Merhaba Arkadaslar;
BEnde yaklasik 2 ay önce burun ameliyati gecirdim..Sizlere tavsiyem doktor seciminde cok titiz davranin,güveneceginiz, bu iste paradan cok kendi kariyerini ve karsisindaki insani düsünen ve en önemlisi isin uzmani olmus birine yaptirin..Dogru secimi yaptiginiz zaman zaten kafanizda sizi korkutacak hicbir düsünce kalmiyor,cok huzurlu bir sekilde yatiyorsunuz o masaya.
Ameliyat sonrasida dogru kisiyi secmisseniz cok kötü gecmiyor(böyle yaziyorum cünkü,etrafimda bircok kisi bu ameliyati gecirdi ama cok agir atlattilar,hatta kimisi ikinci -ücüncü ameliyati olmak zorunda bile kaldi ,bu durum kesinlikle doktorun titizligi ile cok ilgili)..BEn ameliyattan sonraki gün doktorumun tavsiyesi üzerine gezmeye basladim.Bu sekilde sisilikler az oluyormus ve dokuzuncu gün sargilar alindiginda yüzümde bir iki nokta seklinde sadece benim farkedebildigim morluklar kalmisti.
Sonuca gelince cok mutluyum,ameliyatimla ilgili simdiye dek herhangibir sorunum olmadi,ikinci bir ameliyata sükür gerek yok,zaten doktorum bu konuda bana cok net konusmustu:a.s ..Isin en güzel yani ise sonucun cok dogal olmasi..BEni tanimayanlar zaten farketmiyor durumu,ama taniyan kisilerin "yüzünde bir degisiklik var" deyip nedenini anlayamamalari cok hossyerimseniben
Bu arada doktorumun ismi Baris CAkir herkese tavsiye edebilecegim mükemmel bir insan ve doktor..