Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?
Arkadaşlar,
Bu burun ameliyatından sonra burun havada geziyor inecek mi? Tecrübeliler bir güzel söz söyleseniz. Evet inecek deseniz ne mutlu olacağım.
mutlu olabilirsin, inecek bir miktar tabi
Iner değil mi? Yani herkes öyle söylüyor da işte başına gelince hep öyle kalacakmış gibi geliyor.
Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?
ince eriyen dikişler kullanldığı için kalmaması lazım. doktorum öyle söyledi en azından. ama benimde 9. günüm ve burun ortasındaki dikişlerim alınmıştı ama çok kötü gözüküyor. sende oldun galiba nasıl sende ?
Kıl gibi dikişler var benim de. Ben Pazartesi oldum ameliyat. Henüz hiç birşey belli değil. Kalkık mı sizin de peki?
senin daha dikişler alınmadı yani. evet kalkık biraz. doktorum inceğini söyledi. zaten şiş ve ödemlerden dolayıda kalkık gözükebilir
Selam kizlar sizde kimde ameliyat oldunuz? Sormamda sakinca yolsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhaba septoplasti ve konka ameliyati oldum. bugun tamponlarini aldirmis biri olarak tecrubelerimi paylasmak isterim :) belki gec oldu ama benim gibi daha önce forum forum dolaşan arkadaslara bi bilgi olur en azindan :)
Cok kisa bi zaman icinde ameliyat kararı verdim ve 1 hafta sonraya gunu aldim aklimda cok fazla soru vardı yalan yanlış bir suru sey okudum internette cogu goz korkutucu seylerdi ne yazik ki :/
Ameliyatimi persembe gunu oldum genel anestezi ile. Oncesinde cok fazla korkum vardi ama ameliyata dair hic bir sıkıntı olmadı 1 saat 20dk icinde de bitti kendime geldigimde odadaydim anesteziye bagli oksurmelerim vardi onun disinda burnumda tampon olduğunu bile hissetmemistim hatta kendime geldigimde tamponu ne zaman takicaksiniz diye sormusum  benim tamponlarim silikondu bu arada ilk gun epey kanamam oldu bi gece hastanede yatirdilar duzenli olarak kntrl edildim (ozelde olmanin avantaji sanirim) ve yuzumde en kucuk morarma veya çökme yoktu. Bugun tam 1 hafta oldu ve tamponlarini aldilar cikarirken tahmin ettigimin cok cok altnda acima degilde biraz gerildigini hissediyosunuz cunku biraz genis bi silikon cikarmasi gayet kolay saniyeler surdu. Sonrasinda beni zorlayan vakumla burnumun icindekilerin cekilicek olmasiydi onlarda alindiktan sonra o bir haftalik aciyi nefes alamama durumunu unuttum suan verilen badem yagi jeli ve yikama suyunu kullaniyorum. Tampon cikmadan oncede bol bol badem yagi kullandim ve deniz suyu spreyi kullandim. Badem yagini cok kullanmis olmamin etkisinden dolayi burnum daha rahat temizlendi ve tampon daha kolay çıktı (doktorum oyle soyledi) eger ameliyat olmaya henuz karar vermediyseniz bence hic dusunmeyin ertelemenin hic anlami yok sadece çektiğiniz eziyet 1 hafta o da nefes alamama sorunu ne kdar silikon ve ici delikte olsa nefes almak cooook zor :/
Sizin sorunuza gelecek olursak burnumda hic bir degisim olmadii dis gorunum olarak zaten bu niyetle gtmemistim bende sizin gibi. Estetik eklendigi zaman eziyet ciddi oranda artiyor isin icine alcida girince :/ cok gecmis olsun ins cabucak atlatirsin sende  :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buda önceki hali..
kizlaar...benim burnum nasil olmus sizcee
sanırım sizinki sağlık için yapılan bir ameliyattı bnde de kemik eğriliği ve et büyümesi var.doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim
çok çok başarılııı çok beğendim canım snn adınada çok sevindim :) naci Karacaoğlan yozgatta görünüyor ama
Ameliyat olalı tam bir hafta oldu tamponlar çıktı çoktan ama hala nefes alamıyorum. Ne olur bana bişi söyleyin. Intihar edicem yaaa😢😢😢
Nefes alamaman cok normal..doktorun söylemedimi sana..sisliklerden dolayi ilk zamanlari alamiyorsun zaten..zaman gectikce normale biniyor..bende yasadim..tecrübe konusuyor yani..üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?