Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anladim çok Tesekkurler :)

Ben de aynı durumdayım derin inceymis tum kusurları gösteriyor

Revizyonda şişlikler geç iniyormus doğru mu? Ben tekrar olacağım ilkinde murat emirogluna oldum . Yetersiz cerrahlik sebebiyle ikincisi Olcam murat emirogluna olcaksaniz ne istediğinizi iyi belirtin yoksa başarısizlik olabilir ikincisi için de para istedi kendi hatası olmasina rağmen neyseki ben isinde daha iyi birine olacağım Allahın izniyle.

Arkadaşlar Merhaba deneyim ve bigiye acil ihtiyacim var. Burun estetiği oldum burnusum 4 gunluk ama burun icleri oyle siski nefes almak iskence. Agizdan nefes almaktan yildim. Kizlar care bu şişler ne kadar surere birfe hizli indirmek icin ne yapicam...

Kızlar merhaba bir şey sorucam ameliyat olalı 10. Gün oldu ve cildim aşırı sivilcelendi normalmi bu normalde bu kadar sivilcelenmezdim ?
Arkadasim Merhaba; daha 4 gun once burun ameliyatı oldum. Doktorum bu tarz sivilcenmelerin olabilecegini cildde olusan sisligin odeme odeminde yag dokularina etkileyerek sivilcelenmelere yol actigini soyledi. Takma gecer

Arkadasim Merhaba; daha 4 gun once burun ameliyatı oldum. Doktorum bu tarz sivilcenmelerin olabilecegini cildde olusan sisligin odeme odeminde yag dokularina etkileyerek sivilcelenmelere yol actigini soyledi. Takma gecer
Peki cildime nasıl tonikler uygulamalıyım aşırı derece nokta nokta sivilcelendi yüzüm birqz rahatsız oldum :)

Peki cildime nasıl tonikler uygulamalıyım aşırı derece nokta nokta sivilcelendi yüzüm birqz rahatsız oldum :)
Canim sey yapamilirsin peeling bunun icin garnierin yuz temizleme jeli var onu kullan yuzunu temiz tut birde findik cekirdek gibi yag orani şeyler ye me. Bir saglikci olarak tavsiyem bu.

2 sene önce ameliyat oldum ve burnumda nefes alma problemim vardı. fakat ameliyatımı estetik cerrah yaptı. ameliyata giremeden bana çok az bi değişim olacak dedi ama ameliyata girip çıktıktan sonra burnum tamamen değişti. nefes problemim eskisinden daha kötü durumda. sizlere tavsiyem hekiminizi iyi seçin ve iyi düşünün ameliyat sonrası ağrı şişlik oldu yaklaşık 1 ay sert gıdalar yiyemedim burnuma baskı ve ağrı yapıyordu. zamanla iyiye gitti ilk 8 ay burnumun üzerini ellediğimde garip oluyordum şimdi ise alıştım çok şükür. şişlikler 1 senede tamamen bitti ama bu benim gördüğüm şişliklerdi. burun ucu ile oynanacaksa benim inmedi. ameliyattan korkmayın anlamıyorsunuz hiçbişi. en son tavsiyem sonbaharda ameliyat olun ben nisanda oldum ve yazın şişlikler hiç iyi olmuyor. yorucu oluyor. geçmiş olsun herkese.

Revizyon oldum bende. Ama 3. bir operasyonu da düşünüyorum açıkcası. Herkes beğense de ben beğenemiyorum. Revizyonumu yapan doktor dokuların yapışmış ve zedelenmiş olduğunu bu sebeple burun içinin çok fazla kuruduğunu bununda ödemi artırdığını söylemişti. Burun içini çok nemli tutmak gerekiyor evet kuruluk çok fazla oluyor. 5 ay oldu revizyon olalı burun ucum hala şiş. Burada isimleri geçen İstanbul'daki artık markalaşmış hekimlerden birine yaptırmanı öneririm

HASAN FINDIK'a estetik olmayin kizlar sakin ama sakin uzak durun! sadece para icin yapiyorlar vehastanin istekleri dinlenmiyor! ben gogus buyutme ve burun estetigi oldum oldugum gunden beri sorun yasiyorum ama kendisi hala kendi isini iyi yapmis gibi hic ilgilenmiyor dinlemiyor dedigim gibi uzak durun ben cok pismanim hem dogalligim hemde param gitti cok uzgunum....................

benim ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti ve hala sivilce sorunum devam ediyor. bi yeri geçse diğer yerde çıkıyor. doktora gittim. özel jel krem tonik ne varsa kullandım ama fayda göremedim desem yeridir. 6 aydan bahsediyorum yaa. hala mı geçmez. burun düzeldi derken milletin kıskanarak baktığı cildim mahvoldu.

bugün alçımve tamponlarım alındı ve burnum cok şiş normalmi bu şişlik kızlar neler yapmalıyım davul gibiyim aynaya bakmaya korktum araştırmalarımda cok kişi bu kadar şiş değil ben niçin böyle oldum yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Canım kesinlikle Nebil bozdogani . Düşünün asla pişman olmazsiniz

Nebil bozdoganla bi görüş canım inan pişman olmayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…