Ameliyat oldun mu canim bende Tevfik sozeni arastiriyorum da:)
yok canım henüz olmadım bnm ameliyat temmuz gibi olcak kısmetse sınavdan sonra sn görüşmeye gittin mi Tevfik beyle
Yok gitmedim ama haziranda gorusucem inş kendisiyle sen karar verdin mi Tevfik beye mi olacaksin
Bayanlar ben 18 yasindayim. Neredeyse 1 haftadir arastiriyorum bu konulari, icimden yaptirmak geliyor burnumu ama korkuyorum. Fotografimida koydum sizce ne yapmaliyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resmin varsa görebilir miyim canim merak ettim burnunu hem sen burnunla mutlu değilsen boşver baskalarini önemli olan senin ne hissettiginetrafımdakiler aklımı çok karıştırıyor gerek olmana snn burnun büyük değil falan filan bnde öle elimde ayna acaba bnm gözlerimmi sorunlu büyük işte modunda geziorum bakalım :)
böyle burnum olsa yaptırmazzdımmm yine de sen bilirsin tabi :) bu arada 18yaşa normal diolar ama bence 1-2 yıl daha bekleBayanlar ben 18 yasindayim. Neredeyse 1 haftadir arastiriyorum bu konulari, icimden yaptirmak geliyor burnumu ama korkuyorum. Fotografimida koydum sizce ne yapmaliyim.
Resmin varsa görebilir miyim canim merak ettim burnunu hem sen burnunla mutlu değilsen boşver baskalarini önemli olan senin ne hissettigin
böyle burnum olsa yaptırmazzdımmm yine de sen bilirsin tabi :) bu arada 18yaşa normal diolar ama bence 1-2 yıl daha bekle
aynı fikirdeyim ama bna da herkes böle dio sonra bn hoşuma gitck yerde iyce dertleniom
fatoosum aslında biz nasıl mutluysak öyle yapmalıyız ya bi yerde tak edio
Bayanlar ben 18 yasindayim. Neredeyse 1 haftadir arastiriyorum bu konulari, icimden yaptirmak geliyor burnumu ama korkuyorum. Fotografimida koydum sizce ne yapmaliyim.
hanımlar merhaba.
burun estetiği olan tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Ameliyat olalı 1 ay 10 gün falan oldu ve burun ucum bana uzun ve büyük geliyor.
hafif kavis vereceğini söylemişti doktorum.burun ucuma dokunduğumda yumuşak ve hafif kıpırdıyobu şiş olduğu anlamına mı gelir? küçülüp küçülmeyeceğini merak ediyporum.başlarda bu şekilde uzun olup daha sonra küçülen arkadaşlar var mı?burun ucuma kavis verdiği yer ve burun sırtımın birleştiği yerde şu an hafif bir çukur var ,burun ucum da inince -inerse tabii -eşitlenir umarım.henüz tam istediğim şekil yok ortada .
başlarda şeklini beğenmeyen sonradan şekli güzelleşenler bir anlatsa ?öptüm hepınızı
Bende temmuz basi oluyorum inanilmaz korku sardi icimi seklini falan herseyi gectim icimdeki kormuyla mucadele ediyorum resmen arkadaslar rahatlatcak bisiler duymak istiyorum yardim edin
Bende temmuz basi oluyorum inanilmaz korku sardi icimi seklini falan herseyi gectim icimdeki kormuyla mucadele ediyorum resmen arkadaslar rahatlatcak bisiler duymak istiyorum yardim edin
4,5 ödücem canımcanim sen ne kadar odeyeceksin sakincasi yoksa?
İnşallah öyle olur çok riskli görüyorum. Tv de rinoplasti uzmanlarını izlerken denk gelmiştim, uzmanlardan biri iyi estetik kemikli burundan kötü görüntüyse etli burundan çıkar, tıpkı kumaş ve terzi ilişkisini düşünün, bi terzi kalın bir kumaştan ne kadar zarif bir ürün elde edebilir diye. Ve sanırım haklı 😔😓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?