Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar ben dün Aylin Bilgin Karabulut Hanım'ın muayenehanesine gittim. aslında kendimden çok emin olarak gittim. kesin ameliyat olma niyetindeydim ama görüşme çok rahatsız edici geçti. ilk olarak girdiğimde kendisine kahve söyledi ve bize bir şey içer misiniz diye sormadı ki bu çok kaba bir davranış.

sonra ise konuşurken telefonu çaldı ve saatlerce amerikadan gelecek siparişleri hakkında telefonla konuştu. Daha sonra ise benim isteklerimi hiç sormadı. kendinin ne kadar muhteşem bir doktor olduğundan bahsetti. bana Rusya dan Fransa dan hastalar geliyor, yok dekanın kız kardeşi yok profesörün yeğeni vs vs. kısacası çok sinir oldum.

daha görüşme devam ederken başka bir hasta geldi ve dedi ki bir 5 dk müsade edin diye çekti gitti, diğer hasta ile ilgilendi. biz orda 20-25 dk tabiri caizse sap gibi kaldık.

bu doktorda karar kılma nedenim ise çok çirkin bir arkadaşım vardı, bu doktora burun estetiği yaptırdı ve burnu gayet güzel olmuştu. ayrıca hanım olması da tabi beni daha rahat hissettirir diye düşündüm.

neyse sonra hastalarının fotoğraflarını paylaştı ve onlar hakkında özel bilgiler de paylaştı ve bu beni rahatsız etti. çünkü ben de özel bir şey anlatsam onu da başka hastalara anlatabilir. bunu belki doktor olduğum için rahat söylemiş olabilir ama yine de hoş değil.

ayrıca bir çok hastanın fotoğrafı çok hoşuma gitmedi. hatta düşündüm bu önceki hali mi sonraki hali mi diye.

kızlar şimdi Cem Payaslı Bey'e de muayene olmayı düşünüyorum. bugün de ona gideceğim. ama bilmiyorum nasıl olacak. aslında hanım doktor isiyordum ama Aylin Karabulut'un tavrı hiç hoşuma gitmedi.

Siz de böyle bir sıkıntı yaşadınız mı? lütfen Aylin Hanım'a ameliyat olanlar yazabilirler mi? gerçekten çok kötüyüm

Anlattığınız gibiyse aman aman sakın gitmeyin o kadın doktora bir daha. En başta böyle olan sonda ne olmaz? Hele ameliyat sonucu iyi olmazsa o zaman bak gör.. başta böyle olan, sonra adam yerine hiç koymaz. anlattığınız kadarıyla ben bili sinir oldum okurken, bence o kadına gitmeyin. arkadaşınızın durumu istisna olmuştur.

Reactions: ion
bugün Cem Payaslı Bey'e gittim gerçekten çok ilgili. ama aklıma takılan temel soru ameliyatı açık yapacağını söyledi. iz kalırsa diye korkuyorum

Merhabalar arkadaşlar 19 eylül de ameliyat oldum. Herkes genelde çok heycana kapılır bazılarıda biraz korkar ameliyattan. Bende ameliyattan tabiki birazda olsa korktum ama iyi bi araştırma yaptıktan sonra güvenilir bir cerrah olan DR.Hasan Poyraz ın ameliyat için uygun bir doktor olucağına karar verdim. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Birçok yerde hem abartılı fiyatlara hem de bazen kişinin yüz tipine uymayan burunlar yapılmakta ve sonuç hüsran olmakta. Ameliyat olalı 2 ay oldu ve daha 3. haftasında morluklar gitmişti ve 4. haftadan sonra şişliklerin hepsi inmişti ve şimdi gayet rahat nefes alabilmekle beraber yüzümede çok uygun çok doğal bir buruna sahibim.Kendisinin kadıköyde ofisi var özel bir hastaneylede anlaşmalıdır,burun ameliyatını düşünen herkese tavsiye ederim.

Merhaba,
Yaklaşık 1,5 yıl once Dr. Süreyya Şeneldir estetik burun amliyatımı gerçekleştirdi. Burnumu üzerine düştüğüm için burnumda hafif kırıklık ve nefes alma şikayetim vardı. Süreyya bey ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Arkadaşımına burun ameliyatını Süreyya Bey gerçekleştirmiş ve benim istediğim gibi ameliyat olduğu belli olmayacak kadar doğal bir sonuç ortaya çıkmıştı.
Ben aklımda kalmasın diye farklı bir doktorla daha görüştüm ama Süreyya bey kesinlikle çok güven verdi. Kendisi yaş itibirayle hem yenilikleri ve teknolojiyi takip eden hem de bu konuda tecrübeli bir doktor. Ameliyatımın sonrasında herhangi bir kanama veya ağrı kesinlikle olmadı. 10 günün sonunda alçı çıktı ve 3 hafta bandajla devam ettim. Ameliyatım için Süreyya beyi tercih ettiğim için çok mutluyum. Burun ameliyatlarında öenmli olan kesinlikle doktorun el becerisi ve tecrübesi. Burun amliyatı sonrasında, yüzünüze yakışacak ve doğal bir görünüm elde etmek için Süreyya Bey ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar bugün ameliyatımın 3. Günü. Cem Payaslı Bey'e ameliyat oldum. Ama şu anda burnum çok büyük görünüyor. Şekli de çirkin moralim bozuldu. Düzelir mi ki??? Ne zaman düzelir? Bugün tamponlar alınacak

3.gunki seklinden eser kalmicak emin olabilirsiniz benim suan 11.gunum dis gorunuste belirgin bir sislik olmamasina ragmen onceki burnumun 2kati büyüklüğünde suanki burnum :) sabirla normal ebatlarına donmesini bekliyorum.

Dr.Ümit Filiz 'i tavsiye ederim hem işinin ehli hem de çok ilgili. Tamponumu ameliyattan bir gün sonra aldı ameliyat sıkıntısını da çok yaşamadım. Ama cerrahi müdahale zor bir süreç bunu bilerek karar vermek lazım

İlk ameliyatımı hacettepe' de ömer taşkın yücel e oldum . Çok pişmanım . Kendisinden estetik açıdan da iyi olmasını rica etmeme rağmen estetiği sonra olursun biraz düzeltme yaparız dedi ama burnum daha da kötü oldu. Deviasyon hala var bide üstüne burun içi etlerim büyümüş. Bir sürü alerjik rinit vs. oldu hassaslaştı . Burnumun kıkırdakları azaldığı için estetik için doktorlar hem garanti vermiyor hemde çok yüksek fiyat çıkarıyor. İlk ameliyat çok önemli amannn. Ya estetiği plastik cerraha olacaksın gidip KBB ciye olursan estetik açısından çok önemli bir organ olduğu için burun, sonuç mutlu etmeyebiliyor. Ben 2004 de ameliyat oldum. Hala mutsuzum. Revizyon çok zor ve revizyonu iyi yapabilen doktorlar az. Bence çok çok önemli bir ameliyat bu. Araştırmadan daha önce ameliyat ettiği kişilere sormadan yaptırmayın. Ben yakup avşarın yaptığı burunları beğeniyorum. hem sağlıklı hem güzel yapabiliyor. Sadece burnu diil yüzün genelini ele alarak karar veriyor. keşke fiyat uygun olsa çok pahalı. aslında tüm dr lar yakup avşar gibi yapsa fiyatlar uygun olurdu. Hala bir dr bulamadım İran ' a gideceğim bu gidişle

Canım burun zaman içinde çok değişiyor . inanki sislikse sorun düzelir. zamanla daha zarif güzel olacaktır genel şeklinden memnunsan şişlik iner önemli olan simetri ve septumun kıkırdakların düzgün konumlandırılmış olması. sırt üstü yatmaya çalış ilk bir ay. bir yere çarpma ve masaj yap. ilk hafta sürekli buz koymak iyi gelir yoksa geç iyileşir şişlik ve gözlerinin altı morarabilir.

kızlar bende tampondan korkuyorum yıllar önce korktuğum için yaptıramadım, zamanla yeni teknikler gelir diye erteledim, hala tampon var mı ? Açık yada kapalı ameliyatlarda kullanılıyor mu ?

merhaba. 15 gün önce ameliyat oldum. kemik eğriliği ve nefes problemim vardı. doktorum Cem Payaslı. kesinlikle tavsiye ediyorum. ilk günden itibaren çok ilgiliydi. yüzümde hâlâ şişlik var ama işe geri döndüm, çok etkilemiyor beni. ameliyatın 3. gününde tamponu aldı. silikon olduğu için hiçbir şekilde acı hissedilmiyor. 1 hafta sonrası sentetik alçıyı aldı ve şu an ten rengi bant var. bugün de onu alacak. açıkçası ameliyatın bir zorluğu yok. yüz şişmesi ve morarma oldu ama normaldi ve ilaçlarla hızlı toparlandı yüzüm.

düşünüyorsanız fazla uzatmayın, olun kurtulun ve yeni burnunuzun keyfini çıkarın :)

Bende 20 gün oldu ameliyat olalı benim burundaki kıkırdaklar kaymış etler çok büyümüş kemik eğriliği vardı nefes almada zorluk çekiyordum artı baya kemerli ve burun ucum çok geniş ve dusuk tu ona rağmen sadece tek gözüm morardi yanaklar sisio alin falan gözüm ikinci gün oldu bunlar 2 gundede indi bisi kalmadı tamponlar silikon ve benimcanim o kadar tatlidirki ilk amlyt oluşum 2 senedir kactm amlyt olmaktan ki benm sadece estetik amaçlı değil sağlık sorunum ağır basiodu keşke daha önce olsaydım dedim yani hic kendinizi korkutmayin karar verip olcam deyip dr a gidin ve biran önce olun. Ben araştırma hast. De oldum o kadar araştırdım gttim asistana yaptırdım ve iyikide ona yaptrmsm dedim her noktasına kadar kendi bizzat ilgilendi ve muhteşem değişim oldu.

geçmiş olsun :) foto varmı ve hangi şehirde oldun ?

Kizlar Merhaba
Bende bir hafta once prof. cuneyt ozek izmirde ameliyat oldum
Hic agrim olmadi ama morarma ve sislik oluyor henüzde gecmedi yarin alcim alinacak .sormak istediginiz bisey varsa yardimci olabilirim.
Benim merakettigim nezaman korkusuzca normal hayatimiza donebilirz, ve ameliyattan sonra nezaman opusebildiniz

kızlar bende burnumdan cidden çok memnumm eğer merak eden varsa özelden msj atablirsnz veya mail adresmden sorularnzı sorablrsnz fotoraflarnı paylaşrm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…