- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
sanmıyorm canım :) kasların izin verdıgı surece gül ben de guluyordum :)
Insallah olmaz sağolasınn :) Birde burnum sağ kanadı ve ucunda biraz şişlik var 1 aya kadar iner mi gözle görülür olanlar? Bugün 16. gün. Üst dudağımı şu anlık aşağı doğru çekemiyorum. Mesela ruj sürerizde yediririz ya onu yapamıyorum daha. :)
kızlar sayfalara baktım ama hepsini okuyamadım.
çok kararsızım.benim burnumda kırık sonucu oluşan hafif bi eğrilik ve nefes problemi var.bir doktor kemiği kırmaya gerek yok törpüleriz dedi biri kemiği kırmadan olmaz kırar orta hatta oturturuz dedi.
hangisi tercih ediyim kime güveneyim bilmiyorum.tecrübesi olan arkadaşlar lütfen cevap verin.ona göre doktor seçimimi yapıcam.
Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var . Ameliyattan kaç gün sonra rutin gündelik yaşama geri döndünüz? Ben ameliyattan 5 gün sonra yani tamponların çıkarılmasından itibaren kendimi iyi hissediyordum ancak doktorum kanama olabilir, dizini kırıp oturiciin dediğinden ne okula ne işe gidebildim. 10 günlük rapor da bittiğinden ne yapsam bilemedim.
Insallah olmaz sağolasınn :) Birde burnum sağ kanadı ve ucunda biraz şişlik var 1 aya kadar iner mi gözle görülür olanlar? Bugün 16. gün. Üst dudağımı şu anlık aşağı doğru çekemiyorum. Mesela ruj sürerizde yediririz ya onu yapamıyorum daha. :)
Bugün bandajlarımda çıktı o kadar rahatladım ki ve çok çok çok memnunum hiç şişlik görünmüyor. Burnuma bakıp duruyorum çok hoşuma gitti. :)) amaa ben doktora sormayı unuttum yüzümü yıkayabilir miyim artık diye. Sizler bandajdan hemen sonra duşunuzu aldınız mı?
kızlar bir sorum var bilenler cevaplarsa sevinirim. bugün ameliyatımın 31. günü sağ burun deliğimde ve içinde hiç bir sorun yok ama sol burun deliğimin içindeki kısım kapalı. içerde sol kanadın iç kısmındaki et burun deliğimi kapıyor nefes alamıyorum. alçı çıktığından beri bekliyorum ama düzelmedi yoksa burnum içten çöktü mü anlayamıyorum canım sıkılıyor bu duruma. cevap bekliyorum
kızlar ben bır seyı cok merak edıyorum: burun estetıgınde yapılan ıslem ne kadar kucuk olursa olsun yıne de alcıdan cıktıgında burun kalkık mı gorunecek?
Her işlemde burun kaldırılmıyor. Onu doktorunla konuşuyorsun nasıl olsun diye tasarlıyorsunuz. Eğer yüzüne de yakışan bir modelse uygular doktorun.
tesekkur ederım cevabın ıcın. ama sordugum o degil. tasarladık dıyelım, benım ıstedıgım kalkık bır burun degil ama yıne de amelıyatın dogası geregı sıslıklerle beraber burun daha mı kalkık olur alcıdan cıkınca, zamanla mı duzlesır. yoksa benım duz burnum sadece şişik ama gene duz bır burun mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?