nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
arkadaslar bir soru!
burun ameliyati olupta burunun altinda 3 kesik yeri olan varmi? yani 2 kanat 1 de ortadan?
ve izleri hangi durumda?
bambamda soylemeden edemiycem..eski burnunda sana ayri bi hava katiormusmus..guzelmis ama yeni burnunda cok guzel olmus. eski burnun benim burnumu andiriyor ama ben yaptirsam herhalde senin dediin gibi pek kucuk yaptirmam, dogal olsun oyle petek dincoz gibi oldugunde herkesin (yaptirmis olanlarin ayni oluyo genelde) oyle olur :S
cnm ben de tek iz var. ortadan. burun kanatlarımı küçültmedi doktor. iz günden güne silikleşiyor. ben beyaz tenli olduğum için bakınca kırmızı bir çizgi halindeydi her gün silikleşiyor diyebilirim.
bir de çok çok teşekkür ederim yorumun için. bence de küçük olup yaptırılmış gibi durmasındansa doal ama düzgün olması daha iyi. illa da küçük burun güzeldir diye birşey yok yüze yakışması önemli:1hug:
selam bambam eski burnun çok kötü olmasada genede iyi değilmiş burnun güzel olmuş hayırlı olsun ben ne yazık ki üçüncü kez amdeliyat olmayı düşünüyorum çünkü burnumun bir tarafı daha büyükce daha kalın geniş ve altta bu da ayrıca burnuma haiften bir yamukluk katıyor özellikle resimlerde burnum kötü değil ama yeterince iyi değil bide ben burnumun düzelirken biraz küçültülmesşini istiyorum bana kendi doktorunu tavsiye edermisin yada kime gideyimnaci çelikmi barş çakır mı çok zor durumdayım bu arada senin evli olmana ve mühendis olmana şaşırdım baya gençsin bide pirsingler falan
nazar gecmis olsun oncelikle. bende yaptırmayı düsünürüyorum 1-2 ay içinde sanırım en zor donem ameliyat sonrası bir haftaakı süre. dr unbana soylediği pipetle sıvı gıdalar alınması gerektiği ameliyat sonrası bu kac gün devam ediyor..tatlicadiarzu
nazar gecmis olsun oncelikle. bende yaptırmayı düsünürüyorum 1-2 ay içinde sanırım en zor donem ameliyat sonrası bir haftaakı süre. dr unbana soylediği pipetle sıvı gıdalar alınması gerektiği ameliyat sonrası bu kac gün devam ediyor..tatlicadiarzu
pipetle sıvı içmek çok zor canım.çünkü üst dudağı uzatıp pipetle bişiler çekmek acı verici.en uygunu ameliyat sonrasında corba,meyve suları gibi sıvı gıdaları kaşıkla içmek.
Herkesinmi bole oluyor acaba ilk zamanlar, gozlerinin tam orasi sis oldugu icinmi duz gozukuyo??? ucu biraz daha kalkik olsa daha iyi olacakmis yada gozlerinin onu sis oldugu icin daha tam belli degil burnunun sekli, ama onceki burnunu bilmedigim icin genede yorum yapmiyim ben fazla bir kac gun sonra yine koy resimlerini sana zahmet merak ediyorum.:)yerimsenibenBen resimler ekledim... burnumun hala COK sis olmasina ragmen.
Uc hafta oldu ameliyat olali...
Ben resimler ekledim... burnumun hala COK sis olmasina ragmen.
Uc hafta oldu ameliyat olali...
kızlar bende burun amaliyatı oldum 15, günümdeyim hala sargı var burnumda.. amaliyat olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum ben konuşurken gülerken hala zorlanıyorum mıymıy konuşuyorum :) acaba sadece benle alakalımı böyle sorun yaşayan oldumu :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?