Hangi hastanede ve ne kadara yapıyor ameliyatlarını acaba?Merhaba 25.04.2014 tarıhınde dr hasan poyraza burun amelıyatı oldum Agrım sızım olmadı tamponlar cıkarken hıc acımadı cok rahat gecırdım sonuca gelınce mukemmel cok dogal daha oncede 3 arkdasım olmustu cok guzel ve dogal ben kesınlıkle tavsıye edıyorum fıyatıda cok uygun dr hasan poyraz 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi bir doktor bul birtanem....
iyi bir doktorun yapamayacağı birşey yok burunda
cnm merhaba ben de seninle aynı sorunlara sahibim.ben artık gözümü kararttım.21 gün sonra oluyorum ameliyatımı.doktorum şu anki halinden daha güzel görüneceğini söyledi.ben de güvendim kendisine.
iyi bir doktor bul birtanem....
iyi bir doktorun yapamayacağı birşey yok burunda
canım yukarda arkadaşın da dediği gibi iyi bir doktor buldunmu yapamayacağı burun yok :)sabırla doktor araştırmalı görüşmeler yapmalısın ama sonunda mutlu olacağına eminim :)
Çok teşekkür ederim cevap için. Ank da kalıyorum ben. Bi güzellik merkezinde bi bayanla tanıştım esabil eker diye birine yaptırmış ve burnu inanılmaz değişmiş. Görünce çok heveslendim. Ücreti de 2000 ₺ miş. Eski resmini gösterdi. Burun ucu büyük ve çökük, uzun yapılıydı. Şuanki burnu minik, dik. Bi harika duruyor. Sizin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba?
Merhaba!Çok teşekkür ederim cevap için. Ank da kalıyorum ben. Bi güzellik merkezinde bi bayanla tanıştım esabil eker diye birine yaptırmış ve burnu inanılmaz değişmiş. Görünce çok heveslendim. Ücreti de 2000 ₺ miş. Eski resmini gösterdi. Burun ucu büyük ve çökük, uzun yapılıydı. Şuanki burnu minik, dik. Bi harika duruyor. Sizin tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba? Siz nerde yaptıracaksınız ve sıkıntı değilse ücretini öğrenebilir miyim 😔
İnşallah öyle olur çok riskli görüyorum. Tv de rinoplasti uzmanlarını izlerken denk gelmiştim, uzmanlardan biri iyi estetik kemikli burundan kötü görüntüyse etli burundan çıkar, tıpkı kumaş ve terzi ilişkisini düşünün, bi terzi kalın bir kumaştan ne kadar zarif bir ürün elde edebilir diye. Ve sanırım haklı 😔😓
karar vermiş olman bile güzel sakın benim gibi senelerce erteleme canım çok pişmanın ben hadi hayırlısı olsun senin için haberlerini bekliyoruz :)Çok teşekkür ederim bayanlar, tavsiyelerinizi değerlendirip en ksa zamanda muayene olacam. Yazarım burdan.
ödemi atmakta bol sıvı tüketmenin,yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmanın ve baya bir dik pozisyonda yatmanın faydası olduğunu söyleyebilirim kızlar..günde koca bardakla en az 7-8 bardak su içiyorum.Bakalım alçının içindeki kısımda da etkisi olmuş mu görücez çarşamba günü.
esabil ekeri duymamıştım ben.... burun için doktor önermek en riskli işlerden biri.... ben doktorumu önermiyorum mesela...
öyle doğal burun yaptıki, hiiiiç kimse burnumun değiştiğini anlamadı... yani değişmedi...
forumları gezerseniz fikir edinirsiniz sanırım....
yalnız ilk ameliyatınız altın değerindedir... bu yüzden ilk seferde iyi bir ameliyat geçirin ki pahalı revizyonlar için bir daha doktor aramayın...
yaptığı burunları canlı canlı görebildiğiniz ve bu burunları beğendiğiniz doktora ameliyat olun... sivri bir burun istemiyorsanız, tarzı böyle olan bir doktora ameliyat olmayın.... genelde bazı doktorların artık oturmuş ya da ellerinin alıştığı diyelim, bir tarzları oluyor ve bunu değiştiremiyorlar...
en önemlisi, doktor listesi yapıp hepsiyle tek tek görüşün.... ne istediğinizi açık açık anlatın....kem küm etmeyen, yuvarlak laflarla sizi oyalayan doktorlardan kaçın.... ve size güven vermeyen bir doktora asla ameliyat olmayın...
bol şanslar
canım burun estetiği hakkında yorumlara bakıyordum. senden de bilgi almak istiyorum. ara sıra buraya girip fikir edinip çıkıyordum. biraz korkuyorum sanırım. adım atıp geri çekildim hep. ürkmek bu galibamerak ettiğim şey doktorun. bende doğal bir burun istiyorum ve bunu artık öyle karmaşık hale getirdiler ki. bir doktor tavsiye ediyorlar. onu başka bir yerde araştırınca bir bakıyorsun memnun kalmamış olanlarda var. e tabi bu seferde vazgeçiyorsun.
aslında istemesen bile cok su iciyosun çünkü sadece agizdan nefes alabildigin icin cok kuruyo dilin damagin.su içmeni siddetle tavsiye ederim ödem için zorla kendini:)Puuf bende yağsız tuzsuz şeyler yiyorum bol su içtiğim söylenemez bide onu yapabilsem fevkaladenin fevkinde olcak
Puuf haklısın şekerim kendimi zorlamalym saat kac oldu ben 1 litre bile su icmedimaslında istemesen bile cok su iciyosun çünkü sadece agizdan nefes alabildigin icin cok kuruyo dilin damagin.su içmeni siddetle tavsiye ederim ödem için zorla kendini:)
aslında istemesen bile cok su iciyosun çünkü sadece agizdan nefes alabildigin icin cok kuruyo dilin damagin.su içmeni siddetle tavsiye ederim ödem için zorla kendini:)
ilk ne zaman başlanır burundan nefes almaya? yemek yerken sıkıntı oluyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?