Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

amliyat olacaklara tavsiyem paraya kıyın iyi dr seçin ve sadece burun estetiği olmayın sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz bölgelerle birlikte kombin yaptırın çene gözaltı vs. dra danışın

Merhaba ben Yasemin. 18 yasindayim ve sanirim burdaki birçok insana göre daha küçügüm :) Benim kemerli bir burnum vardi ve burnumun içinde kikirdak yamuklugu. Solunumla alakali birçok rahatsizligim vardi aslinda sinizüt olsun, alerji olsun.. Ben burundan nefes almak nedir bilmiyordum dogrusu. 5 Subat'ta ameliyat oldum ve ameliyatim 3 buçuk saat sürdü. Ben neseli bi insanim gayet güle oynaya bekledim saatimi. Ameliyat sonrasi uyandigimda da narkozun etkisi geçene kadar ne konustugumu pek hatirlamiyorum ama ondan sonrasinda 'Allahim çok sükür' dedim ve bunu kaç kere söyledigimi bende bilmiyorum :) ne yüzümde bir sislik, morluk vardi ne agri sizi. Annemin hakkini nasil öderim bilmiyorum yaklasik 7 saat boyunca gözlerimi buz tuttu. 10 dk buzu bekletti 10 dk ara verdi. O aksam eve dönerken kendimi öyle iyi hissediyordum ki anlatamam. Hatta baska bir yerde ameliyat olan bir bayanla karsilastim çok sasirdi beni o kadar rahat görünce. Aksamdan sonra sizlamalarim basladi. O gece sabaha kadar uyumadim. Ertesi gün yüzüm birazcik sismisti ve gözümde hafif morluklar vardi. Burnumun zonlklamasinin nasil bir sey oldugunu anlatamam zaten. Dua ediyordum bir an önce ilaç saatim gelse de agri kesicimi içsem diye. Neyse iste uykulu uykusuz 2. Günde geçti o gece de sürekli uyandim ama bir önceki geceye göre çok çok rahattim. Dün geceyi de uyuyabilmek için dua ederek atlattim diyebilirim. Sabah yine pek uyku tutmadi kalktigimda aynaya bakmadan yüzüme dokundum sanki bir davul vardi yüzümde.. Aynaya baktigimda da sistigimi ve morluklarimi gördüm. Dudaklarim zaten hissiz. Burnumun içindeki silikonlar çikacakti bugun ama doktora gidisim nasildi bir görseniz. Sapkami kapattim insanlara hic bakmadan utanarak gittim. Doktorumun beni görünce sasirmasini falan bekliyordum. Ama o tam tersine öyle rahatti ki ben diger insanlara göre hiç sismemisim bile. Kizdi bana " yüzün bembeyaz olmasina ragmen surda lila renkli ufacik bi morluk olmus sen bunu mu büyütüyorsun" diye :) beyse iste silikonlarimi cikartti benimle.muhabbet ettigi icin ne ara bu ise kalkisti anlayamadim :) ben okudugum yorumlardan dolayi kendimi biraz kastigim icin korkuypdum ne yapiyusunn sen acimadigini biliyorum dedi. Ben de o an düsündüm de gercekten acimadi :) zonklamalarimin bugun hececegini söyledi sisliklerikin de yarina kadar inecegini. Su an çift yastigimla yattigim yerden yaziyprum size yüzümde sislikler olabilir ama ben kendimi iyi hissediyprum ve anladim ki bu iste en önemli nokta moral. Sormak istedikleriniz olsursa burdayim. Ve hepinize güzelliklerle dolu günler diliyorum :)

gecmiş olsun canım... en zor gunlerındesın kı onu bıle guzel atlatıyorsun... 1. hafatdan sonra hiç bişeyin kalmıyor :)

Ben de burun estetigi yapamak istiyorum ama cok korkuyorum. Doktor arastiriyorum tecrubeli olanlarin önerilerine ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim.

Ben de burun estetigi yapamak istiyorum ama cok korkuyorum. Doktor arastiriyorum tecrubeli olanlarin önerilerine ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim.

ayy korkulacak hıc bır sey yok canım... emın ol... doktor konusunda burun estettıgı topiklerını okursan fıkır verır sana

kızlar 15. günümü tamamladım ben de bugün. yüzümdeki şişlikler azaldı ama hala şişim. burnumun ucu hafif sola meyilli sanırım ödem orada yoğunlaştığı için. üst dudağımı pek kullanamadığım için garip bir yapaylık var yüzümde. 2 gündür burnumun içi ağırlaştı ve sık sık tıkanıyor sanırım içinin yaralarla dolduğu evredeyim. kaç gün sürecek bu durum bilen cevaplarsa çok mutlu oluciğim.

Tecrubeliiii arkdslarr :) 3.gunumdeyim septoplasti oldum ve acayippp ama acayippp kasiniyo. Acip yirtasm var brnumu normal midir bu. Yara iyilesirken kasinirmis derler buyuklerimiz

yaaa öle mi benım doktorumm masaj önermedi. ben suan 3.aydaymm ve burun ucum top gibi ve hafif sola dogru kayma oldu normalde burun ucunda sorun yokken,şimdi uçunda sorun oldu. benım burnum hafif kemıklıydı yamukluk yoktu ama şimdi sola dogru yamulma var üstelik burun ucum top gibi eski burun ucum cok cok güzeldi bunlar masaj yapmadıgım için olabilir mi yoksa?

ya benım 3.ay oldu bana doktorum onermedı masaj suan cok sasırdım benımde burun ucum şis acaba ben kendım yapsam mı masaj ?yardımcı olurmusunz bana kızlar?

selam arkadaşlar. birkaç gün yazamadım dinlenme modundaydım :) cumartesi günü tamponlarım alındı. bu arada benim tamponlar da silikonmuş ama içi delikli olanlardan diil. size tavsiyem tampon aldırmaya gitmeden önce karnınızı güzelce doyurun. tabi tıka basa diil ama gerekli enerjiyi verecek yiyecekler, meyve suyu vb tüketin. Ben bir an önce tamponlardan kurtulmak için sabahın köründe gittim. Çok az ıhlamur ve bir iki bisküvi yemiştim. Tamponlar alınırken tansiyonum düştü ve biraz beklemek zorunda kaldım. Acı değil ama garip bir his. önümüzdeki perşembe de dikişler ve plastik alçı alınacak, ben şimdiden korkmaya başladım.
Dikişler alınırken çok acıyo mu kızlar? yine tansiyonumun düşmesinden korkuyorum.:18::18:

Arkadaslar Merhaba, size bir sorum olacak 31 Martta burun eti ve estetik ameliyati olacagim. Bu sabah doktorun sekreteri aradi ve artik hastahanenin güzellik ameliyatlarindan yatis parasi aldigini söyledi. Normalde sadece anestezi uzmanina 300 euro verecektim bu sabah hastahane ve anestezi uzmani toplam 570 euro ödemem gerektigini yada isterseniz ameliyattan sonra hastahaneden cikip sadece anestezi uzmanina 150 euro ödeyebilecegimi söyledi. Ben de tereddüt icinde kaldim hastahaneden cikarsam acaba komplikasyon falan olur mu diye, ayrica benim öyle kemik falan kirilmiycak sadece burun ucu kikirdagim biraz büyük onu yapacak ve cok az törpü olacak. Lütfen yardim edin ayni gün hastahaneden cikanlar oldu mu? Bugün arayip haber vermem lazim. Bu arada ben yurtdisindayim.

Yok canım benim hiç acımıyo.. tıkır tıkır bi his sadece.. ama acısı yok merak etme

ya benım 3.ay oldu bana doktorum onermedı masaj suan cok sasırdım benımde burun ucum şis acaba ben kendım yapsam mı masaj ?yardımcı olurmusunz bana kızlar?

arkadasım doktoruna guven bence yeterlı guveni verdıyse ..cunku bak burada arkadasların alcısı 3. 7. vs alınna oluyor tüm işlemler tampon vs. bantla beraber 7. gunde alınmıs olabılıyor ama bnm bu surec 15 gun surdu toplamda ..hatta bant seklım bıle buradakı bır cok arkadastan farklıydı.. ustelık benım doktorum bana antıbıyotık vb. ılaclaarda vermedı.. her yıgıdın bır yogurt yıyısı var..

Canım tamponlar alınırken ben de cok zorlandım, tansıyonum düstü 2 kez bayılma gıbı bır sey oldu.. karnım tok olamasına ragmen silikon ve delıksızdı tamponum :) dikiş içinse hiç korkma hıc anlamıyosun ınan ki :) gecmiş olsun

Canım senınle burnuslarımız arasında bir kaç gun fark var :) benım kı bır kac gun buyuk senınkınden :)) benım tıkanıklık 3-4 gun surdu sonrasında boyle mukus tarzı bır akıntı old 1 gun... sımdı cok ıyı acık yanı burnum.. benım de sol taraf daha sıstı delıgınden anlasılıyordu :) akıntı da o taraftan oldu...

Tecrubeliiii arkdslarr :) 3.gunumdeyim septoplasti oldum ve acayippp ama acayippp kasiniyo. Acip yirtasm var brnumu normal midir bu. Yara iyilesirken kasinirmis derler buyuklerimiz

Ayy kasıntı 19. gunumdeyım hala devam edıyor... sabır nazlıcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…