aminnnn masaj yapmakla kafayi bozdum sabah aksam hasar varsa duzelmesi icin dr verdigigi masaji yapiyorum 😞
Bugun ucuncu gunum persembe amilayt oldum hospitalde dr burhan kocamal tarafindan gerceklestirildi.hastane berbatti yani herseyi biz halletik yemek getiren insanlar anestezi hic iyi degildi dr o kadar nazik ve ilgili biriydiki hepsini telafi etti yani doktor icin oneririm 2.500 ameliyat oldum fiyatta uygundu
Simdi anestezi berbatti ben ameliyat aninda ayildim o kismi hatırlıyorum bogazim yandi burun ucun açıyordu tabi hemen bayilttar tekrar hemşireler buz koymadi bende hemşirelik okuyorum yani yorumsuz o konu
Doktor hep ilgilendi
Tampon kismi o kadar abartilmiski int talan arkadaşlar dr dedigi gibi basinizi sabit tutunca aci yok
Ben kendime geldiğimde ameliyat bitmis bir saat gecmis ustum basim giyili bir haldeydim
Babam sedyeden duscek gibi aglayip feryat ettigimi dr dahil herkesin korktugunu ve tum hastanenin aglamamdan korktugunu soyledi tabi ben kendime gelinceye kadar hatırlamıyorum
Simdi burnum sizliyor ağrı kesici alcam saatim geldi
Tek olumlu yani ben ne kadar burun o kadar büyük degil desemde simdiden sis halimle bile annem dudaklarin ortaya cikti burnum kalkti buraz diyor
Merakla bekliyorum
Degsin istiyorum
Cok aci cektim
Bu sitede yazilanlar gibi basit amilayt degil karar vermeden once düşünün
Tabi bünye meselesi bu benim bunyem 94 doğumlu 52 kilo bir kiz icin kaldiramadi
Yanj kendinizi hazırlayın bakin oyle ameliyat olun derim
Saglicakla
Not:dr burhan bey gerçekten cok ilgilendi guven verdi yani minnettarim kendisine
kizlar bende 3 sene önce ameliyat oldum. malesef cok begenmiyorum artik burnumu. yazin tekrar olcam adanada doktor ariyorum. bildiginiz biri varmi. tavsiyelerinizi brkliyorum
Op.Dr.Ahmet Ercan Demiray a oldum canım.... sorunsuz ruya gibi bir amelıyattı.. sadece tamponum alınırken zorlandım onu da kendı doktorum almadı ıl dısında oldugu ıcın... kesınlıkle tavsıye edıyorum... kesınlıkle..profilimde fotom var bakabılırsın.... hem paragoz degıl... hem ıyı bır dınleyıcı ve sakınlestırıcı... oyyyss cok sevıyorum doktorumu on gun sonra randevum var kosa kosa gıdecegım... :)
cok sagol cnm benim. anliyorum bakacam araniza yeni katildim su msjlari bir doldurmam lazim:)
Merhaba arkadaslar :) ben bundan 1 bucuk yıl once burun ameliyati oldum . Burnumun ucunda kıkirdak eksikliği vardı ve de ic kısımda fazla kıkirdak oldugundan burnumun bir tarafından nefes alamıyordum. Neyse oldum üstünsen bayaga zaman gecti Burnum maşallah dis görüntü olarak gercekten cok güzel oldu AMA malesef ama diyorum cunku hala burnumun ucu sert ve bu yüzden ağzım fazla gergin oluyor gülemiyorum gülsem de dişlerim yeterince görünmüyor yani burnumu yaptırayım rahat nefes alayım dedi ki dis görüntü zaten cok bozuk degildi simdi de ağızdan sıkıntı başladı kesinlikle cok huzursuz bir durum ağzımı istediğim gibi açamıyorum gülemiyorum daha ne olsun :/ bu konuda fikri olan birileri var mı acaba yani ne yapabilirim yumuşamiyor hic bir turlu hala ödemli gibi hep oyle kalacak diye de cok korkuyorum
canım bu durumu 1-2 yıl yasayanlar oluyormus oyle duymustum... ne kadar dogru bilemem ama... doktoruna bir danıs ıstersen
dudak burun mesafesi ne zaman kadar düzelir canım biliyor musun sen ameliyatoldun mu
oldum canım ben 9. gunum... benım doktorum tamamen oturmanın 1 yılda sonlanacagını soyledi canım
geçmiş olsun canım
Bugun ucuncu gunum persembe amilayt oldum hospitalde dr burhan kocamal tarafindan gerceklestirildi.hastane berbatti yani herseyi biz halletik yemek getiren insanlar anestezi hic iyi degildi dr o kadar nazik ve ilgili biriydiki hepsini telafi etti yani doktor icin oneririm 2.500 ameliyat oldum fiyatta uygundu
Simdi anestezi berbatti ben ameliyat aninda ayildim o kismi hatırlıyorum bogazim yandi burun ucun açıyordu tabi hemen bayilttar tekrar hemşireler buz koymadi bende hemşirelik okuyorum yani yorumsuz o konu
Doktor hep ilgilendi
Tampon kismi o kadar abartilmiski int talan arkadaşlar dr dedigi gibi basinizi sabit tutunca aci yok
Ben kendime geldiğimde ameliyat bitmis bir saat gecmis ustum basim giyili bir haldeydim
Babam sedyeden duscek gibi aglayip feryat ettigimi dr dahil herkesin korktugunu ve tum hastanenin aglamamdan korktugunu soyledi tabi ben kendime gelinceye kadar hatırlamıyorum
Simdi burnum sizliyor ağrı kesici alcam saatim geldi
Tek olumlu yani ben ne kadar burun o kadar büyük degil desemde simdiden sis halimle bile annem dudaklarin ortaya cikti burnum kalkti buraz diyor
Merakla bekliyorum
Degsin istiyorum
Cok aci cektim
Bu sitede yazilanlar gibi basit amilayt degil karar vermeden once düşünün
Tabi bünye meselesi bu benim bunyem 94 doğumlu 52 kilo bir kiz icin kaldiramadi
Yanj kendinizi hazırlayın bakin oyle ameliyat olun derim
Saglicakla
Not:dr burhan bey gerçekten cok ilgilendi guven verdi yani minnettarim kendisine
merhaba kızlar, bugün tam bir haftayı tamamladım. şişliklerim o kadar yavaş iniyor ki yüzüm böyleyse burnum ne kadar zamanda iner diye düşünmeye başladım şimdiden. yarın atel alınacak çok heyecanlıyım. döndükten sonra hemen fotoğraflayıp koyacağım. her şey hepimiz için yolunda gider umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?