merhaba,
doktorum prof. fethi orak, alman hastanesinde oldum.
bugun henuz 3. gunum oldugu icin resim koyamiyorum cunku zaten hala alcida burnum! ben de cok merak ediyorum. alcim cikinca koymaya calisirim. alcim cuma cikiyor.
evet cnm benım alçılıyken ,ilk aynaya baktığımda acaba dedim böle kalkık mı durucak hep kafamçokkarıştı çok yapay ben napıcam fln demiştim,ama meğer alçıdan öle duruomuş..şuan tam olması gerektiği yerde :roflol: endişelenme tatlım..
Arkadaşlar bende temmuzda olmak istiyorum fakat annemin iddialarına göre temmuzda ameliyat falan olmazmış, doktorların yapmıycanı sölüyo..
Yeni olmuş yada olacak arkdşlr böle bişeyle karşılaştınız mı? Yani temmuzda olmak istesem doktor kabul eder mi??
yani nasıl rahatladim anlatamam, ben de evde miss piggy gibi dolasiyorum cok moralim bozuktu.eski halinden buyuk kalkik bir burun....herne kadar doktoruma cok guvensemde...
"herneyse" ben de fethi orak icin cok iyi seyler duymustum.ama yeri uzak diye gidip gorusememiştim
alci cıkınca anlıyabilecek miyiz ismdi burnumuzun seklini:sm_cool:
temmuzda bende olmayi duusnuorum tr ye gidince. benimde bi kac ark temmuzda oldu
sen hangi doktoru dusunuosun???
ben hala karar veremedim googleda arayinca bile aklimdaki isimler hakkinda pek (kendi sitelerinden baska) bilgi bulamiyorum
cunku biliosunuz her cerrah bi alani daha cok yaptigi iicn orda daha iidir. simdi hangisi burunda cok basarili (izmirde) bilmiorum bulamiyorum kafamçokkarıştı
Merhaba;umarım olabilirim. Ben de ege Ünideki doktorlara gidicem, biliyosudur artık isimlerini.
Başka da bilmiyorum, tanımıyorum.
Bide doktor yakınım var ona sorucam isim felan..Aldığım duyumlarıda paylaşırım burda..
cnm :) benm fotodakinden cok daha guzel oldu valla:)) fotodakinden farkıcok az. şöyle ki bana yaptığı resimde kavis vermemiştik başta kararsızdım kavis konusunda. sonraki görüşmemizde hafif de olsa kavis istediğimi söyledim o da eliyle burnama baktı ve çok hafif verebileceğini ama çok olamayacağını fotoda yaptığımızdan daha feminen olacağını söyledi.
özetle fotodakine cok benzior genel hatlarıyla ama oradakinden çok daha guzel ve doal oldu. foto 2 boyut sonuçta cnm. doktorla senin birbirinizi anlamanızı sağlayan birşey.
büyüklüğü, uzunluğu ve burnun ucunun açısı yaptığı foto ile aynı. kavis de az fark var :) a.s.
CANIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. VE DARISI BAŞIMA DİYEYİM... BENDE BU YAZ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK KARARSIZIM DR. KONUSUNDA SENİN AMELİYATIN NE KADARA MAL OLDU?
Bambam merhabalar, öncelikle burnun çok olmuş. ben sana şunu sormak istiyorum, fotoğraflarına baktım da burnum seninkine benziyor gibi fakat ben ucunun etli olmasından şikayetciyim senin burun ucun nasıldı acaba, o kısımda büyük fark oldu mu?
tekrar gecmiş olsun...
kızlar günaydın ben amaliyat olalı bugün 17 gün oldu. burnumu ne zaman nasıl temizleyecm kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana, doktorum burnumun geri tarafını temizlemek için okyanus suyu sterimar diye bir fısfıs verdi onunla geri tarafını temizliyorum ama ön tarafı nasıl temizleyecm bilmiyorum :asigim:
arkadaşlar off kafayı yicem bu haftasonunda aemliyatım var kliniği arıyorum gunlerdir cevap vermiyor
Dolcissimo neden yanıt vermiyor? Sabah erken mi aradın acaba?
Hangi klinik bu?
ankara onep
klinik tasındı biliyorum hatta ben tasındığı yeni yere gittim muane oldum numarayı arıyorum açan yok,eski teli arıyorum yine açan yok:bbo:
bambam merhaba,
yanitlarin icin tekrar cok sagol. ben de bisey sormak istiyorum. alcinin altindan burnunun kasindigi ya da cok gidiklandigi oldu mu?
bi de hiç hapşurdun mu? benim sürekli hapşurasım geliyo ama korkudan tutmaya çalışıyorum.
son olarak da saçını yıkadın mı?
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?