Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ne demek canım birbirimize destek oluyoruz moral o kadar önemli ki bu işlerde. benim de aynı bölge şişti çok tuhaf görünüyor yüzüm senin de aynı bölgenin şişlikleri yavaş iniyor ben de uyanır uyanmaz indi mi bugün diye aynaya koşuyorum ama gün gün fark o kadar az ve yavaş ki, bunlara takılmamamız lazım canım boşver her şey güzel olacak böyle düşünelim

Selam herkese. Suan cok stressliyim cunki bir hastaneye burun ameliyatim icin on odeme yapmak uzereyim.Maalesef UK de oldugum icin ve cok az zamanim oldugun icin burdan ayarlamam gerekti. Bana doktorunuz Mehmet Reis dediler fakat ben onla ilgili hicbisey bilmiyorum.Bu doktora ameliyat olmus olan var mi nasil bilgi alabilirim..lutfen yardimmm..

merhaba arkadaslar herkese gecmis olsun oncelikle.. aranizda mehmet Reis adli doktora ameliyat olan var midir? Ben UK deyim ve ameliyat olmak uzere bir klinige para yatirmak uzereyim. Doktorumun Mehmet Reis oldugunu soylendi. Kendisini nasil bilirsiniz?))

arkadaşlar 15 şubatta da ben ameliyat oluyorum heyecan dorukta. şimdiden mideme kramlar giriyo psikolojik desteğe ihtiyacım var

evet kızlar bugün itibariyle atel de çıkarıldı, ve minik bantlarla kapatıldı burnum. bugün benim için çok zor bir gündü çünkü atel çıkarılırken inanılmaz bir acı çektim. ölüyorum sandım ve çıkarıldıktan sonra da ağrısı devam etti. doktor onu çıkardıktan sonra burnumun en üst kısmından aşağı doğru iki parmağıyla bir hareket yaptı o da canımı çok yaktı ama doktor bu da ameliyat kadar önemli dedi. o kadar canım yandı ki gözlerim karardı başım döndü bayılmak üzereydim. doktor hemşirenin yardımıyla beni diğer bir odaya yolladı. hemşire tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı doktor yanıma geldi çok düşmüş tansiyonun dedi. neyse yarım saat kadar yattım dinlendim ayran içtim biraz kendime geldim. hemşireler bile şaşırdı burdan güle oynaya çıkarlar atelini aldıranlar ilk kez gördük dediler bana. neyse ben tekrar doktorun odasına gittim tekrar oturttu beni burnuma birkaç tane küçük bant taktı ama takana kadar adamın burnundan getirdim ellerini tutup engellemeye çalıştım sürekli, korkudan klasik koşullandım sanırım nihayetinde bu aşamayı da böylece atlattım. ameliyat olup henüz atelini aldırmayanlar ya da ameliyat olmayı düşünenler sakın yazdıklarıma bakıp ta tedirgin olmasın çünkü herkes farklı deneyimlere sahip oluyor ben sadece benim başıma gelenleri paylaşıyorum kızlar. burada ilk kez burnunu görüp de üzülen kızların yazdıklarından hazırlıklı olduğum için bir domuz burnuyla karşılaşırsam hiç üzülmeyecektim ama ortaya çıkan burun benim şimdiden çok hoşuma gitti. sadece şiş fazlaca. bu arada son bantlı halimin fotoğraflarını attım ameliyat sonrası albümüme girip bakabilirsiniz.

arkadaşlar Şu soruma yanıt verebilecek yardımsever arkadaşlar arıyorum

:44::44::44::44:

Benimde alçı alındıktan sonra o his oldu sanki yanlar çok basık gibi geliyordu göz alışkanlığından da olabilir diye düşündüm sürekli aynaya baktım şimdi gözüm alıştı basık gibi gelmiyor daha iyi duruyor şişlikler azaldıkça ,masajda önemli ben kendim yapamıyorum doktoruma gidiyorum 2 günde bir sende doktoruna bir danış masaj verdiyse mutlaka yapınız sevgiler..

Günaydın kızlar
Dün ameliyatımı oldum nihayet ve bugün ilk günüm:) henüz aynaya bakmadım bakalım ne kadar sabredebilirim :) acı vb sıfır. Sadece burnum tamponlardan dolayı tıkalı. Ameliyat sureci de hiç korktuğum gibi degildi. Anestezi uzmanı dr, ilacı veriyorum dedi. Tam dedim ne kadar sürede uyurum. Fılm orda koptu bende sonrası yok :) doktor en azindan 30 saniye dayanorsin diye düşünüyordum ama sen 3. Saniyede gittin dedi :) uyanmam da çok kolay oldu. Net olarak hatırlamıyorum ama doktorumu sordum, nasil geçti ameliyat dedim şaştım kendime bu ne olgunluk :) sonra odaya geçtiğimde ilk sorduğum soru "güzel mi oldum çirkin mi oldum" olmuş :) kızlar kisacası kararliysaniz ve ohtiyac duyorsaniz bu ameliyata gerçekten korkulacak pek birşey yok. Mutlaka evinize bir buhar makinesi edinin. Şuan ağzımdan nefes almama rağmen nem sayesinde boğazımda acıma veya kuruma yok. Açıkçası bir gripten daha basit diyebilirim şuana kadar yaşadıklarımı gözönünde tutarak :)

forumda nemli ortamlarda bulunmayın diyorlardı,ben mi yanlış hatırlıyorum acaba kuru ortamlar daha iyi değil mi ? kanama riski varmış buharlı ortamlarda diye duymuştum

geçmiş olsun

forumda nemli ortamlarda bulunmayın diyorlardı,ben mi yanlış hatırlıyorum acaba kuru ortamlar daha iyi değil mi ? kanama riski varmış buharlı ortamlarda diye duymuştum

geçmiş olsun

buharlı ortamda durmamak bantlar atmasın dıye sanırım canım... ben de odam da 1 bardak su bulundurdum nem acısından rahatlatsın dıye beni.. bogaz yanmalarını da pastilelrle atlattım

geçmiş olsun

cnm buharlı ortam derken anlatılmak istenen sauna hamam yada duş alırken hani ortamı kaplayan yoğun bi buhar varya o işte. yaraların geç iyileşmesine damarların genişleyip kanamasına neden olduğu için ilk 4 yada 8 hafta şu an tam hatırlamıyorum ama uzak durulmasını öneriyor drlar.

Kızlar ameliyatımı oldum 4.günüm. Burnumun içindeki o kuruyan kanı nasıl temizlicem ya yardım edin lütfen

dr un verdiği damlayı burnuna damlattıktan birkaç dakika sonra kulak çubuğuyla temizleyebilirsin yalnız fazla derinlere ilerletme çubuğu sadece uç kısımlara

evet ben onunla karıştırdım :)
odayı hafif nemlendirmekte fayda var boğaz kurumasın diye
dediğiniz gibi duş falan alırken içerisi o şekil buharlanırsa damarlar genişleyip kanama yapabilir

evet ben onunla karıştırdım :)
odayı hafif nemlendirmekte fayda var boğaz kurumasın diye
dediğiniz gibi duş falan alırken içerisi o şekil buharlanırsa damarlar genişleyip kanama yapabilir

boğazın çok acıyorsa pastilde kullanabilirsin cnm ben ilk 5 6 günü o şekilde atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…