bugün mü alıncak atelinnn çook heycanlııı :) acırsa yada daha sonra ağrın olursa mutlaka yaz ,psikolojimi ona göre ayarliyim canımcımsen olmasaydın ne yapardım bilemiyorum skena, herşey için teşekkür ederim :) çok merak ediyorum çıktıktan sonraki halinii :) bu arada benim de şişlerim inmiyor ve benim resmen çenemin kenarları şişti o kadar komik görünüyorum ki beşgen surat oldum evdekiler sincap diye dalga geçiyorlar umarım iki haftaya iner , okula bu suratla gidersem herkes dalga geçer
Kızlar merhaba ben hiçbiyerde soruma cevap bulamadığımdan size bir soru sormak istiyorum. Ayın 25inde burun ameliyatı oldum baya bi düzeltme oldu.. Cumartesi günü alçım çıktı. Fakat burun yanlardan basık duruyor. Sanki parmakla itilmiş öyle kalmış gibi. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Buna sebep veren ne olabilir? Lütfen yardım edin
Kızlar ameliyatımı oldum 4.günüm. Burnumun içindeki o kuruyan kanı nasıl temizlicem yayardım edin lütfen
forumda nemli ortamlarda bulunmayın diyorlardı,ben mi yanlış hatırlıyorum acaba kuru ortamlar daha iyi değil mi ? kanama riski varmış buharlı ortamlarda diye duymuştum
geçmiş olsun
forumda nemli ortamlarda bulunmayın diyorlardı,ben mi yanlış hatırlıyorum acaba kuru ortamlar daha iyi değil mi ? kanama riski varmış buharlı ortamlarda diye duymuştum
geçmiş olsun
Kızlar ameliyatımı oldum 4.günüm. Burnumun içindeki o kuruyan kanı nasıl temizlicem yayardım edin lütfen
cnm buharlı ortam derken anlatılmak istenen sauna hamam yada duş alırken hani ortamı kaplayan yoğun bi buhar varya o işte. yaraların geç iyileşmesine damarların genişleyip kanamasına neden olduğu için ilk 4 yada 8 hafta şu an tam hatırlamıyorum ama uzak durulmasını öneriyor drlar.
evet ben onunla karıştırdım :)
odayı hafif nemlendirmekte fayda var boğaz kurumasın diye
dediğiniz gibi duş falan alırken içerisi o şekil buharlanırsa damarlar genişleyip kanama yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?