Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba,

doktorum prof. fethi orak, alman hastanesinde oldum.
bugun henuz 3. gunum oldugu icin resim koyamiyorum cunku zaten hala alcida burnum! ben de cok merak ediyorum. alcim cikinca koymaya calisirim. alcim cuma cikiyor.

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. VE DARISI BAŞIMA DİYEYİM... BENDE BU YAZ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK KARARSIZIM DR. KONUSUNDA SENİN AMELİYATIN NE KADARA MAL OLDU?

umarım burun ameliyatı olmak isteyenler bir anca önce olurlar.ne kadar erken olursa o kadar iyi bence.bende yaptırmayı düşünüyorum.ufak bi kemik almakla bile yüz tamamen değişiyor.yaptıran arkadaşlar bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyor.tabiki bunun maddi durumuda var bazılarıda cesaret edemiyorlar.ama bence rahatsızlık duyuyorsanız,kendinizi iyi hissedeceksiniz estetik olmak çok mantıklı...benim araştırmalarım barış çakırın çok iyi bir doktor olduğunu gösteriyor..

arkadaşlar bende düşünüyorum ameliyat olmayı ama benimki zoraki olucak bebekken kırılmış burnum ve sol tarafa yanlış kaynamış.anlıyacağınız sol taraf hiç çalışmıyor ama çokkkkk korkuyorum cvplarınız yüreklendirdi tşk ederim:)

yani nasıl rahatladim anlatamam, ben de evde miss piggy gibi dolasiyorum cok moralim bozuktu.eski halinden buyuk kalkik bir burun....herne kadar doktoruma cok guvensemde...

"herneyse" ben de fethi orak icin cok iyi seyler duymustum.ama yeri uzak diye gidip gorusememiştim

alci cıkınca anlıyabilecek miyiz ismdi burnumuzun seklini:sm_cool:

ben dusundugum iki doktor icin sunu soyleyebilirim
ikiside tatile cıkıyordu temmuz ayinda ama yapmıyoruz demediler..gerci ikiside universite hastanesinde calıstıgı icin olabilir...

Hangi drlar onlar...

Merhaba;umarım olabilirim. Ben de ege Ünideki doktorlara gidicem, biliyosudur artık isimlerini.
Başka da bilmiyorum, tanımıyorum.
Bide doktor yakınım var ona sorucam isim felan..Aldığım duyumlarıda paylaşırım burda..

Ben seni yakindan takip ediyom:) kesin olunca resimlerini koy ve iki doktor arasindan hangisini secdigini neler oldugunu aciklarsan cok sevinirim belli olmaz suan baris cakir diyorum ama izmirde degil oda iste sen memnun kalirsan bende senin gittigine giderim artik :) isalllah hayirlisiyla guzel olur burnun

Bambam merhabalar, öncelikle burnun çok olmuş. ben sana şunu sormak istiyorum, fotoğraflarına baktım da burnum seninkine benziyor gibi fakat ben ucunun etli olmasından şikayetciyim senin burun ucun nasıldı acaba, o kısımda büyük fark oldu mu?

tekrar gecmiş olsun...

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. VE DARISI BAŞIMA DİYEYİM... BENDE BU YAZ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK KARARSIZIM DR. KONUSUNDA SENİN AMELİYATIN NE KADARA MAL OLDU?

ben de cok kararsizdim cok zor bir surec oldu ama en sonunda en rahat hissettigim doktoru sectim (zaten de sadece 3 doktor gordum)
aslinda sanirim artik doktorlarimiz cok iyi zaten. o yuzden doktor sececek arkadaslar bence cok fazla sayida doktoro gidip kafalarini karistirmasinlar. eninde sonunda bir tanesine karar vermek gerekiyor.
insallah herkesin burnu istedigi gibi olur. sonucta benim de alcim daha cikmadi.
benim 1500 dolar hastane 3000 dolar da doktor aldi. ama ben etrafta gezinen kotu burunlari gormekten o kadar korkmustum ki parayi secme kriterime koymadim. aslina bakarsaniz simdi o odemlerden dolayi eksideyiz. ama benim tek istegim 1 kere olmasi temiz olmasiydi. insallah oyle de olur.
naci celik'den ve baska bir doktordan 4000 ytl fiyat aldim ama sonunda fethi orak cok daha uzun yillardir tecrubeli diye onu sectim. gerci bence biraz da sans isi arkadaslar. hepimize iyi sanslar!

kızlar günaydın ben amaliyat olalı bugün 17 gün oldu. burnumu ne zaman nasıl temizleyecm kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana, doktorum burnumun geri tarafını temizlemek için okyanus suyu sterimar diye bir fısfıs verdi onunla geri tarafını temizliyorum ama ön tarafı nasıl temizleyecm bilmiyorum :asigim:

a.s. cnm çok teşekkür ederimm.
benm burnum da etli. ucu da. derisi de kalın. zaten doktorum bu yüzden 3 aydan once sonuç bekleme demişti. ama suan 1,5 ay bile bitmemiş olmasına rağmen gayet memnunum sonuçtan. eski burnumun ucunun şekli kotu deildi bence sadece suandakine göre açısı daha aşağıya doğruydu hafif daha tombikti. şuan ucunun şeklinden de açısından da cok memnunum :1hug: ucu daha kucuk gorunuor ki benim burun kanatlarım daraltılmadığı halde ve de hala ucu şiş olduğu halde. :icecream:

çok geçmiş olsun cnm. kulak pamuğunu nemlendirip hafifce burnunun ucunu temizleyebilirsin tabi doktoruna da sor bunu. ben bu şekilde temizledim bir sorun olmadı. tabi sterimar de kullandım bolca o zaten yumuşatıyor. sterimar sıktıktan sonra temizledim genelde.

arkadaşlar off kafayı yicem bu haftasonunda aemliyatım var kliniği arıyorum gunlerdir cevap vermiyor

bambam merhaba,

yanitlarin icin tekrar cok sagol. ben de bisey sormak istiyorum. alcinin altindan burnunun kasindigi ya da cok gidiklandigi oldu mu?
bi de hiç hapşurdun mu? benim sürekli hapşurasım geliyo ama korkudan tutmaya çalışıyorum.
son olarak da saçını yıkadın mı?

teşekkürler

ankara onep
klinik tasındı biliyorum hatta ben tasındığı yeni yere gittim muane oldum numarayı arıyorum açan yok,eski teli arıyorum yine açan yok:bbo:

Acaba bir İstanbul ONEP'i mi arasan? Ne biliim aklıma hemen bu geldi. Orada telefonları açıyorlar en azından, belki bi bilgileri de vardır.
Ya da kalk git diyeceğim ama neredesin, yakın mısın bilemiyorum. Neyse ki daha zaman var ameliyatına.

ehehehe aynen benmde kaşındı cok
hapşurdum da valla ama ilk birkaç gün ben de tuttum. sonra kendimi biraz kasarak hapşurdum cok şiddetli deil hatta korkup elimde hafif burun kanatlarımı tutarak. çok açılırsa cnm yanar die korkuordum :) dikkatlice hapşurmaya çalış sterimar bol bol damlat belki hapşurmanı engeller bilmem ki bir fikir sadece doktorun ilaç verdi dimi?
saçımı 3. günde yıkadım ben dayanamadım. cünkü saçıma batikon mudur nedir ondan gelmişti çok sertti. düşe girdim yüzüme su gelmemesine dikkat ettim yavaş yavaş hareket ettim biraz yorucuydu ama sonrasında ii hissettim. sen gene de doktoruna sor. kuafore de gidip yıkatabilirsin belki :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…