Anladim çok Tesekkurler :)ameliyattan sonra önce yoğunbakımda uyanıyorsun, seni odana alıyorlar. Bu süreçte pek bir şey hissetmiyosun. Narkozdan dolayı değişik bir psikoloji oluyo birçok insanda değişiyor. 3 saat bir şey yemene izin verilmiyo, yataktan kalkmana izin yok. 3 saat sonnda kusma gibi bir şey olmazsa ya da farklı bir komplikasyon; su içip, meyve suyu gibi kan şekerinizi yükselticek bir şey daha içip ayağa kaldırıyolar. Ben 4-5 saat sonra gayet iyiydim. Daha önce 2 kez daha genel anestezi aldım. Nasıl yatarsanız öyle kalkarsınız. Korkulacak bir şey yok. Doktorlar her şeyi kontrol ediyorlar. Serum oluyor tüm gün, kan şekeriniz düşmez. Bir şey olmaz. :) sürekli ölçüyorlar bir şeyleri zaten nabız, oksijen, tansiyon vs Eğer isterseniz o gece yatıyorsunuz, istemezseniz bazı doktorlar taburcu ediyor. :))
Ben de aynı durumdayım derin inceymis tum kusurları gösteriyorMerhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadasim Merhaba; daha 4 gun once burun ameliyatı oldum. Doktorum bu tarz sivilcenmelerin olabilecegini cildde olusan sisligin odeme odeminde yag dokularina etkileyerek sivilcelenmelere yol actigini soyledi. Takma gecerKızlar merhaba bir şey sorucam ameliyat olalı 10. Gün oldu ve cildim aşırı sivilcelendi normalmi bu normalde bu kadar sivilcelenmezdim ?
Peki cildime nasıl tonikler uygulamalıyım aşırı derece nokta nokta sivilcelendi yüzüm birqz rahatsız oldum :)Arkadasim Merhaba; daha 4 gun once burun ameliyatı oldum. Doktorum bu tarz sivilcenmelerin olabilecegini cildde olusan sisligin odeme odeminde yag dokularina etkileyerek sivilcelenmelere yol actigini soyledi. Takma gecer
Canim sey yapamilirsin peeling bunun icin garnierin yuz temizleme jeli var onu kullan yuzunu temiz tut birde findik cekirdek gibi yag orani şeyler ye me. Bir saglikci olarak tavsiyem bu.Peki cildime nasıl tonikler uygulamalıyım aşırı derece nokta nokta sivilcelendi yüzüm birqz rahatsız oldum :)
Revizyon oldum bende. Ama 3. bir operasyonu da düşünüyorum açıkcası. Herkes beğense de ben beğenemiyorum. Revizyonumu yapan doktor dokuların yapışmış ve zedelenmiş olduğunu bu sebeple burun içinin çok fazla kuruduğunu bununda ödemi artırdığını söylemişti. Burun içini çok nemli tutmak gerekiyor evet kuruluk çok fazla oluyor. 5 ay oldu revizyon olalı burun ucum hala şiş. Burada isimleri geçen İstanbul'daki artık markalaşmış hekimlerden birine yaptırmanı öneririmRevizyonda şişlikler geç iniyormus doğru mu? Ben tekrar olacağım ilkinde murat emirogluna oldum . Yetersiz cerrahlik sebebiyle ikincisi Olcam murat emirogluna olcaksaniz ne istediğinizi iyi belirtin yoksa başarısizlik olabilir ikincisi için de para istedi kendi hatası olmasina rağmen neyseki ben isinde daha iyi birine olacağım Allahın izniyle.
Peki cildime nasıl tonikler uygulamalıyım aşırı derece nokta nokta sivilcelendi yüzüm birqz rahatsız oldum :)
Arkadaşlar benim 2 hafta oldu ama üst dudağım hala şiş ve burnum çok kalkık duruyo..Aslında ben bunuda sevdim ama normal mi ? yada ne zamana geçer ki? Yani önden iyi ama yandan çok kalkık..umarım iner..
2 haftayla ilerisinde mesela 1 ay çok farkediyomu burunun şekli yada kalkıklığı??
slm melenda,
sordugun soruların cevabını özel mesajla gönderecektim ama sana özel msj gönderemiyorum. sanırım ayarlardan ayarlaman gerekiyor. ben 2. ameliyat için çok drla görüştüm ama içime sinenler naci çelik ve barış çakır. barış çakırı elemek zorundayım çünkü o prensip olarak genel anestezi ile ameliyat yapıyor. Gerci naci bey de çok sıcak bakmıyor ama ben lokal olsun istiyorum. gerçi hiçbir dr. lokal anestezi yapmak istemiyor ama ben genel anestezi ile olmak istemiyorum daha önce 4 kere genel anestezi ile ameliyat oldum. sen ankarada olmayı düşünüyosan mehmet nebil bozdogan diye bir dr var. onunla da görüşmüştüm. çok ilgili ve başarılı bir dr. istersen onunla da görüş. Diger sorularını özelden cevaplayabilirim.
Nebil bozdoganla bi görüş canım inan pişman olmayacaksinValla güzelim şu saatten sonra bi çözüm olurmu bilmiyorum.Zaten iki kez ameliyat olmuşum ,bi üçüncüyü düşünemiyorum.Hakkımı helal etmiyorum,hem eziyetini çekiyosun hemde burnunda hiç bi değişiklik olmuyo.Artık güvenemiyorum açıkçası,belkide şanssızlıktır bilemiyorum ama umudum da kalmadı, hem doktorlara verecek bi kaç milyarım da yok.Yani anlıyıcan verdiğim para da boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?