Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aslında hiç aklımda yoktu... bir gece buradaki bazı yorumları okuyunca neden olmasın diye düşünmeye başladım... şimdi ise kesinlikle istiyorum... a.s ama tamponla ilgili çok kötü şeyler okudum nette... bu da biraz korkuttu beni... tabi ki buna doktor karar vericektir; yine de tamponun kullanılmadığı durumlar; bu konuda hastanın arzusuna uyan doktorlar var mı..?

Hepinize merhaba,
ben yeni üyeyim. Bir sorum olacak. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de burun estetiğine kara verdim. Doktor seçimi konusunda titiz olmak istedim. Üç doktordan randevu aldım. Hepsiyle görüştüm. Ayhan Numanoğlu, Erdem Tezel ve Onur Erol. Benim gönlüm ve mantığım Ayhan Numanoğlu'ndan yana. Daha önce Ayhan Numanoğlu'nun hastası olan var mı aranızda? Bu konuda önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Teşekkür ederim.

selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Arkadaşlar burun ameliyatı ile ilgili söylenen ve anlatılan şeylerin biçoğu yanlış, bi okadarıda kişiden kişiye değişiyor. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar, burada yazılanlardan endişe duymayın bence.Kendi vücut anatominizi iyi bilir ve işinin ehli titiz bi doktorun ellerine kendinizi teslim edersiniz sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.korkutmayın kendinizi yahuuu
Benim ne ağrım ne sızım hiç bişeyim olmadı, iyiki olmuşum, nefes problemim tamamen kalktı ortadan hem hiç kimse anlamıyo bilenlerden ve beni tanıyanlardan başka, üstelik benimki açık rhinoplasty dikiş bile vardı.
Süper bi doktorum vardı ama, kendisine çok inandım ve haklıda çıktım.
Okadar doğal bi burun yaptıki bazen ben bile ameliyatı unutuyorum ) hiç yabancılık çekmedim yeni halime.
bu arada ahsenyarencim unutmadım hazır olunca söz 1 haftaya kalmaz yollicam yagmurlu olan adres senindi dimi canım.

Nazarcığım ben de 2003 ocak ayı ameliyat oldum.Çok basit bir ameliyat dediler o nedenle aileme gelmenize gerek yok ben tek başıma hallederim dedim ve de pişman oldum.Ben de yaklaşık 3 saat kaldım.Ameliyatın sonuna doğru herşeyi hissetmeye başladım.Çok kan kaybı oldu.En son yeter dayanamıyorum beni çıkarın dediğimi hatırlıyorum.Çok rahat geçer dediler öyle olmadı.Ayrıca sadece burun kısmını uyuşturdukları için bütün yapılanları,konuşmaları duyuyordum.İşin en kötü yanı tamponların çıkarılması hayatımda böyle korkunç birşey duymadım.Sanki damarlarımı burnumdan çekiyorlardı.her şey bitti şükür.şuan daha iyiyim.Gece nefes almalarım daha rahat oldu.Sana da çok geçmiş olsun.

Kızlar bir sorun olacak ameliyat sonrası burundan tampon çekme olayının fena bişe olduğunu duydum doğru mudur?tamponsun ameliyat olmuyomuuu

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende ufuk bilkaydan randevu aldım burnumu ona yptırmayı planlıyorum benimde deviasyon nefes alma sorunlarım filan var ama 3 gün boyunca ben burnumdan nefes alamazsan ölebilirim diye düşünüyorum :S kızlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.bir de kocaman patlıcan gibi bir burnum var acaba nasıl orantılayacak benim koca yüzüme meraktan çatlıyorum

merhaba ahsenyaren...
çok teşekkür ederim,evet gayet iyiyim.yaklaşım 6 ay oldu ameliyat olalı.5.000 ytl ödedim.hem şekil bozukluğu hem de nefes alma problemim vardı.küçük yaşlardan beri burnum konusunda ciddi sorunlarım vardı.hiç düzelemeyecek sanırdım şekli.ama şimdi öyle mutluyum ki.naci çelik her anlamda süper bir doktor.hem yaklaşımı,hem açıklayıcı tavrı ve ameliyat sonrası gösterdiği özen ve ilgi.öyle de bir burun yaptı ki....morluk şişlik olmadı.3.gün alçımı,6.gün de bantları aldı.1 haftanın sonunda ben harika görünüyordum bile.

Merhaba Arkadaslar;

BEnde yaklasik 2 ay önce burun ameliyati gecirdim..Sizlere tavsiyem doktor seciminde cok titiz davranin,güveneceginiz, bu iste paradan cok kendi kariyerini ve karsisindaki insani düsünen ve en önemlisi isin uzmani olmus birine yaptirin..Dogru secimi yaptiginiz zaman zaten kafanizda sizi korkutacak hicbir düsünce kalmiyor,cok huzurlu bir sekilde yatiyorsunuz o masaya.
Ameliyat sonrasida dogru kisiyi secmisseniz cok kötü gecmiyor(böyle yaziyorum cünkü,etrafimda bircok kisi bu ameliyati gecirdi ama cok agir atlattilar,hatta kimisi ikinci -ücüncü ameliyati olmak zorunda bile kaldi ,bu durum kesinlikle doktorun titizligi ile cok ilgili)..BEn ameliyattan sonraki gün doktorumun tavsiyesi üzerine gezmeye basladim.Bu sekilde sisilikler az oluyormus ve dokuzuncu gün sargilar alindiginda yüzümde bir iki nokta seklinde sadece benim farkedebildigim morluklar kalmisti.
Sonuca gelince cok mutluyum,ameliyatimla ilgili simdiye dek herhangibir sorunum olmadi,ikinci bir ameliyata sükür gerek yok,zaten doktorum bu konuda bana cok net konusmustu:a.s ..Isin en güzel yani ise sonucun cok dogal olmasi..BEni tanimayanlar zaten farketmiyor durumu,ama taniyan kisilerin "yüzünde bir degisiklik var" deyip nedenini anlayamamalari cok hossyerimseniben
Bu arada doktorumun ismi Baris CAkir herkese tavsiye edebilecegim mükemmel bir insan ve doktor..

benim kızımda burun estetiği oldu çok başarılı geçti hokka gibi bir burnu oldu çok memnun .greklı mudahele yaptırmak ısteyenlere estetiği tavsiye ederim.doktorlarımız bır numara basarılı tebrık ederım onları her daım .bızım doktorlarımız gibisi yok .

sizin doktor kimdi acaba sakıncası yoksa:uhm:

sevgili demothy, bende emre beyle gorustum daha once bi operasyon gecirdim baska bi doktor tarafından lakin sonuc benim istedigim gibi olmadı,sonrasında emre beye gittim neyi isteyip neyi ismedigimi anlattım sagolsun kendisi cok anlayıslı bidoktor devamlı sorular soruyorum bıkmadan usanmadan da cevaplıyo su an benim ilk ameliyatımın ardından cok gecmedigii cin beklemedeyim cunku kendisi bi yıl beklemenın cok daha ii olcagını soyledi emre beye su yonde guvenebilirsin
kendi guzellik anlayısından ziyade senin isteklerin ne dogrultudaysa oyle yaklasıyo sende hasta resimlerinden anlamıssındır zaten tum burunlar birbirinden farklı ve cok dogal olmus ben de kendisine cok guvendim eger ikinci bi operasyon gerekirse kendisini olmayı dusunuyorum umarın sende memnun kalırsın :)

benim sorunum et kaynaklı. biraz da rutuş düşünüyorum. yazılanları okudum emre bey'le ilgili olumlu şeyler yazılmış. ocak ayında ameliyat olmayı planladım bakalım. yardımcı olursanız fikir babında memnun olurum.

slm arkadaslar.ben bes hafta önce burun ameliyati oldum.dogrusu tamponlardan bende cok korkuyordum,hatta tamponlar alinmak üzere muayenehaneye gittigimde soguk terler döktüm.dr um nebil bozdogan korkumu farkedip cimbizi bana verdi ve siz cikarin dedi :roflol: saniye gecmedi cikardim :sm_cool:tamponlardan korkmaniza gerek yok inanin :icecream:

Nazar Merhaba Burnun çok Hoş Olmuş Benimkide Seninkine Benzer Bende Bu Yakin Zamanda Estetik Olmaya Kara Verdim Geçte Olsa Ama Yazilarin Beni Bayagi Rahatlatti Reha Beye Olmuştun Sen Sanirim Peki şuan Gerçekten Memnunmusun Yani Bayagi Bir Zaman Geçtiya Onun Için Soruyorum Nefes Alma Vb Gibi Problemlerin Varmi Yani Cevabin Için Teşekkürler Bende Sitede Yeniyim O Yüzden Pekde Kullanmayi Bilmiyorum Teşekkürler

merhaba arkadaşlar benim sorunum burundan nefes alamama ve gün boyu özür dilerim ama sürekli balgam atıyorum burundan atamayıp boğazdan atıyorum kbb doktoruna gittim şikayetlerimi dile getirdim faranjit olduğunu söyledi ve bir tomoğrafi çekti. sonuç burunda kemik olduğunu eğri olduğunu kırılması gerektiğini söyledi ve nefes borusunun dar olduğunu söylediben çok rahatsız oluyorum ama ailem çok tedirgin kemiğin kırılması tehlikeli olduğunu söylüyorlar bir yıldır beklemedeyim ikna edemiyorum tabi ben de kötü sonuç almaktan korkuyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…