Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim burnum 10 günlük, 7. gün bantlar çıktıktan sonra burnum hafif hafif ağrımaya başladı normal mi? forumda kimi görsem ilk gün dışında ağrım olmadı yazmış, benim niye sürekli bir ağrım var anlamadım:/ doktorum güneş kremi önerdi onu sürerken de nazik oluyorum ama yine de devamlı hafif bir ağrı sürüyor. böyle olan var mı başka:/

zaten istemsiz zayıfladım. bir de ameliyat sonrası zayıflarsam fena bir süre öncesinde iştah zaten kesiliyor.
ne olacak benim halim. forumdan çıkamaz hale geldim. burun ameliyatını beklemek ne zormuş! her şey yolunda gider umarım. daha önceki ameliyatları düşününce ben strese girmeyeyim de kim girsin..

bende ameliyat oldum. alcı ve tamponlar var cuma günü alınacak sekiz gun kalmıs olcak burnumda tampon ve alcı.Tamponlar alınırken acıyacak mı yaaa valla tırsıyorum bi de yüzüm çok şişti gerçi dünle bugun bayagı farketti inmeye başladı şişler . acaba nasıl gecicek teceübelilerrrr anlatın azcık.Şekil konusunda ise hiçbir fikrim yok tamamen süpriz olucak:S:S:S

Puuf haklısın şekerim kendimi zorlamalym saat kac oldu ben 1 litre bile su icmedim
Bide grip mi olcam nedir bugun hapsrp duruorm dert bitmioki
Senin ne kadar oldu ameliyat olalı cnm?
aynen dert bitmiyo brn de suan obsesif gibi ucuna taktim uzun ve sis duruyo dokununca da sert iner insallah 20 gun oldu benim

silikon tamponla biraz zor nefes alicaksin cikinca biraz rahatliyosun benim 20.gun daha burnumdan rahat nefes alamiyorum ozellikle geceleri agizdan soluyosun.yemek konusu ilk birkac gün pek istahin olmuyo sert ve iri seyler yeme cene kaslarini burun ucunun bitti gi yeri kastirir ama acitmaz merak etme.ve sana tecrubeyle sabit birsey soyliym ameliyat oncesi ameliyat sırası ve ameliyat sonrasi sislik morluk gercekten sknti degil .ne zaman sislikler iniyo alci cikiyo burnunu gormeye basliyosun o zaman basliyo olay"D daha vR yani stres yapmana

teşekkür ederim.
stres yapmamak elde değil. 1 kilo alabildim bir ayda anca. 51 kiloyum. en azından 40 güne kadar 53 olmalıyım. bana bir çare bulun. nasıl kilo alacağım???

Kizlar bişey sorcam benim tamponlar dün alındı dün itibariyle burnumdN nefes aldım hep dün gecede hep burnumdan nefes aldım çok güzel bi duygu imiş:) ama sabah itibariyle hep tikanik burnum ne zaman açılacak ilaclarimi alıyorum ama tikanik,ayrıca yine bugun itibariyle burnumun kemikleri sanki içiçe geçmiş gibi iyileşme aşamasında olağan bişey midir son olarak da bu dokununca acı hissi ne zaman geçer cevap alabilir miyim

aynen dert bitmiyo brn de suan obsesif gibi ucuna taktim uzun ve sis duruyo dokununca da sert iner insallah 20 gun oldu benim
Tatlım o sorun bende de var ucu o kadar şiş ve büyük ki kafaya takmcm gececek nasıl olsa böyle kalmck diorm sonra dediğimi unutup yine takıyorum

Arkadaşlar albüm yaptım burnumun önceki hali de var yenisi de. Gerçi cook yeni zaten 11 günlük, yorumlarınızı bekliyorum. Ozellikle tecrübeli arkadaşlar, ne gibi değişimler beni bekliyor??? Suan burnum cok kalkık

Tatlım o sorun bende de var ucu o kadar şiş ve büyük ki kafaya takmcm gececek nasıl olsa böyle kalmck diorm sonra dediğimi unutup yine takıyorum

Her insanın iyileşme süreci farklı oluyor bizim ki biraz uzun sürecek galiba
İneceğinden eminim ben de hep ikilemdeyim ama bi türlü içime sindi oldu diyemiyorum hele bir de kısa süre tam istediğim gibi yorumları okudukça
En son şişi inen bölge burun ucu bunu düşünüp biraz rahatlamakta fayda var

Dur dur daha çok yeniymiş.Nefes alma problemin ödemlerin inene kadar devam edebilir bu 1 ay da sürebilir azalarak birkaç ay daha devam edebilir sonuçta içerden nefes yolunu kısmen kapatan bir şiş olacak.
aYRICA su an burnunun içinde tadilat var.İyileşmeye çalışıyo hafif sızıların olması doğal.benim 25 gün falan oldu sızılar uca indi.arada sızlar o da iyileştiği için bence.çok dokunma bence burnuna benım tavsıyem

Seninki de sabah daha büyük akşam daha küçük oluo mu

ay evetttt aynen hahahahah
sabah insanın yüzü şişiyo ya burnum da topik oluyo akşama doğru bi pısıyo bi ufalmacaaa işimiz iş.
sabah akşam değişiyo aylar içinde ne hale gelicek

Değişkenlik normalms tatlım doktoruma sormuştum bi süre böyle takılcaz

[

arkadaşlar dr İLKER MANAVBAŞI NA haziran ayında BURUN ameliyatı olucam yorum istiyorum. 1. si doğal burun yapıyor mu? çok yazı okudum kafam çok karıştı acaba doğru kişi mi diye tereddüte düştüm lütfen fikri olan yazsın???????????????? çok korkmaya başladım.

Bayanlar ben 18 yasindayim. Neredeyse 1 haftadir arastiriyorum bu konulari, icimden yaptirmak geliyor burnumu ama korkuyorum. Fotografimida koydum sizce ne yapmaliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401032943822.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 216
aramızda süreyya şeneldir'e amelıyat olmus bırılerı varsa yazabılırler mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…