Arkadaşlar, sizde morluklarınızın olduğu dönemde insanlardan kaçma, eve gelmek isteyenleri kabul etmeme gibi bi dönem oldu mu?
sanirim senden bir gun once ameliyat oldum.bugun cıkaacak insallah alcı.artık kasıntıdan epey bunaldim ama inan sunu soyliyebilirim, arkadaslarimin,eve gelen gidenlerin bu sıkıntılı donemi atlatmamda cok faydası oldu.
tabi bi de basta babbam2 olmak uzere tecrubelirini samimiyetle paylasan arkadaslarada cok tesekkur ederim....a.s.
Arkadaşlar, sizde morluklarınızın olduğu dönemde insanlardan kaçma, eve gelmek isteyenleri kabul etmeme gibi bi dönem oldu mu?
sanirim senden bir gun once ameliyat oldum.bugun cıkaacak insallah alcı.artık kasıntıdan epey bunaldim ama inan sunu soyliyebilirim, arkadaslarimin,eve gelen gidenlerin bu sıkıntılı donemi atlatmamda cok faydası oldu.
tabi bi de basta babbam2 olmak uzere tecrubelirini samimiyetle paylasan arkadaslarada cok tesekkur ederim....a.s.
geçmiş olsun. siz kime ameliyat olmuştunuz acaba?
ben erdem tezel e ameliyat oldum.
bambam dediin gibi herkes beni uyariyorilk gorunumle ilgili.işin kotusu kayinvalidemlerin yanina gidiyorum beni o sis halimle gorecekler :S
gercekten ameliyat olmak en kolayı,asıl is ondan sonra baslıyor.....
merhaba geçmiş olsun herkese şimdi sizi okuyunca benimde aklıma 1.5 sene önceki halim geldi. bende çok endişelenmiştim ama herşey yolunda gitti şimdi burmun tam olarak oturdu çok memnunum. ama ilk zamanlar doktorumun dediklerini tam olarak yaptım bu iş biraz sabır işi yani zaman geçtikçe tam şeklini buluyor buz koymak morluk ve şişlikler için ilk gece önemli daha sonrasında devam etmenize gerek yok.birde masajlar var tabi onlarıda söylenildiği gibi yapmak lazım. şimdi her kontrole gittiğimde doktoruma teşekkür ediyorum.
Öğretmenim, alçın çıkınca bize yazabilirsen yaz.
Biz de bir ihtimal kayınvalidelerin yanına gidicez ama ben istemiyorum. Dün hatta açık açık söyledim telefonda, beni böyle görmenizi istemiyorum henüz dedim. O da 'aman sanki eski halini bilmiyoruz' dedi! Doğru söze ne denir!
Çok haklısın, ameliyat sonraki süreç beklediğimden de fazla özen istiyormuş. Ama sonuç iyi olunca herşeye değecek.
buyuk bir merakla alci ve tamponlari cikarttirmak icin doktora gittim bugun yani 6.gunumde
ama doktorum tekrar alci yapti:S pazartesiye kadar boyle.daha cok sismesini onlmek icinmis sanirim.moralim bozuldu tabi gerci iyi olacaksa sorun degil ama ...suan cok buyuk ve sismis.Kapalı teknikle ameliyat olmusum ve masaj yapmamalıymısım.
tek guzel tarafi tamponlarim yok artık
buyuk bir merakla alci ve tamponlari cikarttirmak icin doktora gittim bugun yani 6.gunumde
ama doktorum tekrar alci yapti:S pazartesiye kadar boyle.daha cok sismesini onlmek icinmis sanirim.moralim bozuldu tabi gerci iyi olacaksa sorun degil ama ...suan cok buyuk ve sismis.Kapalı teknikle ameliyat olmusum ve masaj yapmamalıymısım.
tek guzel tarafi tamponlarim yok artık
Ama tamponların çıkarılması harika bir his di mi??
İnşallah senin için de kolay geçer şu bikaç gün.
Pazartesi yazarsın. Ben de Salı tabi..
saolasin insallah kolay gecer hepimiz icin
simdi tamponlarin cıkmasi guzel ama yine burnum tıkandi nefers alamiyorum ve sisiyorda sanirim icerden doktorun oyle birsey olacagini soyledi.
bana yine alci yapıldi oyle kucuk bisey degil ne yazık ki tum burnumu kapladi.digeri ile gladyatore benziyordum:)
ben bugun alcim cikacak diye gittigim icin fotograf makinası falan almadim ayna da yoktu hemen alcı yaptı bu arada hamur gibi burnuma sanki sekil verdi-aci verici bir olay
benim ameliyatim kapalıydı oyuzden sizin boyle olmayabilir.
alciyi ben kendim cıkartmak durumunda kalıyorum pazartesi.artık internete girebilme sansım olursa mutlaka yazicam.
cok tesekkur ederim oncelikletekrar çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlümüzce olur...Ben de Allah'ın izniyle cuma gunu ameliyat olacagım ben seyi merak ettim kapalı teknikle ne alakası var boyle bir durumun?benim bildiğim kadarıyla kapalı teknikte şişlikler,ödemler daha az oluyor...açık teknik kapalı teknik olayı hala benim kafamı karıştırıyor..Benim sol kemiğim saga dogru egri,sol kemik baya yayılmış boyut olarak goz hizasına geliyor nerdeyse...Kapalı teknikle halledilir değil mi off
saolasin insallah kolay gecer hepimiz icin
simdi tamponlarin cıkmasi guzel ama yine burnum tıkandi nefers alamiyorum ve sisiyorda sanirim icerden doktorun oyle birsey olacagini soyledi.
bana yine alci yapıldi oyle kucuk bisey degil ne yazık ki tum burnumu kapladi.digeri ile gladyatore benziyordum:)
ben bugun alcim cikacak diye gittigim icin fotograf makinası falan almadim ayna da yoktu hemen alcı yaptı bu arada hamur gibi burnuma sanki sekil verdi-aci verici bir olay
benim ameliyatim kapalıydı oyuzden sizin boyle olmayabilir.
alciyi ben kendim cıkartmak durumunda kalıyorum pazartesi.artık internete girebilme sansım olursa mutlaka yazicam.
Evet, benim de kapalı teknikle oldu. Gerçekten de kapalı teknikte şiş ve ağrının daha az olması lazım. Bi de sanırım antibiyotiğe ya da ğrı kesiciye pek gerek olmuyor. Sen aldın mı bilmiyorum ama ben hastane gecesi dışında ağrı kesici bile kullanmadım. Doktor belki başın ağrırsa asprin içermeyen bişey alırsın dedi. Ama benim başım da ağrımadı. Arada çok hafif sızı oluyor, ya da alçıdan dolayı basınç, ama ağrı kesici almamı gerektiricek kadar olmadı henüz.
Peki alçıyı doktorsuz çıkarmak kolay bişey miymiş?
Bi de alçıdan sonraki masaj can yakıyormuş diye duymuştum, demek doğruymuş. Zaten ben üstten veya yandan burnuma hafif dokunuyorum ve farkediyorum ki öyle bastırınca ağrıyor.
ben hala antibiyotik alıyorumama agri kesici hemen hemen almadim gibi bisey.cok sukur agrim olmadi sadece anesteziden bogazim tahris oldu.
her goren sasiriyordu nasıl burun ameliyati hic morarmadin sismedin diye bunun sebebi kapalı olmam sanirim.ama alci cıktıgında doktorumun soyledigi burnumun sis ve buyuk ollduguydu.boyle kalmaz umarim....
suyun altinda alcinin parçalanacağını dusunuyorum zor olmaz kanımca.ama ilk masajin canimi yaktigi kesin ama korkma cok uzun surmuyor
Arkadaşlar, alçısı 1 haftadan fazla kalan var mı?
Çok moralim bozuk.
canim biliyorsun benimde biliyorsun 11 gun kalacak.bozma moralini sıkıntını inan cok iyi anlıyorum-yasiyorum suan ben de.hatta bana alcidan sonra masaj yapacak doktor yok :S
senin doktorun cok iyi guven ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?