Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kapalı burun ameliyatından sonra burunda düşme yaşanıyormus diye duydum fikri olan var mı?
ben burun deliklerimde farklılık olmaması adına açık ameliyat istemiyorum ama kapalınında bu riski varmış :2:

kızlar benim 19. günüm bitti bugün. sorularım var bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen. burun içindeki yaraların iyileşmesi ya da düşmesi herneyse kaç gün sürüyor 5,6 gündür yaralarla uğraşıyorum batıp duruyorlar ve tıkanıklık yapıyorlar. ikincisi de burun ile dudak arasındaki bölge ve üst dudak uyuşuk olduğu için çok yapay bir görüntüye sebep oluyor bu bölgeye parmaklarla hafif hafif masaj yapsak olur mu? bir işe yarar mı acaba ya da zarar verir mi?

canım benim aramızda 3 gün var :) benim de yaralarım var tıkanıklık yapıyor ... banyodan sonra yumusayıp mukus seklınde cıkıyolar tabi kulak silecegı ıle temızlıyorum yine yara oluyorlar... doktor normal dedı yaralara iyileşmesi gerekıyor onların... yara iyileşmesi kişiden kişiye değişiyor dıyorlar..benım bir arkadasım ameliyat olmustu bir kaç ay hafifleyerek devam eder dedi... üst dudakta hafif şişlik ben de de var masaj yapmıyorum ben ...

birkaç ay mı of çok sıkıntılı bu ya. sürekli bir batma gerginlik ve rahatsızlık hissi. ne fenaymış yahu.

Arkadaşlar çok titiz olduğum için kılı kırk yararcasına araştırma yaptım. Burun estetiğinde Avrupada çoğunlukla kbb doktorları tercih ediliyor çünkü onlar burun anatomisini çok daha iyi biliyorlar. Plastik cerrahiye ameliyat olup sonrasında nefes prablemi yaşayan çok tanıdığım var. Derken sizlerin de paylaşımıyla yusuf can beyi araştırdım ve 29 ocakta ameliyat oldum. Ameliyattan kalktım ertesi gün dolmuşa bindim.Neredeyse hiç ağrım ve morluğum olmadı. Bir hafta sonrasında okula başladım herkes çok şaşırdı bu kadar kısa sürede iyileşmeme ve tabıkı sonuca. Kendisini bana öneren herkese çok teşekkür ederim, vefa borcu olarak paylaşmak istedim. Kesinlikle tereddüt etmeyin. Sevgiler...

Arkadaşlar çok titiz olduğum için kılı kırk yararcasına araştırma yaptım. Burun estetiğinde Avrupada çoğunlukla kbb doktorları tercih ediliyor çünkü onlar burun anatomisini çok daha iyi biliyorlar. Plastik cerrahiye ameliyat olup sonrasında nefes problemi yaşayan çok tanıdığım var. Derken sizlerin de paylaşımıyla yusuf can beyi araştırdım ve 29 ocakta ameliyat oldum. Ameliyattan kalktım ertesi gün dolmuşa bindim.Neredeyse hiç ağrım ve morluğum olmadı. Bir hafta sonrasında okula başladım herkes çok şaşırdı bu kadar kısa sürede iyileşmeme ve tabıkı sonuca. Kendisini bana öneren herkese çok teşekkür ederim, vefa borcu olarak paylaşmak istedim. Kesinlikle tereddüt etmeyin. Sevgiler...

Son düzenleme:

Merhaba ben yeni üyeyim kaç günde şişlikler geçti bigi verir misiniz

Merhaba ben yeni üyeyim şişlikler kaaç günde geçti birde doktorunuz hangi hastanede bilgi verebilir misiniz

ameliyattan hemen sonra buz maskesi uygulandığı için yok denecek kadar azdı. özel muayenesi var, googledan ismini girerseniz iletişim bigilerine ulaşabilirsiniz.

Bende Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat oldum.Herşey gayet rahat işliyo ameliyat sonrası.Tabi burda doktorunuzun işini ne denli doğru yaptığıyla alakalı

Selam arkadaşlar ben de 14 şubatta Prof Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumda nefes alma problemlerim de vardı onu da düzeltti. Geçen hafta cuma günü alçılarımı aldırdım. Şişmeyi önlemek için bandaj taktılar. 1 hafta bandaj kalacakmış. Yüzümdeki şişliklerin büyük çoğunluğu indi. Burnumdan nefes almaya başladım. Doktorum masaj verdi yaklaşık 9 ay masaj yapacakmışım. Ayrıca ameliyattan sonra 1.5 ay sırt üstü yatmam söylendi. Şuan için her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…