merhaba benim bir sorum olacak ameliyat sonrası burnunuzu nasıl temizliyorsunuz? Yani burnunuzda biriken pislikleri nasıl çıkarıyorsunuz ben peçete kullanıyordum ama ameliyat sonrası burnuma peçete sokmam şekki bozar çok rahatsız olurum temizlemezsem de dayanamam temizlerim içim içimi yiyor :/canım ben senin sorunun cevabını alıntıladığın kısımda vermişim zaten...
benim burnum çok doğal oldu dediğim ironiydi ama sanırım anlaşılmamış....
ben doktorumun adını bile duymak istemiyorum...
yaptığı ameliyattan hiç memnun kalmadım çünkü....
canım sen güvenebileceğin doktor buluncaya kadar araştır... acele etme sakın...
doğru doktoru bulduğuna inanıncaya kadar araştırmaya devam et...
umarım herşey istediğin gibi olur
merhaba benim bir sorum olacak ameliyat sonrası burnunuzu nasıl temizliyorsunuz? Yani burnunuzda biriken pislikleri nasıl çıkarıyorsunuz ben peçete kullanıyordum ama ameliyat sonrası burnuma peçete sokmam şekki bozar çok rahatsız olurum temizlemezsem de dayanamam temizlerim içim içimi yiyor :/
su an nasılsın canım? bende olucam insaALLAH. Ama bazen öyle olumsuz yorumlar oluyokı. Napıcam karar veremedim. Burnun harika gözüküyor masaALLAH :)Eki Görüntüle 1090452
Ben kapali teknikle prof. Dr. Naci karacaoglanda ameliyat oldum..suan asagi yukari 20 gün oldu.resimdeki suanki halim..coook memnunum..iyikide olmusum diyorum
Kızlar merhaba bi şey soracagım konuyla ne kadar alakalı size ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama kafama cok takılıyor.
Biliyorsunuz ameliyattan sonra yüz yaglanıyor sivilceleniyor, siyah nokta olusuyor. Benim burnumun ucunda bi siyah nokta vardı ben de dustan sonra tırnagımla cıkarttım ama sıkmadım noktayı. Daha cok surttum diyelim. Sonra orada bi cukur olustu, 2 haftadır gecmıyor cok minik bi cukur ama takılıyorum iştekızlar sizce gecer mi
Yya yasayan oldu mu böyle bi şey.
resmınız acılmıyor suankı halı var mı15.05.2007 TARİHLİ RESMİM CANIM NORMAL HAYATIMA DÖNDÜM FAKAT GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKAMADIĞIM İÇİN ŞAPKASIZ ÇIKAMIYORUM :) EN SAĞLAMI ŞAPKA TAKMAK.BENİM DR.UM ÇOŞKUN BEY Mİ? GÖRÜŞTÜĞÜN DR. EĞER OYSA SEVİNDİM KESİNLİKLE SENDE MEMNUN KALACAKSIN KANAMA OLMADI.ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN DİLERSEN ÖZELDEN MESAJ YAZARSIN MSN DEN KONUŞURUZ.
Slm bende o hastanede oldum doç dr Fatih Uygur bey'e çok basarili bir doktor bence korkma o hastane çok iyi ins. Iyi olur simdiden geçmis olsun cnmKızlar bu cuma yani yarın öğlen ameliyat oluyorum.
İzmir ekol hastanesi Cem Karas'a.
Burun temizliği için okyanus suyu vs. ne zaman almam gerekli.
Ertesi gün cumartesi olacağından eczaneler kapalı olacak.
Tamponlar cumartesi çıkacakmış, 1 hafta sonrada dikişler alınacakmış vs.
Çok korkuyorum ilk defa kesmeli biçmeli bir ameliyat olacağım
İşin kötüsü sigarada içiyorum
Bende orda olmak istiyorum Fatih Uygur a kaça oldunuz acaba ?Slm bende o hastanede oldum doç dr Fatih Uygur bey'e çok basarili bir doktor bence korkma o hastane çok iyi ins. Iyi olur simdiden geçmis olsun cnm
2500€ oldum sana kaç dedilerBende orda olmak istiyorum Fatih Uygur a kaça oldunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?