Yakup avşar demişsiniz.. Ben ilk ameliyatımı kendsne oldum. Mandal burun yapıp braktı. Rewizyon olacağım doktorlar kulaktan kıkırdak almaktan bahsediyorlar. Ben asla tawsiye etmiyorum.İlk ameliyatımı hacettepe' de ömer taşkın yücel e oldum . Çok pişmanım . Kendisinden estetik açıdan da iyi olmasını rica etmeme rağmen estetiği sonra olursun biraz düzeltme yaparız dedi ama burnum daha da kötü oldu. Deviasyon hala var bide üstüne burun içi etlerim büyümüş. Bir sürü alerjik rinit vs. oldu hassaslaştı . Burnumun kıkırdakları azaldığı için estetik için doktorlar hem garanti vermiyor hemde çok yüksek fiyat çıkarıyor. İlk ameliyat çok önemli amannn. Ya estetiği plastik cerraha olacaksın gidip KBB ciye olursan estetik açısından çok önemli bir organ olduğu için burun, sonuç mutlu etmeyebiliyor. Ben 2004 de ameliyat oldum. Hala mutsuzum. Revizyon çok zor ve revizyonu iyi yapabilen doktorlar az. Bence çok çok önemli bir ameliyat bu. Araştırmadan daha önce ameliyat ettiği kişilere sormadan yaptırmayın. Ben yakup avşarın yaptığı burunları beğeniyorum. hem sağlıklı hem güzel yapabiliyor. Sadece burnu diil yüzün genelini ele alarak karar veriyor. keşke fiyat uygun olsa çok pahalı. aslında tüm dr lar yakup avşar gibi yapsa fiyatlar uygun olurdu. Hala bir dr bulamadım İran ' a gideceğim bu gidişle
Geçmiş olsun canım bende gecen hafta olmuştum, hapşururken ağzın açık olsun tabi burnunu zorlama. Alçını nezaman çıkaracağını doktorun söylemesi gerekiyordu, normalde birhafta kalıyor. Nefes almak için burun spreyi kullan yumuşatsın içindekileri pamuklu çubukta yardımcı olur.Kızlar bişey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3gün oldu tamponlarım alındığından beri çok hapşurur oldum ama hapşururken ağzımı açıorum burnum etkilenmesin diye bi sıkıntı olur mu bide alçıyı kaç güne alıyorlar alçı olduğundan dolayı nefes alamıyorum ve burnumun içi kanla tıkalı sanki gece uyurken kendi horlama sesimden ve burnumun sesinden uyanıyorum. Nefes alma olarak henüz bişey hissedemedim ama görüntü olarak şiş hali bile çok hoş
Bu cumartesi tekrar gel dedi ama alçıyı çıkarıcam demedi bakıcam dedi ya ben korkumdan içini hiç ellemiyorum bile sadece spreyi sıkıorum ama hiç temizlemiyorum aksın diye bekliyorumGeçmiş olsun canım bende gecen hafta olmuştum, hapşururken ağzın açık olsun tabi burnunu zorlama. Alçını nezaman çıkaracağını doktorun söylemesi gerekiyordu, normalde birhafta kalıyor. Nefes almak için burun spreyi kullan yumuşatsın içindekileri pamuklu çubukta yardımcı olur.
Akmaz canım kulak çöpüyle temizlemen lazım, bende ilk birkaç gün korkuyordum beceremiyordum sonunda yaptım dikkatlı olursan birşey olmaz biraz bile temizlesen nefes alırsın, rahatlarsınBu cumartesi tekrar gel dedi ama alçıyı çıkarıcam demedi bakıcam dedi ya ben korkumdan içini hiç ellemiyorum bile sadece spreyi sıkıorum ama hiç temizlemiyorum aksın diye bekliyorum
Hapşırığım geldiği zaman denicem saolBana doktorum hapsirigin geldigi zaman dilini damagina koy hafif nefesini tut ve burun ucuna dokun demisti ver gercekten cok ise yaradi
Bende sen kulak çöpüyle temizliyorum deyince dün akşamdan beri temizliyorum gerçekten rahatladım ve ucunu temizledikçe burnum akmaya temizlenmeye başladıAkmaz canım kulak çöpüyle temizlemen lazım, bende ilk birkaç gün korkuyordum beceremiyordum sonunda yaptım dikkatlı olursan birşey olmaz biraz bile temizlesen nefes alırsın, rahatlarsın
2008 de Reha Yavuzer tarafından ameliyat oldum.
İnanılmazdı, ameliyattan çıktığımda, ilk sorum ''sanırım burnuma birşey yapmadınız?'' oldu :)
Ağrısız, sancısız, sızısız, kolay bir iyileşme dönemi. Ne istediğinizi anlattığınız bir sonuç. Ki ben doğal bir burun istemiştim. Götürdüğüm resimle döndüm. İlk 6 ay şişlik malum, sonra burun oturunca ne çöküntü derdim oldu ne başka bir nefes problemi.
Tampon yoktu, canım kıymetlidir, acı da yoktu. Söylemek istedim.
Doğru doktor ve doğru karar çok önemli.
Bende bundan çok korktuğum için dediğiniz gibi yaptım özelde oldum. Gerçekten 2 3 kez ameliyat olan insanlar var. Bunu bir kere yaşamak istedim ben sadece. riske atmak istemedim özele oldm. Ama bana kalırsa bu birazda şans işi en ünlü doktorlardan bile şikayetçi olan hastalar olabiliyor. Bide kişinin burnuyla da alakalı özellikle kalın derili ince derili olmak çok etkiliymiş doktorum öyle söyledi.arkadaşlar,ben narkozdan korkuyorum.Bide sonucun iyi olmamasından korkuyorum tabi.Bu ameliyatı özel bir hastanedemi yaptırmak gerekir?Sonuçtan memnun olmayıp 2-3 kere ameliyat olanlarda var.
Merhabalar
Öncelikle böyle tecrübeleri paylaşmanızı gerçekten çok yararlı buldum. ben bir hafta önce estetik ameliyat oldum ve olmayı düşünen kafasına takan psikolojisi bu nedenle yıpranmış arkadaşlara bir kaç şey söylemek istiyorum.
burnum son derece kemerli ve büyüktü. yani sarışınım gözlerim yeşil hatta erkekler tarafından oldukça ilgi gören bi kızdım(her ne kdr aradığımı hala bulamasam da..) ama burnumu hep kafama taktım.
ameliyat olmak istiyrdum ancak hem ameliyat hem kan hem de iğne fobim var diye senelerce çekindim.
en sonunda nasıl bir gazsa kararımı verdim ve bir hafta içinde kendimi ameliyathanede buldum.. ankarada hacettepe hastanesinde görevli profesör bir doktor..
size yemin edebilirim ameliyat sırasında lokal anestesi olmasına rağmen tek bir acı sızı hissetmedim yatmamla kalkmam bir oldu.. sedasyon denilen bir şey veriyorlar damardan yarı uyku haline giriliyor ve kaygı giderici bir fonksiyonu var..snrasında da tabi lokal anestezi iğnelerini hisseder gibi oluosun ama hiiç umrunda bile olmuyo. zaten ameliyat bittiğinde hiç bir şey hatırlamıosun bile ilginç bi deneyim yani. şişkinliğim hiç olmadı belki resimdeki arkadaşın dörtte biri kadar şişlik ve çok çok az göz altında morluk. bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim ama gerçekten anlattığım kadar kolay oldu. bir hafta sonra ise alçım alındı.. o ana kadar hiç acı çekmemiştim ama o alçı alındıktan sonraki masaj 30 saniyeliğini insanı mahvediyor.
burnum çok güzel oldu. hem simam deişmedi yine benim,, hem de süper bir burnum oldu. Ne diyim çok mutluyum.
ama olmak isteyen arkadaşlar lütfen doktor seçiminize dikkat edin. çünkü bu herkese yaptırılacak riske atılacak bir şey değil. şu anda ameliyatımın yedinci günü ufak bir banta bugün kursuma gidebildim. şu anda hiç bir sorunum yok morluk yok şiş yok iki gün sora küçük bantı da çıkarıcam.. normal hayatıma tamamen geri dönücem. sorularınız varsa cevaplayabilirim. doktorumun adresini adını da özel mesajla isteyene gönderebilirim.
Kızlar yardımcı olur musunuz narkozun etkisiyle ameliyat yapıyorlar ya ameliyat sonrası direk eve gidebiliyor muyuz benim bunyem çok hassas şekerim çabuk düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?