Nasılsınız? Ne durumdasınız?
Teşekkür ederim. Çok panikliyorum. Senin burnun da çok güzel olmuş. Ben alçıdan bişi anlayamıyorum ama şu anda güzel değil bence. Alçı çıkınca mı karar vermem lazım acaba? Alçılıyken sizin fikriniz neydi?
. Nerdesin gunessss ya acilllhaberevet bu konulara burun ameliyatı olmadan önce çok bakardım.şükür ki oldukdan sonrada baktım :)) vallaha okadar korkuyodumki ameliyattan hiiçççççç alakası yokmuş.ama doktor çok önemli.rize devlet hastahanesinde süphan tunç hanım doktorumuz saolsun sinek ısırığı gibi ağrı çektirmeden ameliyat etti beni.hiçde pişman değilm.üstelik burnum 4 yerden kırıktı ve anestezi gectıkden sonra bile ağrı çekmedeim şükür.burnum şuan küçük istedigm gibi ve doğal görünümde.kimse ameliyat oldumu anlamadı bile :)) ve şunuda sölim kızlar burun ameliyatı insan baştan değiştiriyor sanki.ben kendime inanamadım ya. vallaha şunu diyim doktorunuzu yi seçin ameliyattan korkmayın.şu tampon işide hiçbişe değil. nefes almanıza falan engel değil.tamponlarn alınmasıda 2 sanıye :) uzunnnnCANA yazdm ama inşallah okur sunuz :) inanın bana burun ameliyatını abartmaya gerek yok .sonucu mükemmel işlemi hafif
Hanımlar merhaba
Bugün ameliyatımın 5. günü ve tamponlardan kurtuldum.Şu an sadece burun ucum görünüyor ancak o da şu anki psikolojimle pek de umut vadedıcı değil ama burada okuduğum kadarıyla, sabır diyor herkes ödemdir diyorlar,6 ay en az diyorlar.
okyanus suyuyla temizliğini yapıyorum şu an,genze kaçan kanlı akıntı arada mide bulandırabiliyor ama zamanla kan da azalıyor zaten
Umarım herkes bu kadar sıkıntısını çektiği bu sürecin sonunda istediği buruna kavuşur.
Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreç.:44:
Alçıdan sonra fotoğraf yüklemeye çalışacağım.
Sevgilerle
Hanımlar merhaba
Bugün ameliyatımın 5. günü ve tamponlardan kurtuldum.Şu an sadece burun ucum görünüyor ancak o da şu anki psikolojimle pek de umut vadedıcı değil ama burada okuduğum kadarıyla, sabır diyor herkes ödemdir diyorlar,6 ay en az diyorlar.
okyanus suyuyla temizliğini yapıyorum şu an,genze kaçan kanlı akıntı arada mide bulandırabiliyor ama zamanla kan da azalıyor zaten
Umarım herkes bu kadar sıkıntısını çektiği bu sürecin sonunda istediği buruna kavuşur.
Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreç.:44:
Alçıdan sonra fotoğraf yüklemeye çalışacağım.
Sevgilerle
Evet saglik icin yapilan bir ameliyatti egrilik ve et buyumesi. ben istanbul sirinevlerde fatih üniversitesi hastanesinde Bulent Seferoglu'na ameliyat oldum. Cok memnun kaldim gerçekten cok ilgilendi. Ayni sekilde hastanedende.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende geçtiğimiz hafta cuma günü oldum ameliyatımı tamponlarım cuma günü alınacak:18: halağa sızıntım var maalesef çok korkuyorum .anladığım kadarıyla ameliyat olup bitmek yetmiyor asıl sonrası cok zorlu bir süreçmiş tüm ameliyat olanlara olacaklara ve karar verme aşamasındaki arkadaşlara allah kolaylık versin .
aynı hastaneden dr hanifi kurtaran ıda çok övüyorlar.bnmle aynı sorunların varmış kemik eğriliği ameliyatı esnasında burnun değişebileceği söyleniyor doğrumudur acaba snnki değişti mi ? bn daha çok bu sebeple estetik olmayı düşünüyorum
Hayir canim hic bir degisim olmadi. Ben istememistim açıkcasi estetikle birlikte zor olmayan bir ameliyat zaten o zor bir haftayi her turlu atlatirsin estetik cok zorlamaz. Bir hafta nefes almak imkansiz silikon delikli tampon olsa bile :/ sonrasi tamamen sana kalmis bakimini iyi yapip temizlersen daha rahat edersin.
Ben doktorumdan cok memnun kaldim hastanede ayni sekilde ilgilendiler surekli kntrole cagirdilar her sorunun cevabini alabiliyorsun yaza cok birakma canim havanin isinmasi o bir haftayi zorlastirabilir sicak cok bunaltiyor.
canım sakıncası yoksa fiyat hakkında da bilgi verebilirmisin bn sınavdan dolayı temmuz diye düşünmüştüm ama sonbahara bırakmak sıcaklardan dolayı daha iyi olacağa benziyor baş ağrılarım sıklaştı ama dayanmam lazım sanırım
geçmiş olsun tatlım :) önemli kararı verip o ameliyatı oldun ya artık gerisi kolay bundan sonra herşey kendiliğinden olacak çünkü karar vermen gereken bişey yok en azındanumarım sonuç istediğinden de iyi olur merakla bekliyoruz :)
çok teşekkür ederim canım :)ewt kararı vermek bile büyük başarıydı benim için ki şükür o işler bitti sabırsızlıkla tamponların çıkmasını bekliyorum.tamponlar çıkarken yapmam gereken küçük tüyoları olan varsa çok işe yarardı ,yarı sabahın köründe hastanede olicimmm :/
Muayene testler kalp grafiği dahil 1400 liraya oldum canım.
Estetikle fiyat degisebilir sanirim :/ plastik cerrahide isin icine giriyor cunku.
Benimde bas agrilarim cok artmisti son zamanlarda 1 ay oldu ameliyat olali 1 kez bas agrisi yasadim o da hemen gecti :) zaten ameliyat sonrasi antibiyotik ve agri kesici veriyor duzenli kullanirsan hic agri sizi yasamazsin bi sorun olursa yine sor canimm cok gecmis olsunn inşallah sende rahat edersin bir an once :*
ewdeyim canım ,çıktı tamponlar ama sonunda bayılmışımcanım geç gördüm sanırım msjını tamponlar çıktı galiba nasılsın :)
Benim alçım 15. Gün çıkacak doktorum gelemedi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?