlarin anlatmalari ama ikinvi narkoz ile bayildim yani kabus gibiydi simdi siteye bakiyorum gozum kanlisislikler var ama normal. Arkadaslardada gorulen septomlargaliba istisna bende oldu
Cok dikatli okun vucudunuzu tepkinizi bilin anestezi kismi.pek ilgilenmedi boyle oldu belkide benim bunye ama ben o olum arasini unutmam
Mobilden giriyorum ondan alinti yapamadım bir arkadas yapmis
Neyse çok teşekur ederim gecti gitti her an daha iyi oluyorum

Merhaba arkadaslar :) ben bundan 1 bucuk yıl once burun ameliyati oldum . Burnumun ucunda kıkirdak eksikliği vardı ve de ic kısımda fazla kıkirdak oldugundan burnumun bir tarafından nefes alamıyordum. Neyse oldum üstünsen bayaga zaman gecti Burnum maşallah dis görüntü olarak gercekten cok güzel oldu AMA malesef ama diyorum cunku hala burnumun ucu sert ve bu yüzden ağzım fazla gergin oluyor gülemiyorum gülsem de dişlerim yeterince görünmüyor yani burnumu yaptırayım rahat nefes alayım dedi ki dis görüntü zaten cok bozuk degildi simdi de ağızdan sıkıntı başladı kesinlikle cok huzursuz bir durum ağzımı istediğim gibi açamıyorum gülemiyorum daha ne olsun :/ bu konuda fikri olan birileri var mı acaba yani ne yapabilirim yumuşamiyor hic bir turlu hala ödemli gibi hep oyle kalacak diye de cok korkuyorum

canım bu durumu 1-2 yıl yasayanlar oluyormus oyle duymustum... ne kadar dogru bilemem ama... doktoruna bir danıs ıstersen

canım bu durumu 1-2 yıl yasayanlar oluyormus oyle duymustum... ne kadar dogru bilemem ama... doktoruna bir danıs ıstersen

dudak burun mesafesi ne zaman kadar düzelir canım biliyor musun sen ameliyatoldun mu

Cok gecmis olsun anezteziden uyanmak kabus olmali belkide uyandigin icin korktun ondan agladin burnunu iyi koru benim yaptigimi yapma acil sifalar

Kızlar merhaba ben hiçbiyerde soruma cevap bulamadığımdan size bir soru sormak istiyorum. Ayın 25inde burun ameliyatı oldum baya bi düzeltme oldu.. Cumartesi günü alçım çıktı. Fakat burun yanlardan basık duruyor. Sanki parmakla itilmiş öyle kalmış gibi. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Buna sebep veren ne olabilir? Lütfen yardım edin

merhaba kızlar, bugün tam bir haftayı tamamladım. şişliklerim o kadar yavaş iniyor ki yüzüm böyleyse burnum ne kadar zamanda iner diye düşünmeye başladım şimdiden. yarın atel alınacak çok heyecanlıyım. döndükten sonra hemen fotoğraflayıp koyacağım. her şey hepimiz için yolunda gider umarım

ameliyat sonuncu olumlu olan insanlara öyle imreniyorum ki ben çok mutsuz oldum ameliyatla. aynı mutsuzluğu kimsenin yaşamasını istemem ama yaşayanlara da imrenerek bakıyorum :44:

bugün mü alıncak atelinnn çook heycanlııı :) acırsa yada daha sonra ağrın olursa mutlaka yaz ,psikolojimi ona göre ayarliyim canımcım sen olmasaydın ne yapardım bilemiyorum skena, herşey için teşekkür ederim :) çok merak ediyorum çıktıktan sonraki halinii :) bu arada benim de şişlerim inmiyor ve benim resmen çenemin kenarları şişti o kadar komik görünüyorum ki beşgen surat oldum evdekiler sincap diye dalga geçiyorlar umarım iki haftaya iner , okula bu suratla gidersem herkes dalga geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…