Selam arkadaşlar ben de 14 şubatta Prof Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumda nefes alma problemlerim de vardı onu da düzeltti. Geçen hafta cuma günü alçılarımı aldırdım. Şişmeyi önlemek için bandaj taktılar. 1 hafta bandaj kalacakmış. Yüzümdeki şişliklerin büyük çoğunluğu indi. Burnumdan nefes almaya başladım. Doktorum masaj verdi yaklaşık 9 ay masaj yapacakmışım. Ayrıca ameliyattan sonra 1.5 ay sırt üstü yatmam söylendi.Şuan için her şey yolunda
Tecrubeliiii arkdslarr :) 3.gunumdeyim septoplasti oldum ve acayippp ama acayippp kasiniyo. Acip yirtasm var brnumu normal midir bu. Yara iyilesirken kasinirmis derler buyuklerimiz
amliyat olacaklara tavsiyem paraya kıyın iyi dr seçin ve sadece burun estetiği olmayın sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz bölgelerle birlikte kombin yaptırın çene gözaltı vs. dra danışın
geçmiş olsun bende dr.savaş serele 7 martta ameliyat olucam çok korkuyorum
Teşekkür ederim. Bende çok korkuyordum. Ama inan korkmayı gerektirecek bir durum olmuyor. Ameliyattan sonra ne midem bulandı ne de ağrım oldu. Sadece birkaç gün burnumdan nefes alamadım. Bir de yüzüm ve gözlerim şişti ve morardı onlar da ilk 3 gün sonra hafiflemeye başladı. Şuan göz kapaklarımda çok az bir morluk kaldı Tek zor yanı bu ayrıca Arnica'nın morluk giderici jelinden kullandım. Hemşirem tavsiye etmişti. Gerçekten çok faydasını gördüm.
acaba işe gidebilecek kadar ne kadar süre geçer, sizinşişkilerinizne kadar sürdü
kızlar bir sorum var bilenler cevaplarsa sevinirim. bugün ameliyatımın 31. günü sağ burun deliğimde ve içinde hiç bir sorun yok ama sol burun deliğimin içindeki kısım kapalı. içerde sol kanadın iç kısmındaki et burun deliğimi kapıyor nefes alamıyorum. alçı çıktığından beri bekliyorum ama düzelmedi yoksa burnum içten çöktü mü anlayamıyorum canım sıkılıyor bu duruma. cevap bekliyorum
Ameliyat sonrası mimiklerden sakınmamız gerekiyor ya gülmek gibi.. Ameliyattan sonraki 13. günüm ama gülüncek çok şey oluyor ve kendimi zor tutuyorum yanağımdan tutuyorum pek gülmemek için. İlk haftada mimiklerden sakındım ama bir haftadan sonra kendime gelince gülmemi tutamıyorum bazen. Sıkıntı yaşar mıyım acaba bilgisi olan?? Şimdi burnumda bandaj var pazaretsi günü tamamen çıkarılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?