Burnum alcidayken zaten birtek burnumun ucunu görüyordum..diger yerleri tahmin etmek zor..ama ben burnumun ucunu ilk bastan beri cok begendim..alci ciktiktan sonrada cok begendim..sürekli aynaya bakiyordum acaba gercekmi diye :))..doktorum tam istedigim gibi bir burun yapti..kizlar benim resmen özgüvenim artti simdiden..
arkadaşlar benim bugün 12. günüm 2 gün sonra atel tamamen alınacak ama son 3 gündür cildimde isilik benzeri sivilcelenme meydana geldi ve çok fazla kaşınıyor normalde cildimde hiç sivilce falan yoktu bu normal mi sizce
Merhaba foruma yeni üye oldum sorunuma cevap verirseninz çok mutlu olurum. Burnum çok büyük kemiğinde de eğrilik var. Fakat büyüklüğü et yapısında yani deri yapısında olduğu için estetik olursan bebat olur diye söylüyor çevrem. Yan profilim çok çirkin. Burun ucum da sarkık. Burun deliklerim çok büyük. Sizce estetik olursam etini küçültebilirler mi yoksa gerçekten kötü sonuç alma ihtimalim yüksek mi
ewdeyim canım ,çıktı tamponlar ama sonunda bayılmışımayıldığımda ayaklarım havada doktor deerrinn nefesss alın felan diyo du :/1 hafta daha alçıda kalacakmışım halağa burnum neye benziyoo bilmiyomm
Merhaba foruma yeni üye oldum sorunuma cevap verirseninz çok mutlu olurum. Burnum çok büyük kemiğinde de eğrilik var. Fakat büyüklüğü et yapısında yani deri yapısında olduğu için estetik olursan bebat olur diye söylüyor çevrem. Yan profilim çok çirkin. Burun ucum da sarkık. Burun deliklerim çok büyük. Sizce estetik olursam etini küçültebilirler mi yoksa gerçekten kötü sonuç alma ihtimalim yüksek mi
tamponların alınsın güzel burnunla daha güzel şeyler yazacaksın inşallah :) doktorun kimdi tatlım
canım doktorum Amirali Nevai çok memnunum kendisinden :)
istanbuldaymış kendisi bn ankaradayım ameliyat olmak değilde mesele kontrolü var falan git gel zor olur :)
evet haklısın ayrı şehir zor olur.Ankara da da çok iyi doktorlar varmış birkaç forumda gördüm canım bak istersen :)
Tevfik sözene ameliyat olmayı düşünüyorum ama kararsızım doktordan çok ameliyat olup olmamak konusunda :)
Bende burun ameliyatı oldum bugün 12. günümdeyim. Nefes almakla ilgili sorunum olduğundan gtmiştim doktora fakat doktorla konuşurken estetik olmaya da karar verdim. Ameliyata kadar gerçekten nefes alamamışım bunu farkettim. Şu an nefes almakta o kadar rahatım ki anlatamam. Estetik olarak bakarsakta ben doktora kesinlikle şurası böyle burası böyle olsun demedim. Kaç hastası olmuştur ve tecrübeleri vardır sonucun nasıl olabileceği hakkında. Burun ucunu kaldırıp ucunu incelticem kemerini alıcam dedi sadece ve doktora güvendiğimi söyledim. Ameliyattan sonra hiiiiç ama hiç ağrım olmadı. Morarma ve şişlik tabi ki olacak ama rahatsız eder derecede değildi benim (ilk 48 saat buz tutmaya özen gösterdim ve bol su tükettim sanırım bunlardan kaynaklı). Şimdi iyi ki olmuşum ameliyat diyorum. Alçıdan sonra burun ucu çok şişiyor diyenleri gördüm ama bende o da olmadı sanırm birazda doktoruma bağlı iyi olmam. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?