Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

off ameliyat olursam işten nasıl izin alcam napcam kara kara düşünüyorum ya

hayırlı bir iş için? :)
raporla halledemez misin? birkaç gün bile yeter sanki?
evet rapor alırım acayip panik bi insan oldum çıktım ben ya annem dio sanki kalp ameliyatı olcan bu ne böyle
sen ne zaman ameliyat oldun bebik?

evet rapor alırım acayip panik bi insan oldum çıktım ben ya annem dio sanki kalp ameliyatı olcan bu ne böyle
sen ne zaman ameliyat oldun bebik?

bir nevi kalp ameliyatı diyebiliriz :)) yaklaşık 7 ay kadar önce oldum. 75 c cup ya da 70 d cup kullanıyorum. markaya göre de değişiyor sütyen ölçüsü. memnunum, biraz daha büyük olmasını isterdim. zayıflığımdan kaynaklanan dalgalanma var. yağ enjeksiyonu yapılacak sanırım. bu arada memelerin büyüme fırsatı da olacaksa hayır demeyeceğim tabi ki der miyim hiç!
konu burun estetiği imiş bu arada. meme ameliyatımdan bahsettim, sağlık olsun. burun ameliyatım bu yaz olacak.

Son düzenleme:
Albüme 1 tane koydm fotograf :) Bakmak isterseniz ekleyebilirsinz yorumlarınızı beklerm, eski hali ve 17 günlük hali var. şimdi 40 gün oldu tabi. :)

Dr özcan beye ben de yıllar evvel ameliyat olmuştum ama sonuçtan memnun kalmadım. tabi ki herkesin durumu benimki gib olmaz olmadın da zaten. hepinize geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Arkadaslar bende önüzdeki carsamba günü prof. Dr. Naci karacaoglan da ameliyat olucam..simdiden okadar cok heyecanliyimki anlatamam..beni rahatlaticak bir kac söz söyleyebilirmi burdakiler.

Arkadaslar bende önüzdeki carsamba günü prof. Dr. Naci karacaoglan da ameliyat olucam..simdiden okadar cok heyecanliyimki anlatamam..beni rahatlaticak bir kac söz söyleyebilirmi burdakiler.

Ben size rahatlatıcı bir şeyler söyleyebilecek birisi değilim. Çünkü ameliyat olmadım henüz. Ama kararınızı vermişsiniz ya yolu yarılamışsınız. Tebrik ederim. Allah da şifanızı verir inşaallah. Doktorunuzun eline kolaylık verir.
Siz olun bir ameliyatınızı belki de siz beni rahatlatmak durumunda kalırsınız :) Ben sizin ameliyat olacağınız gün muayene olacağım.
Çok güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Şimdiden geçmiş olsun...

Merhaba nazar. Bilgiler için tekkürler. Ben de mayıs ayında ameliyat olacagım. tek korkum tamponlar nedeniyle burundan nefes alamamak. eylül ayında da düğünüm var. gelinliğin içinde bronz da durmak istiyorum ama sanırım ameliyattan sonra güneşlenemeyeceğim. doktorum temmuza kadar dikkat etmemi söyledi sonrasında burunu koruyarak güneşlenebilir miyim bilemiyorum.

Merhaba arkadaslar, aslinda yeni bir baslik acmak istedim, ama yeni oldugum icin bunu beceremedim simdilik buraya yazim, ve umarim bana yardimci olursunuz.

Benim burnumun onden kusuru yok, ince ve duzgun, ama yandan baya kemerli ve burun ucu hafif dusuk. Buyuzden cok mutsuzum, aslinda eskiden bu kadar dusunmuyordum ama bu son seneler ve yasim ilerledikce kompleks yapdim, ayrica kapandikdan sonra daha bi goze carpdigini dusunuyorum.

Ilk once hangi doktora gidecegimi bilmiyorum, yurtdisinda kaliyorum ama kesinlikle turkiyede yaptirmak istiyorum...

Bana iyi bir doktor onerebilirmisiniz?

Burnumun onden ince kalmasi ve yandan dogal olmasi cok onemli. burnumun onden seklini bozulmamasini istiyorum bu mumkunmu?
Cogu once ve sonra burun estetigi resimlerinde onden resim olmuyor, ve bazilarinda onden burunlarinin sonradan daha kotu oldugunu dusunuyorum.

Ayrica avrupadan gelenler lutfen bana tecrubelerini yazsin

Eger benim ameliyatim basarili gecerse sana doktorumu önerebilirim..carsambadan sonra belli olur..almanyadami kaliyorsun sen?

Iyi dilekleriniz icin cok tsk. Ederim..doktorum hakkinda cok iyi seyler duydum aslinda..ama yinede insan korkuyor ameliyattan..

Dün ameliyat oldum hersey cok iyiydi..medipol hastanesindende doktorum prof. Dr. Naci karacaoglandan ve tüm hemsirelerden coook memnun kaldim

Kizlar merhaba septoplasti ve konka ameliyati oldum. bugun tamponlarini aldirmis biri olarak tecrubelerimi paylasmak isterim :) belki gec oldu ama benim gibi daha önce forum forum dolaşan arkadaslara bi bilgi olur en azindan :)
Cok kisa bi zaman icinde ameliyat kararı verdim ve 1 hafta sonraya gunu aldim aklimda cok fazla soru vardı yalan yanlış bir suru sey okudum internette cogu goz korkutucu seylerdi ne yazik ki :/
Ameliyatimi persembe gunu oldum genel anestezi ile. Oncesinde cok fazla korkum vardi ama ameliyata dair hic bir sıkıntı olmadı 1 saat 20dk icinde de bitti kendime geldigimde odadaydim anesteziye bagli oksurmelerim vardi onun disinda burnumda tampon olduğunu bile hissetmemistim hatta kendime geldigimde tamponu ne zaman takicaksiniz diye sormusum  benim tamponlarim silikondu bu arada ilk gun epey kanamam oldu bi gece hastanede yatirdilar duzenli olarak kntrl edildim (ozelde olmanin avantaji sanirim) ve yuzumde en kucuk morarma veya çökme yoktu. Bugun tam 1 hafta oldu ve tamponlarini aldilar cikarirken tahmin ettigimin cok cok altnda acima degilde biraz gerildigini hissediyosunuz cunku biraz genis bi silikon cikarmasi gayet kolay saniyeler surdu. Sonrasinda beni zorlayan vakumla burnumun icindekilerin cekilicek olmasiydi onlarda alindiktan sonra o bir haftalik aciyi nefes alamama durumunu unuttum suan verilen badem yagi jeli ve yikama suyunu kullaniyorum. Tampon cikmadan oncede bol bol badem yagi kullandim ve deniz suyu spreyi kullandim. Badem yagini cok kullanmis olmamin etkisinden dolayi burnum daha rahat temizlendi ve tampon daha kolay çıktı (doktorum oyle soyledi) eger ameliyat olmaya henuz karar vermediyseniz bence hic dusunmeyin ertelemenin hic anlami yok sadece çektiğiniz eziyet 1 hafta o da nefes alamama sorunu ne kdar silikon ve ici delikte olsa nefes almak cooook zor :/
Sizin sorunuza gelecek olursak burnumda hic bir degisim olmadii dis gorunum olarak zaten bu niyetle gtmemistim bende sizin gibi. Estetik eklendigi zaman eziyet ciddi oranda artiyor isin icine alcida girince :/ cok gecmis olsun ins cabucak atlatirsin sende  :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…