Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba canlar yazılarınızı tek tek okumaya çalıştım bende dün itibari ile burun ameliyatı gecirdim doktorumun beceriksizliği yüzünden 3 . kez ameliyat oldum lokal sedayson ile acıları derinden hissetmem cabası oldu neyseki bu sonuncusu kısa sürdü 1 saat kadar sadece nefes yollarıjm açıldı fazlalık içindeki etler kesildi okadar ama burnum inanılmaz şiş ve kocaman kendimi neye benzetsem olmuyor üç boyutlu çizgi film karakteri gibiyim moral vermeye çalıştıkça evdekiler dalga gedciyor moralim bozuluyor yarın inş tamponlar alınacak akşam üstü 1 hafta sonrada atelim. bu kocaman burun kaç güne iner morluklar umrumda bile değil burun ucu şişliğimi gördükçe hayata küsüyorum böyle büyük bir burun ucu olamaz görmedim herkese çok gecmiş olsun güzel paylaşımlarınız içinde tşkler

sanmıyorm canım :) kasların izin verdıgı surece gül ben de guluyordum :)

Insallah olmaz sağolasınn :) Birde burnum sağ kanadı ve ucunda biraz şişlik var 1 aya kadar iner mi gözle görülür olanlar? Bugün 16. gün. Üst dudağımı şu anlık aşağı doğru çekemiyorum. Mesela ruj sürerizde yediririz ya onu yapamıyorum daha. :)

Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var . Ameliyattan kaç gün sonra rutin gündelik yaşama geri döndünüz? Ben ameliyattan 5 gün sonra yani tamponların çıkarılmasından itibaren kendimi iyi hissediyordum ancak doktorum kanama olabilir, dizini kırıp oturiciin dediğinden ne okula ne işe gidebildim. 10 günlük rapor da bittiğinden ne yapsam bilemedim.

Ben 11.günümdeyim ve yüzdeki şişkinlik neredeyse geçti. Bol su ve ödem attırıcı maydanoz, ananas tüketin. Günde 2-3 bardak yeşil çay için :)

kızlar sorun diyorsunuz cevap vermiyorsunuz.birileri soruma cevap versin lütfen...

Benim alçım 10.gün çıkmıştı doktor o zaman daha başlama okula demişti. Çünkü hala halsizlik ve kısa sürede yorulma hissi oluşuyor. İstediğim kadarda rapor verdi. 20 günlük aldım ama 14 gün olunca başladım okula. Şimdilik sıkıntı yaşamadım. Bandajla gittim okula bugün akşam çıkarılcak sanırım bandajda. :)

bnm 5 hafta oldu cnm hala ruj yedıremıyorumm ust dudaga :) şişliklern de ciddi farkı bu hafta sonu gordum cnm ama 3 ay da baya oturur dıyolar

Bugün bandajlarımda çıktı o kadar rahatladım ki ve çok çok çok memnunum hiç şişlik görünmüyor. Burnuma bakıp duruyorum çok hoşuma gitti. :)) amaa ben doktora sormayı unuttum yüzümü yıkayabilir miyim artık diye. Sizler bandajdan hemen sonra duşunuzu aldınız mı?

ben aldım canım :))) hatta bantları dusta cıkar dedı bana doktorum ..oyle de yaptım :)

kızlar masaj yaparken burnumun sol uç tarafından çatur çutur ses geliyor normal mi bu durum? 42 günlük daha önce yoktu masaj yaparken son zamanlarda ortaya çıktı. ayrıca sol burun deliğime aynadan baktığımda iç kısım tamamen kapalı görünüyor. yamuk olmasını anlarım daha yeni sayılır ama her gün yeni bir tuhaflığı çıkıyor :/

muhtemelen içerden burunda yapışıklık olmuştur .etler birbirine yapışıo ve nefes almakta zorluk yaşanıyo deniz suyu çekmek ilk zamanlar iyi gelsede açılmaya biliyo.bende de olmuştu u yüzden ikinci ameliyatı olmak zorunda kalmıştım .ama senin daha ameliyatın yeni 6 ay sonra durum tam netleşir

ben de bundan 4 sene önce ankara hacettepe üniversitesinde burun ameliyatı olmuştum tamamen estetik amaçlıydı(burnum spor yaparken kırılmıştı)
ameliyat sonrası ilk 10 gün çok zor geçti. özellikle yazın olduğum için sıcak vs. çok bunaltmıştı. ama şu an çok memnunum eskisinden daha iyi.psikolojim yeniden düzeldi. çok şükür o gün bugündür hiçbir sorun yaşamadım. mutluyum...

kızlar ben bır seyı cok merak edıyorum: burun estetıgınde yapılan ıslem ne kadar kucuk olursa olsun yıne de alcıdan cıktıgında burun kalkık mı gorunecek?

kızlar ben bır seyı cok merak edıyorum: burun estetıgınde yapılan ıslem ne kadar kucuk olursa olsun yıne de alcıdan cıktıgında burun kalkık mı gorunecek?

Her işlemde burun kaldırılmıyor. Onu doktorunla konuşuyorsun nasıl olsun diye tasarlıyorsunuz. Eğer yüzüne de yakışan bir modelse uygular doktorun.

geniş burun estetiği daha mı zor oluyormuş arkadaşlar öyle bir şey duydum korkuyodum iyce korktum 3 ameliyattan önce düzelmezmiş ayrıca bnm burnum çokta geniş değil sadece bn daha güzel olsun istiyorum :)

Her işlemde burun kaldırılmıyor. Onu doktorunla konuşuyorsun nasıl olsun diye tasarlıyorsunuz. Eğer yüzüne de yakışan bir modelse uygular doktorun.

tesekkur ederım cevabın ıcın. ama sordugum o degil. tasarladık dıyelım, benım ıstedıgım kalkık bır burun degil ama yıne de amelıyatın dogası geregı sıslıklerle beraber burun daha mı kalkık olur alcıdan cıkınca, zamanla mı duzlesır. yoksa benım duz burnum sadece şişik ama gene duz bır burun mu olur

Son düzenleme:

Yapılan işleme göre değişir sanırım canım şişlik. Tabi kemikle kıkırdakla oynanırsa azda olsa şişme olur diye düşünüyorum. Ekstra kaldırma işlemi olmadığı sürece zamanla normal halini alır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…