Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba benim bir sorum olacak ameliyat sonrası burnunuzu nasıl temizliyorsunuz? Yani burnunuzda biriken pislikleri nasıl çıkarıyorsunuz ben peçete kullanıyordum ama ameliyat sonrası burnuma peçete sokmam şekki bozar çok rahatsız olurum temizlemezsem de dayanamam temizlerim içim içimi yiyor :/

Arkadaşlar merhaba benim bi doktorum vardı ama bu sayfayı okuyunca vazgeçtim şuan Haldun kamburoğluna olmayı düşünüyorum zaten çok pinpirikli olduğum için ve kendim de dişdoktoru adayı olduğum için herşey daha karmaşık hale gelmeye başladı Haldun hoca hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok memnun olcam😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kulak çubuğu varya canım ucu pamuklu onu kullan peçeteyle fln uğraşma

Mrb
Ben ameiyat olalı 15 gun oluyor herhangi bir sorun yasamıyorum fakat burun kanatlarım daraltıldıgı için kenarlardan degil ortalarda dikişim var dikişler alınmasına ragmen acık ve siş gibi ..normalmi

Eki Görüntüle 1090452

Ben kapali teknikle prof. Dr. Naci karacaoglanda ameliyat oldum..suan asagi yukari 20 gün oldu.resimdeki suanki halim..coook memnunum..iyikide olmusum diyorum
su an nasılsın canım? bende olucam insaALLAH. Ama bazen öyle olumsuz yorumlar oluyokı. Napıcam karar veremedim. Burnun harika gözüküyor masaALLAH :)

kızlarrr yardımlarınıza çok ihtiyacım var gecen perşembe ameliyat oldum cildim fazla hassas cok fazla morarmam oldu ve şişliklerim yoğun en basında bana cabuk etki edecek faydalı bir ödem attırıcı tavsiyesinde bulunurmusunuz morluklar için sizler neler yaptınız ve asıl sorunum gözlerimde kanlanma var iki gözümünde göz bebeği beyaz değil kıpkırmızı ve daha hiç iyileşme göstermedi sizler neler yaptınız yardımlarınızı bekliyorum

Benim tek tavsiyem fiyatı daha uygun olacak diye adı duyulmamış ya da en azından googlea isim sorgulattıgınızda birkaç tavsiye yorumu okumadıgınız kişilere ameliyat olmayın. profesör de olsa uzman da olsa doçent de olsa yapmayın bunu. ameliyat olmak istediğiniz doktoru araştırın hatta imkan bulursanız hastalarını görün görüşün, googleda sorgulatın, hekim tavsiyesiyle ilgili birçok site var tabi reklam amaçlı yorumlar da içerebilir ama yine de göz ardı etmeyin gidin bir görüşün o doktorla. Düşük fiyatlı ameliyat yapan kişiler içinde sırf tecrübe kazanmak için fiyatı düşük tutanlar olabilir, üniversite hastanelerinde bedavaya bile estetik ameliyat yapıldıgını düşünürsek tecrübe adına, bana pek imkansız gelmiyor.
Ben kendim bikaç bin daha fazla vermemek adına doğru düzgün araştırma yapmadan bir ünv hastanesinde profesör doktora ameliyat oldum. profesörlerin de şu olayı var : adamlar derse, makaleye, teori kısmına yoğunlaşıp bir operatöre göre teknik açıdan daha tecrübesiz olabiliyor. en azından benim oldugum öyleydi sanırım ve hiç memnun kalmadım ikinci ameliyatımı olucam yaz başında. ameliyat öncesi araştırma bile yapmadım yani sanki basiretim bağlandı gittim görüştüm tamam dedim. aptallık da diyebilirsiniz buna.
tabiki uygun fiyatlı olup çok başarılı işler yapanlar vardır, sayısı azdır, bulmak sabır ve şans işidir diye düşünüyorum. Burun gerçekten vucudun en önemli organı nefes, görüntü, tat ve koku alma hepsi burna bağlı. bir yeri yapılırken diğer tarafı bozmamak zor. bunu başarabilen kişileri iyi araştırın. bu forum bence çok yardımcı oluyor birçok kişinin kendi çektiği amatör fotografları bulabiliyorsunuz reklam olma ihtimali düşüyor böylelikle.
benim bu konuyla ilgili tek tecrübem bu. her doktorun başarısız ameliyatları oldugunu unutmadan başarı oranı yüksek olanı seçip bol bol dua edip şansımızın yaver gitmesini beklemeliyiz sanırım :)

merhaba arkadaşalar, ben de ameliyat olalı tam 12 gün oldu hiç korktuğum gibi olmadı. Benim gibi yıllarca korktuğu için ameliyat olmayan arkadaşlar varsa hiç zaman kaybetmesinler bence... şişme, morluk, kanlanma hiç birini yaşamadım. Doktorumun eli çok hafif .... bide iki ameliyat oldum meme büyütme ameliyatı da yani ...

Gribim bogazım agrıyor ve yarın ameliyatım var nasıl talihsizliktir bu

Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba bi şey soracagım konuyla ne kadar alakalı size ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama kafama cok takılıyor.
Biliyorsunuz ameliyattan sonra yüz yaglanıyor sivilceleniyor, siyah nokta olusuyor. Benim burnumun ucunda bi siyah nokta vardı ben de dustan sonra tırnagımla cıkarttım ama sıkmadım noktayı. Daha cok surttum diyelim. Sonra orada bi cukur olustu, 2 haftadır gecmıyor cok minik bi cukur ama takılıyorum işte kızlar sizce gecer mi
Yya yasayan oldu mu böyle bi şey.

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 370
Son düzenleme:
KizlarPazartesi günü ameliyat olucam bir gece yatmayi dusunuyorum. Yanimda ne gotureyim simdiden almam gereken bi ilac var mi yardmci olun lütfen

Burun icinde yaralar ne zaman gecicek ? 25.gundeyim ama hala temizlerken kanayabilio. Nefes almami zorlastiran sert sumukler var

Bende de

Bende de minik sivilceler oldu siyah noktalar oldu ama hergun dustan sonra yavasca peeling yaptim batikonladim ve azaldi gozenekler. Tavsiye ederim

Kızlar bu cuma yani yarın öğlen ameliyat oluyorum.
İzmir ekol hastanesi Cem Karas'a.
Burun temizliği için okyanus suyu vs. ne zaman almam gerekli.
Ertesi gün cumartesi olacağından eczaneler kapalı olacak.
Tamponlar cumartesi çıkacakmış, 1 hafta sonrada dikişler alınacakmış vs.
Çok korkuyorum ilk defa kesmeli biçmeli bir ameliyat olacağım
İşin kötüsü sigarada içiyorum

resmınız acılmıyor suankı halı var mı

Slm bende o hastanede oldum doç dr Fatih Uygur bey'e çok basarili bir doktor bence korkma o hastane çok iyi ins. Iyi olur simdiden geçmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…