Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok sevindim, sizin adınıza....

umarım bende birgün böyle bir mesaj yazarım....

4 ay sonra inşallah((((

Benim arkadaşım istanbul Anadolu yakasındaki Acıbadem de burun estetiği yaptırdı.Dr acımama ve ağrısızlık garantisi vermiş.Sözünde de durmuş iyileşme süreci dahil hiç ağrım olmadı dedi.Burnu da güzel oldu bir kaç ay sonra ablası da yaptırdı.Abla kardeş pek bi memnunlar hallerinden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ödemi atmakta bol sıvı tüketmenin,yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmanın ve baya bir dik pozisyonda yatmanın faydası olduğunu söyleyebilirim kızlar..günde koca bardakla en az 7-8 bardak su içiyorum.Bakalım alçının içindeki kısımda da etkisi olmuş mu görücez çarşamba günü.

Merhaba arkadaslar bende burnumu yaptirmak istiyorum iki doktor arasinda kararsiz kaldim sizce hangi doktora güvenmeliyim ve daha basarili burunlarda fatih dagdelen mi yoksa emre ilhanmi? Cok zor karar vermek bu ikinci ameliatim lütfen yardimci olursaniz sevinirim...

benim burnumda 1hafta tampon da kaldı. 1 hafta da alçı yani atel dedikleri sert cisimle kalacak nedenini sormadım galiba fazla şişmesin die düşünüyorum çok fazla sigara içtiğim için cildimin kendini çok zor tamir edebildiği söylemişti dr um belkide bununla ilgilidir.artık içmiyorum tabii

arkadaşlar benim bugün 12. günüm 2 gün sonra atel tamamen alınacak ama son 3 gündür cildimde isilik benzeri sivilcelenme meydana geldi ve çok fazla kaşınıyor normalde cildimde hiç sivilce falan yoktu bu normal mi sizce

Benim atelin çıkmasından itibaren cildimde olmadığı kadar yağlanma başlamıştı.10 gün sonra tam 3 ay olacak benim ameliyat sürem. Hala yüzümde yağlanma oluyor. Burun üstünde arada küçük küçük sivilcelenmeler oluyor yine ama uzun süreli olmuyor.

Son düzenleme:
Merhaba foruma yeni üye oldum sorunuma cevap verirseninz çok mutlu olurum. Burnum çok büyük kemiğinde de eğrilik var. Fakat büyüklüğü et yapısında yani deri yapısında olduğu için estetik olursan bebat olur diye söylüyor çevrem. Yan profilim çok çirkin. Burun ucum da sarkık. Burun deliklerim çok büyük. Sizce estetik olursam etini küçültebilirler mi yoksa gerçekten kötü sonuç alma ihtimalim yüksek mi

iyi bir doktor bul birtanem....

iyi bir doktorun yapamayacağı birşey yok burunda

tamponların alınsın güzel burnunla daha güzel şeyler yazacaksın inşallah :) doktorun kimdi tatlım

cnm merhaba ben de seninle aynı sorunlara sahibim.ben artık gözümü kararttım.21 gün sonra oluyorum ameliyatımı.doktorum şu anki halinden daha güzel görüneceğini söyledi.ben de güvendim kendisine.

canım yukarda arkadaşın da dediği gibi iyi bir doktor buldunmu yapamayacağı burun yok :)sabırla doktor araştırmalı görüşmeler yapmalısın ama sonunda mutlu olacağına eminim :)

doktorun kimdi canım

Merhaba 25.04.2014 tarıhınde dr hasan poyraza burun amelıyatı oldum Agrım sızım olmadı tamponlar cıkarken hıc acımadı cok rahat gecırdım sonuca gelınce mukemmel cok dogal daha oncede 3 arkdasım olmustu cok guzel ve dogal ben kesınlıkle tavsıye edıyorum fıyatıda cok uygun dr hasan poyraz 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…