Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar, alçısı 1 haftadan fazla kalan var mı?
Çok moralim bozuk.

cnm ya merak etme benm 10 gün kaldı alçım. endişelenme bence doktorun birçok ameliyat yapmıitır sonuçta biliyor işini. her doktorun farklı oluyor. :1hug: üzülme ii olacak hersey sadece sabret ve doktorunun dediklerini yap. a.s

kesinlikle cnm doktora ve kişiye göre değişiyor.
doktor ilk alçıyı aldıktan sonra dokunduğunda çok hassas olduğu için acı hissettim ben ama dayanılmıcak gibi değil. günden güne daha az acıyor ve daha kolay masaj yapabildim. merak etmeyin 2 hafta sonra bu günlerinizi unutucaksınız belki de. a.s süprizzzzz

haklisin ben de ne cıkacak diye merakla bekliyorum:)

fethi beyi bir arkadasimiin arkadasindan dinledim onun erkek kardesi olmus.ama nasıl memnundu anlatamam cok dogal ve guzel bir burun yapmis.hatta ben de dusunmedim degil ama birden karar verip evime uzak diye baskasina oldum.ne kadar cok doktora gidersem o kadar kafam karisacak dedim.uarim pişman olmam...

ayrica fethi bey en iyi ilk on estetisyenden biri diye okumustum.

Senin de iyi olur merak etme. Zaten Bambam'ın da dediği gibi bu günlerde kötü sonuç pek görülmüyor çünkü doktorlarımız çok iyi. Pozitif düşünelim bu süreçte. Ben çok zorlanıyorum gerçi ama hepiniz sağolun beni hizaya sokuyorsunuz!

Aslında şu ana kadar ben de herşeyden çok memnunum ama sonucu görmeden de daha fazla birşey söylemem doğru olmaz.

Fethi Bey bilgisayarda dizayn falan yapmıyor mesela, ben başka bir doktorda o merakımı gidermiştim. Ve ben nasıl bir burun isteiğimi de hiç anlatmadım. Çünkü nasıl bir burun istediğimden çok, nasıl bir burun istemediğimi daha iyi biliyordum: doğal olmayan, ya da domuz burun. Doktorumun yüzüme en iyi giden burnu yapacağına güvendim. Bir de ne kadar çok değişiklik o kadar risk diye duymuştum. Bense çok fazla risk almak istemedim.

Ama işte şunları yazarken bile içim rahat değil çünkü sonucu daha görmedim..

Beklemeye devam..

evet evet cok haklısın cok basaralı doktorlarimiz.
benim doktorla diyalogumda ayni seninki gibi oldu.hadi bakalım kesinlikle olumsuz dusunmeden geri sayiyoruz:))

kapalı teknik ile ameliyat olan arkadaslar, alciyı cıkarttıktan sonra doktorun masaj yapması sart mi?

Merhaba ben de burun stetiği yaptırmak istiyorum eylül ayında. Ankara'da oturuyorum. Başkent Hastanesi'nden Hüseyin Bordam ya da Gazi Üniversitesinden Reha Yurtsever'i bilen var mı? Bir de herkes birbirinin resmini nerde görüyor? Herkese sevgiler..

Son düzenleme:

ben fikret ileriyi duuydum sanirim gazi de prof.

"resimler ve albumler"de fotograflar oluyor kişilerin olusturdugu.ayrica mesajlarin icinde bulabilirsin konulan resimleri yani tek tek bakacaksin sayfaalra-en azından ben boyle biliyorum...

Merhaba canım.... Öncelikle çok geçmiş olsun... Bende bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum... Acaba sen ne kadar ödedin hastaneye?

Merhaba canım.... Öncelikle çok geçmiş olsun... Bende bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum... Acaba sen ne kadar ödedin hastaneye?

Ben 1500 dolar hastaneye 3000 de doktora ödedim..

Bu arada ameliyat olacak olan arkadaşlara buradaki bütün yazışmaları okumalarını öneririm. Örneğin Naci Çalik'le ilgili bilgi de var orada, ameliyat olan herkesin (ben dahil) detayları da..

Evet biraz uzun ama yavaş yavaş bitiyor birkaç güne yayarsanız. Valla ben çok faydasını gördüm arkadaşlar.

Tabi bizler de herzaman yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdiden hepinize kolay gelsin.

merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.

Benim bir arkadaşım oldu Naci Çelik'e yaklaşık 1 yıl önce, burnu çok güzel, hem de çok rahat geçirdi herşeyi. Hastanede bile kalmadı.
Sen yine olanlarla konuş bi ama ben onun çok iyi olduğunu duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar
iş yoğunluğum nedeniyle ancak yazabiliyorum.
benim doktorum Onur erol du .
resimlerimi koymak istemiyorum nişanlım bilmiyor burnumu yaptırdığımı :)
masajlara gelince bir dk kadar sıkıp bırakıyordum
kontrole her gittiğimde doktorum bakıyordu ben bırak deyinceye kadar yapacaksın demişti ama tam olarak ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum.o zamanlar gerçekten çok heyecanlı geçiyordu
elimde hep bir ayna vardı:) gerçi şimdi de pek bir farkı yok :)

merhaba şila öncelikle geçmiş olsun.nişanlın bilmiyor mu bunu nasıl gizledin ve anlamıcak mı sadece merakımdan sordum istersen yanıtlarsın.
arkadaşlar resimleri daha koymadınız çatlıyorum meraktan..

şila ne kadar ödedin ameliyata öğrenebilir miyim lütfen

kızlar günaydın bişey soracam size ben amaliyat olalı 20 gün oldu ama gözlerim bulanık görüyor özelliklede uzağı, acaba amaliyattaki çekiç darbelerinden mi kaynaklanıyo diyorum bi fikriniz var mı sizlerdede oldu musenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…