Cnm tamponların ortası delik olduğundan nefes alabiliosun brz yalnız ben temizlemeyi beceremedgm için tikanmisti bi taraftan pek nefes alamiodumonun dışında yemek yerken zorlandım boğazıma kacacak korkusuyla surekli küçük çatal kaşık kullandm bi süre pipetle su ictim fln öyle yani
aynen dert bitmiyo brn de suan obsesif gibi ucuna taktim uzun ve sis duruyo dokununca da sert iner insallah 20 gun oldu benimPuuf haklısın şekerim kendimi zorlamalym saat kac oldu ben 1 litre bile su icmedim
Bide grip mi olcam nedir bugun hapsrp duruorm dert bitmioki
Senin ne kadar oldu ameliyat olalı cnm?
silikon tamponla biraz zor nefes alicaksin cikinca biraz rahatliyosun benim 20.gun daha burnumdan rahat nefes alamiyorum ozellikle geceleri agizdan soluyosun.yemek konusu ilk birkac gün pek istahin olmuyo sert ve iri seyler yeme cene kaslarini burun ucunun bitti gi yeri kastirir ama acitmaz merak etme.ve sana tecrubeyle sabit birsey soyliym ameliyat oncesi ameliyat sırası ve ameliyat sonrasi sislik morluk gercekten sknti degil .ne zaman sislikler iniyo alci cikiyo burnunu gormeye basliyosun o zaman basliyo olay"D daha vR yani stres yapmanazaten istemsiz zayıfladım. bir de ameliyat sonrası zayıflarsam fenabir süre öncesinde iştah zaten kesiliyor.
ne olacak benim halim. forumdan çıkamaz hale geldim. burun ameliyatını beklemek ne zormuş! her şey yolunda gider umarım. daha önceki ameliyatları düşününce ben strese girmeyeyim de kim girsin..
silikon tamponla biraz zor nefes alicaksin cikinca biraz rahatliyosun benim 20.gun daha burnumdan rahat nefes alamiyorum ozellikle geceleri agizdan soluyosun.yemek konusu ilk birkac gün pek istahin olmuyo sert ve iri seyler yeme cene kaslarini burun ucunun bitti gi yeri kastirir ama acitmaz merak etme.ve sana tecrubeyle sabit birsey soyliym ameliyat oncesi ameliyat sırası ve ameliyat sonrasi sislik morluk gercekten sknti degil .ne zaman sislikler iniyo alci cikiyo burnunu gormeye basliyosun o zaman basliyo olay"D daha vR yani stres yapmana
Tatlım o sorun bende de var ucu o kadar şiş ve büyük ki kafaya takmcm gececek nasıl olsa böyle kalmck diorm sonra dediğimi unutup yine takıyorumaynen dert bitmiyo brn de suan obsesif gibi ucuna taktim uzun ve sis duruyo dokununca da sert iner insallah 20 gun oldu benim
. Nerdesin gunessss ya acilllhaber
Tatlım o sorun bende de var ucu o kadar şiş ve büyük ki kafaya takmcm gececek nasıl olsa böyle kalmck diorm sonra dediğimi unutup yine takıyorum
Dur dur daha çok yeniymiş.Nefes alma problemin ödemlerin inene kadar devam edebilir bu 1 ay da sürebilir azalarak birkaç ay daha devam edebilir sonuçta içerden nefes yolunu kısmen kapatan bir şiş olacak.Kizlar bişey sorcam benim tamponlar dün alındı dün itibariyle burnumdN nefes aldım hep dün gecede hep burnumdan nefes aldım çok güzel bi duygu imiş:) ama sabah itibariyle hep tikanik burnum ne zaman açılacak ilaclarimi alıyorum ama tikanik,ayrıca yine bugun itibariyle burnumun kemikleri sanki içiçe geçmiş gibi iyileşme aşamasında olağan bişey midir son olarak da bu dokununca acı hissi ne zaman geçer cevap alabilir miyim
Seninki de sabah daha büyük akşam daha küçük oluo muHer insanın iyileşme süreci farklı oluyor bizim ki biraz uzun sürecek galiba
İneceğinden eminim ben de hep ikilemdeyim ama bi türlü içime sindi oldu diyemiyorum hele bir de kısa süre tam istediğim gibi yorumları okudukça
En son şişi inen bölge burun ucu bunu düşünüp biraz rahatlamakta fayda var
ay evetttt aynen hahahahahSeninki de sabah daha büyük akşam daha küçük oluo mu
ay evetttt aynen hahahahah
sabah insanın yüzü şişiyo ya burnum da topik oluyo akşama doğru bi pısıyo bi ufalmacaaa işimiz iş.
sabah akşam değişiyo aylar içinde ne hale gelicek
Tevfik sözene ameliyat olmayı düşünüyorum ama kararsızım doktordan çok ameliyat olup olmamak konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?