Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım yandan görüntüde bi sorun yok tabi sn bilirsin

etrafımdakiler aklımı çok karıştırıyor gerek olmana snn burnun büyük değil falan filan bnde öle elimde ayna acaba bnm gözlerimmi sorunlu büyük işte modunda geziorum bakalım :)
Resmin varsa görebilir miyim canim merak ettim burnunu hem sen burnunla mutlu değilsen boşver baskalarini önemli olan senin ne hissettigin

böyle burnum olsa yaptırmazzdımmm yine de sen bilirsin tabi :) bu arada 18yaşa normal diolar ama bence 1-2 yıl daha bekle

bence burunda hıcbır sorun yokk ıllakı yaptıracaksan dudak derımmm dolgunlastırsan burnunda gozune hos gorunecektırr

Arkadaslar acaba diyarbakirda irfan erdemi bilen varmi daha once kendisine ameliyat olan varsa lutfen yazsin dogru tercihmi ona ameliyat olacam sanirm

hanımlar merhaba.
burun estetiği olan tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Ameliyat olalı 1 ay 10 gün falan oldu ve burun ucum bana uzun ve büyük geliyor.
hafif kavis vereceğini söylemişti doktorum.burun ucuma dokunduğumda yumuşak ve hafif kıpırdıyo bu şiş olduğu anlamına mı gelir? küçülüp küçülmeyeceğini merak ediyporum.başlarda bu şekilde uzun olup daha sonra küçülen arkadaşlar var mı?burun ucuma kavis verdiği yer ve burun sırtımın birleştiği yerde şu an hafif bir çukur var ,burun ucum da inince -inerse tabii-eşitlenir umarım.henüz tam istediğim şekil yok ortada .
başlarda şeklini beğenmeyen sonradan şekli güzelleşenler bir anlatsa ? öptüm hepınızı

merhabaa ben küçük bi operasyon geçirdim 10 dklık daha önce ctesi de burun amelyatı olcam doktora söylyemdm sorn olr mu yoksa onlar orda göreblr mi bunu yardmcı olrsanız sevnrm

Benim burun ucum da büyük ve tombis kaldı. 6 hafta bitti. 6 ayin dolmasini bekliyorum. Yalnız benim burun ucum hala sert. Biraz kipirdamaya başladı son iki gündür, tabi elleyince. Umarım zamanla küçülme olur canım.

Bende temmuz basi oluyorum inanilmaz korku sardi icimi seklini falan herseyi gectim icimdeki kormuyla mucadele ediyorum resmen arkadaslar rahatlatcak bisiler duymak istiyorum yardim edin

Bende temmuz basi oluyorum inanilmaz korku sardi icimi seklini falan herseyi gectim icimdeki kormuyla mucadele ediyorum resmen arkadaslar rahatlatcak bisiler duymak istiyorum yardim edin

Korkma agustos sonunu dusun:)
Hokka gibi minik ve guzel burnunla kendini nasil iyi hissedecegini :)

Arkadaslar lutfen ameliyatlarinizi ne kadara oldugunuzu paylasir misiniz benimle? ister ozelden
ister burdan alinti yaparak... bugun DR'a gittim ve moraimi bozdu, ucuk fiyat istiyr...TR disindayim
olmazsa Turkye'de olayim bari...

Merhaba bende ayni sorunlari yasiyorum ve beni rahatlatacak seyleri duymaya ihtiyacim var cunku inanilmaz korkuyorum sali gunu ameliyatim var benim doktorum irfan erdem haftanin 3 gunu diyarbakirda ozel bi hastanede 3 gunde ankarada ozel bi hastanede calisiyo sizde ankaradasiniz sanirim ameliyattan sonra inslh cok guzel olur hersey cok memnun kalirim umarim ki boylece sizede oneririm doktorumu burdan yazarim ameliyat sonrasi durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…