Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var . Ameliyattan kaç gün sonra rutin gündelik yaşama geri döndünüz? Ben ameliyattan 5 gün sonra yani tamponların çıkarılmasından itibaren kendimi iyi hissediyordum ancak doktorum kanama olabilir, dizini kırıp oturiciin dediğinden ne okula ne işe gidebildim. 10 günlük rapor da bittiğinden ne yapsam bilemedim.
off ameliyat olursam işten nasıl izin alcam napcam kara kara düşünüyorum ya
hayırlı bir iş için? :)
raporla halledemez misin? birkaç gün bile yeter sanki?
evet rapor alırım acayip panik bi insan oldum çıktım ben ya annem dio sanki kalp ameliyatı olcan bu ne böyle
sen ne zaman ameliyat oldun bebik?
Arkadaslar bende önüzdeki carsamba günü prof. Dr. Naci karacaoglan da ameliyat olucam..simdiden okadar cok heyecanliyimki anlatamam..beni rahatlaticak bir kac söz söyleyebilirmi burdakiler.
Merhaba arkadaslar, aslinda yeni bir baslik acmak istedim, ama yeni oldugum icin bunu beceremedimsimdilik buraya yazim, ve umarim bana yardimci olursunuz.
Benim burnumun onden kusuru yok, ince ve duzgun, ama yandan baya kemerli ve burun ucu hafif dusuk. Buyuzden cok mutsuzum, aslinda eskiden bu kadar dusunmuyordum ama bu son seneler ve yasim ilerledikce kompleks yapdim, ayrica kapandikdan sonra daha bi goze carpdigini dusunuyorum.
Ilk once hangi doktora gidecegimi bilmiyorum, yurtdisinda kaliyorum ama kesinlikle turkiyede yaptirmak istiyorum...
Bana iyi bir doktor onerebilirmisiniz?
Burnumun onden ince kalmasi ve yandan dogal olmasi cok onemli. burnumun onden seklini bozulmamasini istiyorum bu mumkunmu?
Cogu once ve sonra burun estetigi resimlerinde onden resim olmuyor, ve bazilarinda onden burunlarinin sonradan daha kotu oldugunu dusunuyorum.
Ayrica avrupadan gelenler lutfen bana tecrubelerini yazsin
Ben size rahatlatıcı bir şeyler söyleyebilecek birisi değilim. Çünkü ameliyat olmadım henüz. Ama kararınızı vermişsiniz ya yolu yarılamışsınız. Tebrik ederim. Allah da şifanızı verir inşaallah. Doktorunuzun eline kolaylık verir.
Siz olun bir ameliyatınızı belki de siz beni rahatlatmak durumunda kalırsınız :) Ben sizin ameliyat olacağınız gün muayene olacağım.
Çok güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Şimdiden geçmiş olsun...
Eger benim ameliyatim basarili gecerse sana doktorumu önerebilirim..carsambadan sonra belli olur..almanyadami kaliyorsun sen?
Dün ameliyat oldum hersey cok iyiydi..medipol hastanesindende doktorum prof. Dr. Naci karacaoglandan ve tüm hemsirelerden coook memnun kaldim
Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?