Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hangi hastanede ve ne kadara yapıyor ameliyatlarını acaba?

4bin lıra cagıner hastanesı bugun dikişler alındı cok memnun kaldım bu benım ıkıncı amelıyatım 17 sene once. Bugra cöllü ye olmustum ama malesef hıc memnun kalmadım burun delıklerımı hem buyuk hemde yamuk yaptı bır daha cesaret edemedım takı hasan poyrazın yaptıgı burunları gorene kadar ve hemen karar verdım bır hafta ıcınde oldum keske daha onceden olsaydım. Cok dogal yaptı burun delıklerımı toparladı cok guzel yaptı tavsıye ederım sızede ben cuma tekrar gıdıcem kontrole yerı kosuyolunda telefonunuda verebılırım. Muayene ucretıde almıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi bir doktor bul birtanem....

iyi bir doktorun yapamayacağı birşey yok burunda

Çok teşekkür ederim cevap için. Ank da kalıyorum ben. Bi güzellik merkezinde bi bayanla tanıştım esabil eker diye birine yaptırmış ve burnu inanılmaz değişmiş. Görünce çok heveslendim. Ücreti de 2000 ₺ miş. Eski resmini gösterdi. Burun ucu büyük ve çökük, uzun yapılıydı. Şuanki burnu minik, dik. Bi harika duruyor. Sizin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba?

cnm merhaba ben de seninle aynı sorunlara sahibim.ben artık gözümü kararttım.21 gün sonra oluyorum ameliyatımı.doktorum şu anki halinden daha güzel görüneceğini söyledi.ben de güvendim kendisine.

Merhaba!Çok teşekkür ederim cevap için. Ank da kalıyorum ben. Bi güzellik merkezinde bi bayanla tanıştım esabil eker diye birine yaptırmış ve burnu inanılmaz değişmiş. Görünce çok heveslendim. Ücreti de 2000 ₺ miş. Eski resmini gösterdi. Burun ucu büyük ve çökük, uzun yapılıydı. Şuanki burnu minik, dik. Bi harika duruyor. Sizin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba? Siz nerde yaptıracaksınız ve sıkıntı değilse ücretini öğrenebilir miyim 😔

canım yukarda arkadaşın da dediği gibi iyi bir doktor buldunmu yapamayacağı burun yok :)sabırla doktor araştırmalı görüşmeler yapmalısın ama sonunda mutlu olacağına eminim :)

İnşallah öyle olur çok riskli görüyorum. Tv de rinoplasti uzmanlarını izlerken denk gelmiştim, uzmanlardan biri iyi estetik kemikli burundan kötü görüntüyse etli burundan çıkar, tıpkı kumaş ve terzi ilişkisini düşünün, bi terzi kalın bir kumaştan ne kadar zarif bir ürün elde edebilir diye. Ve sanırım haklı 😔😓

esabil ekeri duymamıştım ben.... burun için doktor önermek en riskli işlerden biri.... ben doktorumu önermiyorum mesela...

öyle doğal burun yaptıki, hiiiiç kimse burnumun değiştiğini anlamadı... yani değişmedi...

forumları gezerseniz fikir edinirsiniz sanırım....

yalnız ilk ameliyatınız altın değerindedir... bu yüzden ilk seferde iyi bir ameliyat geçirin ki pahalı revizyonlar için bir daha doktor aramayın...

yaptığı burunları canlı canlı görebildiğiniz ve bu burunları beğendiğiniz doktora ameliyat olun... sivri bir burun istemiyorsanız, tarzı böyle olan bir doktora ameliyat olmayın.... genelde bazı doktorların artık oturmuş ya da ellerinin alıştığı diyelim, bir tarzları oluyor ve bunu değiştiremiyorlar...

en önemlisi, doktor listesi yapıp hepsiyle tek tek görüşün.... ne istediğinizi açık açık anlatın....kem küm etmeyen, yuvarlak laflarla sizi oyalayan doktorlardan kaçın.... ve size güven vermeyen bir doktora asla ameliyat olmayın...

bol şanslar

cnm ben çorumda oturuyorum önce ankaradan tevfik sözenle irtibata geçtim.mailleştim.kendisi çok iyi birisi.ama bir türlü randevu alamadım.ankarada ameliyat olursam kalacak yerim de yok.bir de küçük bebeğim var.çok sıkıntı yaşarım diye ankarada ameliyat olmaktan vazgeçtim.burda çorumda bir doktorla görüştüm.işinin ehli birisi.bayaa başarılı ameliyatlar yapıyormuş.özel hastanede çalışıyor kendisi.ondan 20 gün sonrasına ameliyat tarihi aldım.burnum konusuna gelince çok etli ve geniş bir burnum var, moğol-zenci karışımı gibi birşey.hem de deviasyon ve et büyümesi sıkıntılarım da var.doktor şu anki halinden daha kibar görüneceğini söyledi.ameliyat ücreti 1500 tl. ameliyat sonrasında seni gelişmelerden haberdar ederim.

tv de izlediğin doktorlar la sınırlı kalmamalısın bence muayene olmadan bunu bilemezsin belkide hiçte düşündüğün gibi değil çok kolay bir operasyon olacak :)bir an önce doktor bulup muayene olmalısın

Merhaba hanımlar.
Bugün 13.günüm yeni burnumla.
Alışmak gerçekten zor oluyormuş.
Dün alçı çıktı ve burnum bana çok havadaymış gibi geliyor.önden de bir hayli şiş gibi.dudakla burun ucu mesafem arttı baya
Diğer bir konuysa nedense burnumun ucuna doğru bir çökme olucakmış gibi korku yerleşti.
Şu an memnun değilim demek için çok erken belki bekleyip görücez ama umarım şişliktir şekli böyle gösteren ve en kısa sürede geçer

Selam kizlar 7 maysta 2 gun once burnumdannameliyat oldum.morluklRim var agrilarim var yarin tampon cikarilacak

Puuf bende yağsız tuzsuz şeyler yiyorum bol su içtiğim söylenemez bide onu yapabilsem fevkaladenin fevkinde olcak

canım burun estetiği hakkında yorumlara bakıyordum. senden de bilgi almak istiyorum. ara sıra buraya girip fikir edinip çıkıyordum. biraz korkuyorum sanırım. adım atıp geri çekildim hep. ürkmek bu galiba merak ettiğim şey doktorun. bende doğal bir burun istiyorum ve bunu artık öyle karmaşık hale getirdiler ki. bir doktor tavsiye ediyorlar. onu başka bir yerde araştırınca bir bakıyorsun memnun kalmamış olanlarda var. e tabi bu seferde vazgeçiyorsun.

canım ben senin sorunun cevabını alıntıladığın kısımda vermişim zaten...

benim burnum çok doğal oldu dediğim ironiydi ama sanırım anlaşılmamış....

ben doktorumun adını bile duymak istemiyorum...

yaptığı ameliyattan hiç memnun kalmadım çünkü....

canım sen güvenebileceğin doktor buluncaya kadar araştır... acele etme sakın...
doğru doktoru bulduğuna inanıncaya kadar araştırmaya devam et...

umarım herşey istediğin gibi olur

aslında istemesen bile cok su iciyosun çünkü sadece agizdan nefes alabildigin icin cok kuruyo dilin damagin.su içmeni siddetle tavsiye ederim ödem için zorla kendini:)
Puuf haklısın şekerim kendimi zorlamalym saat kac oldu ben 1 litre bile su icmedim
Bide grip mi olcam nedir bugun hapsrp duruorm dert bitmioki
Senin ne kadar oldu ameliyat olalı cnm?

ilk ne zaman başlanır burundan nefes almaya? yemek yerken sıkıntı oluyor mu peki?

Cnm tamponların ortası delik olduğundan nefes alabiliosun brz yalnız ben temizlemeyi beceremedgm için tikanmisti bi taraftan pek nefes alamiodum onun dışında yemek yerken zorlandım boğazıma kacacak korkusuyla surekli küçük çatal kaşık kullandm bi süre pipetle su ictim fln öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…