Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?

Sorunu doğru anladım mı bilmiyorum ama iç kısmında ortada dikişler var.septum deviasyonu,konka hipertofisi ve nasal polip ameliyatı oldum

Arkadaşlar,
Bu burun ameliyatından sonra burun havada geziyor inecek mi? Tecrübeliler bir güzel söz söyleseniz. Evet inecek deseniz ne mutlu olacağım.

Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?

ince eriyen dikişler kullanldığı için kalmaması lazım. doktorum öyle söyledi en azından. ama benimde 9. günüm ve burun ortasındaki dikişlerim alınmıştı ama çok kötü gözüküyor. sende oldun galiba nasıl sende ?

Kıl gibi dikişler var benim de. Ben Pazartesi oldum ameliyat. Henüz hiç birşey belli değil. Kalkık mı sizin de peki?

Selam kizlar sizde kimde ameliyat oldunuz? Sormamda sakinca yolsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende olucam tarihi henuz tam belli deil ama cok korkuyorum.ya hayal kirikligina ugrarsam bide acilar cabasi

sanırım sizinki sağlık için yapılan bir ameliyattı bnde de kemik eğriliği ve et büyümesi var.doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim

sanırım sizinki sağlık için yapılan bir ameliyattı bnde de kemik eğriliği ve et büyümesi var.doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim

Evet saglik icin yapilan bir ameliyatti egrilik ve et buyumesi. ben istanbul sirinevlerde fatih üniversitesi hastanesinde Bulent Seferoglu'na ameliyat oldum. Cok memnun kaldim gerçekten cok ilgilendi. Ayni sekilde hastanedende.

Ameliyat olalı tam bir hafta oldu tamponlar çıktı çoktan ama hala nefes alamıyorum. Ne olur bana bişi söyleyin. Intihar edicem yaaa😢😢😢

Ameliyat olalı tam bir hafta oldu tamponlar çıktı çoktan ama hala nefes alamıyorum. Ne olur bana bişi söyleyin. Intihar edicem yaaa😢😢😢

Nefes alamaman cok normal..doktorun söylemedimi sana..sisliklerden dolayi ilk zamanlari alamiyorsun zaten..zaman gectikce normale biniyor..bende yasadim..tecrübe konusuyor yani..üzülme :)

Nefes alamaman cok normal..doktorun söylemedimi sana..sisliklerden dolayi ilk zamanlari alamiyorsun zaten..zaman gectikce normale biniyor..bende yasadim..tecrübe konusuyor yani..üzülme :)

Teşekkür ederim. Çok panikliyorum. Senin burnun da çok güzel olmuş. Ben alçıdan bişi anlayamıyorum ama şu anda güzel değil bence. Alçı çıkınca mı karar vermem lazım acaba? Alçılıyken sizin fikriniz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…