Arkadaşlar, alçısı 1 haftadan fazla kalan var mı?
Çok moralim bozuk.
Yok yok kalmaz merak etme. Kimsenin kalmıyor. Dün bir arkadaşimla konuştum, onun da 1 seneden fazla oldu. Dedi ki, "alçı çıkınca da çok heyecanlanma çünkü burnun birşeye benzemeyecek. Hemen şişecek. Benim bazı şişlikler 6 ayda indi, hatta bir yerde bir kabarıklık vardı, çok korktuk doktor orayı yapamadı, kemik o heralde diye, ama o bile indi" dedi.
Forumda okuyorum da herkes tampon alınmasından korkuyor oysa ki tamponlar alınırken hiç acı duymuyorsun.
Sanırım ilk acı masaj sırasında yaşanacak. E o kadar da olsun di mi?
Ben de morarma da şişme de oldu kapalı olmasına rağmen. Okuduklarımdan çıkardığım sonuç; kişiden kişiye çok değişiyor.
Çok sağol beni çok rahatlattın.
Evet aslında doktoruma hep güvendim ama şimdi alçının altından ne çıkıcak bilmiyorum ya...
Sen benim doktoru nerden duymuştun? Çünkü pek duyulan bi doktor değil.
Merhaba ben de burun stetiği yaptırmak istiyorum eylül ayında. Ankara'da oturuyorum. Başkent Hastanesi'nden Hüseyin Bordam ya da Gazi Üniversitesinden Reha Yurtsever'i bilen var mı? Bir de herkes birbirinin resmini nerde görüyor? Herkese sevgiler..
Senin de iyi olur merak etme. Zaten Bambam'ın da dediği gibi bu günlerde kötü sonuç pek görülmüyor çünkü doktorlarımız çok iyi. Pozitif düşünelim bu süreçte. Ben çok zorlanıyorum gerçi ama hepiniz sağolun beni hizaya sokuyorsunuz!
Aslında şu ana kadar ben de herşeyden çok memnunum ama sonucu görmeden de daha fazla birşey söylemem doğru olmaz.
Fethi Bey bilgisayarda dizayn falan yapmıyor mesela, ben başka bir doktorda o merakımı gidermiştim. Ve ben nasıl bir burun isteiğimi de hiç anlatmadım. Çünkü nasıl bir burun istediğimden çok, nasıl bir burun istemediğimi daha iyi biliyordum: doğal olmayan, ya da domuz burun. Doktorumun yüzüme en iyi giden burnu yapacağına güvendim. Bir de ne kadar çok değişiklik o kadar risk diye duymuştum. Bense çok fazla risk almak istemedim.
Ama işte şunları yazarken bile içim rahat değil çünkü sonucu daha görmedim..
Beklemeye devam..
Merhaba canım.... Öncelikle çok geçmiş olsun... Bende bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum... Acaba sen ne kadar ödedin hastaneye?
merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.
merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.
merhaba arkadaşlar
iş yoğunluğum nedeniyle ancak yazabiliyorum.
benim doktorum Onur erol du .
resimlerimi koymak istemiyorum nişanlım bilmiyor burnumu yaptırdığımı :)
masajlara gelince bir dk kadar sıkıp bırakıyordum
kontrole her gittiğimde doktorum bakıyordu ben bırak deyinceye kadar yapacaksın demişti ama tam olarak ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum.o zamanlar gerçekten çok heyecanlı geçiyordu
elimde hep bir ayna vardı:) gerçi şimdi de pek bir farkı yok :)
merhaba arkadaşlar
iş yoğunluğum nedeniyle ancak yazabiliyorum.
benim doktorum Onur erol du .
resimlerimi koymak istemiyorum nişanlım bilmiyor burnumu yaptırdığımı :)
masajlara gelince bir dk kadar sıkıp bırakıyordum
kontrole her gittiğimde doktorum bakıyordu ben bırak deyinceye kadar yapacaksın demişti ama tam olarak ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum.o zamanlar gerçekten çok heyecanlı geçiyordu
elimde hep bir ayna vardı:) gerçi şimdi de pek bir farkı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?