Herkesinmi bole oluyor acaba ilk zamanlar, gozlerinin tam orasi sis oldugu icinmi duz gozukuyo??? ucu biraz daha kalkik olsa daha iyi olacakmis yada gozlerinin onu sis oldugu icin daha tam belli degil burnunun sekli, ama onceki burnunu bilmedigim icin genede yorum yapmiyim ben fazla bir kac gun sonra yine koy resimlerini sana zahmet merak ediyorum.:)yerimseniben
Merhaba,
Hayir herkesinki boyle olmuyor canim. Herkesin burnu ayni degil, ve herkes herkes degil.
Cok kalkik bir burun yapilmissa, ilk haftasinda kalkik durur. Ama ben daha cok duz bir burun istedim, o yuzden kalkik durmadigi icin mutluyum.
Resimlerdeki gordugun burun davul gibi zaten, odemlerim var... en az iki ay surecek onlarin gecmesi ve sisliklerin inmesi. En fazla calisma burun ucunda yapilmis, ve deri nakli de yapildi burun sirtina... Ve bu ikinci ameliyatim. Ilk ameliyatimda cok hasar gordu burnum. Yeni burnumun kendisini gostermesi bir 5 ay surermis en az, doktorum oyle soyledi.
O yuzden pek fazla takmiyorum kafaya burnumun su anki halini (cok begendigim halde!).
Eski resimlerim, yeni resimlerimin oldugu yerde: albumde
şunuda belirteyim ameliyatım kapalı oldu bu yüzden hiçbir şekilde burnumda kesik ve dikiş izi yok tek sorun şuan burnumun ucunun şiş olması :sm_confused:
uyeyim, bambam, qelebek
size sorum var.
acaba doktorunuzun size ''boyle olacak' diyip bilgisayarda degistirdigi buruna benziyormu, ameliyattan sonrasi?
yani o boyle olur diye yaptiklari photoshopa inanmalimiyiz? yoksa bole olur diyipte cok baska birsey mi cikiyor ortaya????
kızlar bende burun amaliyatı oldum 15, günümdeyim hala sargı var burnumda.. amaliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum ben konuşurken gülerken hala zorlanıyorum mıymıy konuşuyorum :) acaba sadece benle alakalımı böyle sorun yaşayan oldumu :smiley-cool:
arkadaslar oncelikle hepinize tesekkur ediyorum sayenizde epey birsey ogrendim.ben de dun sabah ameliyatımı olldum.benim en cok zorlayan bogazim.cok aciyor borudan tahriş olmus.bi de sisiyorum sanirim.acaba odeme iyi gelen caylarin icilmesi fayda ediyor mu.
bir sorum da, uyurken mutlaka sırtustu mu yatmak gerekiyor
herkese gecmis olsun...acil sifalar
şunuda belirteyim ameliyatım kapalı oldu bu yüzden hiçbir şekilde burnumda kesik ve dikiş izi yok tek sorun şuan burnumun ucunun şiş olması :sm_confused:
Arkadaşlar merhaba,
ben bu hafta sonu inşallah burun ameliyatı olacagım şimdi yoldan yeni geldim burnumun kemiği agrıyor sannki biri baskı yapıyormuş gibi sızlıyor,yol sırasında arabada da oldu şimdi de var,ağrı degil ama boyle biri baskı yapıyormuş gibi hissediyorum kafayı yemek uzereyim acaba psikolojik mi?
arkadaslar benim de bir sorum var,
burun alciliyken biraz yukari dogru ve kalkik mi oluyor? ve alci acilinca burun biraz asagi mi dusuyor? soruyorum cunku benim su an alttan bakinca biraz fazla kalkik gibi geldi de..
bu arada ben cuma gunu oldum ve forumdaki herkese tesekkur etme firsati bulamamistim (biraz uzaktan takip ediyordum). Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim, siz boyle her seyi acik acik paylasmasaydiniz ben de asla cesaret edip yaptiramazdim sanirim.
Sevgiler.
demothy,
cok sagol valla cok icimi rahatlattin.
once ameliyattan korkuyodum, sonra narkozun etkisinden, sonra sislik ve morluklardan, hepsini tek tek atlatirken simdi de cuma gunu alci acildiginda nasil bir burun cikicak diye endise ediyorum. artik hayirlisi..hepimiz icin..
bu arada ben de ameliyat tecrubemi anlatmak istiyorum kisa da olsa, belki bi yarari olur diye.
cuma sabahi oldum ben arkadaslar, deviasyon yok demisti doktorum fakat meger ust solda baya bi varmis buruna girince gormusler. kapali ameliyat oldu. ilk gece rahatsizdim tamponlardan dolayi ama su ana kadar hic agri sizim olmadi cok sukur. doktorum ertesi gun gelip tamponlarimi aldi. bu arada hic soylemedigi icin cok cabuk olup bitti. iyi ki soylememis diyorum cunku bilseydim bosuna onu beklerken korku yasayacaktim. tampon alinmasi cok hos bir tecrube degil ama bence kesinlikle de abartildigi kadar kotu de degil. sonucta 10 saniye derin nefes alip dayanmak gerekiyor.
tamponlar alindiktan sonra cok rahatladim zaten. sonra da sislik ve morluklar artti, ikinci gun ozellikle. ama bugun yani ucuncu gun morluklarim azalmaya basladi. sisliklerse ayni daha.
bunlar disinda sorusu olan varsa seve seve yanitlarim. belki benim de bir yardimim dokunur.
bir de ben narkoz sonrasi hic mide bulantisi veya kusma yasamadim. en buyuk korkum oydu ama bana olmadi neyse ki...
Arkadaşlar bende temmuzda olmak istiyorum fakat annemin iddialarına göre temmuzda ameliyat falan olmazmış, doktorların yapmıycanı sölüyo..
Yeni olmuş yada olacak arkdşlr böle bişeyle karşılaştınız mı? Yani temmuzda olmak istesem doktor kabul eder mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?