kızlar benim 19. günüm bitti bugün. sorularım var bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen. burun içindeki yaraların iyileşmesi ya da düşmesi herneyse kaç gün sürüyor 5,6 gündür yaralarla uğraşıyorum batıp duruyorlar ve tıkanıklık yapıyorlar. ikincisi de burun ile dudak arasındaki bölge ve üst dudak uyuşuk olduğu için çok yapay bir görüntüye sebep oluyor bu bölgeye parmaklarla hafif hafif masaj yapsak olur mu? bir işe yarar mı acaba ya da zarar verir mi?
canım benim aramızda 3 gün var :) benim de yaralarım var tıkanıklık yapıyor ... banyodan sonra yumusayıp mukus seklınde cıkıyolar tabi kulak silecegı ıle temızlıyorum yine yara oluyorlar... doktor normal dedı yaralara iyileşmesi gerekıyor onların... yara iyileşmesi kişiden kişiye değişiyor dıyorlar..benım bir arkadasım ameliyat olmustu bir kaç ay hafifleyerek devam eder dedi... üst dudakta hafif şişlik ben de de var masaj yapmıyorum ben ...
birkaç ay mıof çok sıkıntılı bu ya. sürekli bir batma gerginlik ve rahatsızlık hissi. ne fenaymış yahu.
geçmiş olsun ben de 2,5 sene önce istanbul da özel bi hastanede ameliyat oldum kemik vardı hiç nefes alamıyodum ameliyat sonrası ağrım bile olmadı çok rahat geçti burnumun ucunu hafif değiştirmiş doktor hiç anlaşılmıyo alındığı şimdi çok rahat nefes alıyorum ohhhhhh merak edenler için medipol de Ahmet bozkurt yaptı ameliyatımı tavsiye ederim çok iyi bir doktor
Merhaba ben yeni üyeyim şişlikler kaaç günde geçti birde doktorunuz hangi hastanede bilgi verebilir misinizArkadaşlar çok titiz olduğum için kılı kırk yararcasına araştırma yaptım. Burun estetiğinde Avrupada çoğunlukla kbb doktorları tercih ediliyor çünkü onlar burun anatomisini çok daha iyi biliyorlar. Plastik cerrahiye ameliyat olup sonrasında nefes problemi yaşayan çok tanıdığım var. Derken sizlerin de paylaşımıyla yusuf can beyi araştırdım ve 29 ocakta ameliyat oldum. Ameliyattan kalktım ertesi gün dolmuşa bindim.Neredeyse hiç ağrım ve morluğum olmadı. Bir hafta sonrasında okula başladım herkes çok şaşırdı bu kadar kısa sürede iyileşmeme ve tabıkı sonuca. Kendisini bana öneren herkese çok teşekkür ederim, vefa borcu olarak paylaşmak istedim. Kesinlikle tereddüt etmeyin. Sevgiler...
14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?