Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

GÜNAYDINLAR HERKEZE,
ben ilk hafta tabi nerdeyse 2 günde bir gittim bandajlar (alçıdan sonra yapılanflaster tarzı) çıkınca ilk 15 gün sonra gittim sonrada aşağı yukarı 1,5 ay olunca gel dedi doktorum beklemedeyim 40.gündeyim.
masaj konusunu bende pek beceremiyormuşum gibi geliyor.aklıma geldikçe yanlarına doğru aşağı aşağı hafif masaj yapıyorum ama ucuna dokunmuyorum garip his oluyor burnumda ....a.s

O zaman senin alçın açıldı di mi? Nasıl hissettin? Doktorun kendisi sana hiç masaj yaptı mı?

ben 10. günde alçıyı aldırmak için gittim bantları taktı o gün. sonra da 15.günde fln bantlar cıktıktan sonraki kontrolumde ben kendim masajı sordum. sırt kısmına parmak uclarınla hafifce masaj yapabilirsin demişti ama o kdr da gerekli olmadığını söyledi. nasıl yapacağımı gösterdi. sonraki kontrole 1.ayda gittim. tekrar masajı sordum gerek olmadığını gayet ii göründüğünü söyledi . zaten ucuna dokunma die en basta demişti. ödemin cok kalmamış ellemeye gerek yok bosuna dedi.sadece ucunda şişlik var ama normal inecek dedi. yanlış masaj yapıp da şişmesine neden bile olabilir hasta gibi bişe de demişti yanlış hatırlamıyorsam. ben genede arada sırt kısmını ovdum fazla bastırmadan ama artık yapmıyorum. şimdi kontrolum 3.ayda olacak. sonra da 6.ay da tekrar görecekmiş. a.s.

Çook teşekkür mereka ettiğim bir sayfaydı ben de çok aradım ama bulamamıştım.acaba hemen hemen herkezin bu şekildemi yapılıyor ameliyatları.birde şunu araştırmak istiyorum ama nasılbir arama yazısıyla arayacağımı bulamadım (ay ay burundaki değişiklikleri gösteren resimler ) bir fikri olan varmı.

merhaba axl, benim yazdiğim link le ilgili olarak mı sordun bunu? tam anlayamadım da (evde durmaktan algım değişti valla)
:))

Son düzenleme:

Valla Bambam'cım bana hepsi de çok güzel geliyor. Sanki en baştan beri güzelmiş ve öyle kalmış gibi. Ya da ben farkedemiyorum küçük değişiklikleri. Sen kesin biliyorsundur en ufak bi şişlik bile olsa gerçi.
Çok çok güzel olmuşsun maşallah!

merhaba axl, benim yazdiğim link le ilgili olarak mı sordun bunu? tam anlayamadım da (evde durmaktan algım değişti valla)
:))

evet tebiki senin verdiğin siteyi beğendim orda amliyat olmuş olanların resimlerinede baktım doktorlarıda veriyor yanında sanırım türkiyedekiler inan daha başarılı görünüyorlar.
dediğim gibi birde aylar arası burundaki gelişimi gösteren foto bulan varmı acaba

Evet bence de Türkiye'deki doktorlar daha başarılı!
Şimdi Amerika'da 'en doğal, en az müdahaleli' şeklinde bir furya varmış sanırım, TV'da görmüştüm. O yüzden pek bir fark olmuyor ameliyattan sonra.

Ben baktım biraz ama doğru kelimeleri bulamadım sanırım. Ya da sadece 6 ay sonraki fotolar var. Ben 'rhinoplasty after photos' olarak girdim ama genelde sadece önce-sonra'lar çıkıyor.

Bilemiyorum, herhalde ameliyat aşağı yukarı aynıdır oradakiyle. Bir de onun kapalı animasyonu var ama o da hemen hemen aynı gibi, sadece burun altındaki kesikten değil de burun içindeki kesikten aynı şeyleri yapıyorlar..

:) 21. günle 41. gün arasında ucunda farklılık var aslında. küçüldü. biraz sırt kısmında küçülme oldu. ama genel olarak sekil aynı. ilk 20 güne göre daha doal ve küçük duruyor. çevremdekiler de farkediyor ama fotolar da aynı görünüyor dediğin gibi eheuehue
benm burnum ve yüzümde aslında cok şişlik olmamıştı zaten doktorda demişti ödemlerin az olduğunu. ucu suan hala şiş aslında sertlik var. bu 3 ayda hatta 6 ay bile olabilirmiş ancak düzelirmiş. burnumun derisi kalın diye.
ama burnum genel olarak bööle cok ufak bir burun olmıcaktı :) yüzüme yakışsın da önemli deil :)
cok teşekkür ederim cnmmmm :1hug:

Son düzenleme:

benm de alçı diye bahsettiğim sey sert bi banttı. plastik sert ve delikli bişeydi. alçı o işte sanırım ya da bilmiorm :smiley-cool: :1hug:

benm fotolarımdan mı bahsettin tam emin olamadım ama ööleyse cok teşekkür ederim. :1hug:
anesteziden hiç korkmana gerek yok bence. annem, ben ameliyata girerken doktora anesteziden korktuğunu söyledi. doktorumda siz burada ondan daha tehlike altındasınız merak etmeyin, başında bir sürü doktor var ve kontrol altında dedi. anestezi uzmanı herseyi tahlillerin sonrasında ayarlıyor. endişe etme bence bu konuda. bir sürü insan ameliyat oluyor. hem sen ii bir hastanede ii bir doktora ameliyat olacaksın ihmal fln söz konusu bile olamaz bence.
benm şöyle oldu ilk önce damardan birşey verdiler ben direk uyudum zate soorası yok :) ama boğazıma da boru koymuşlar uyanınca hatta birkaç gün soorasında da boğazım tahriş olmuştu. o boruyu ne için koydular tam bilmiorm. :smiley-cool:

kızlar günaydın bişey soracam size ben amaliyat olalı 20 gün oldu ama gözlerim bulanık görüyor özelliklede uzağı, acaba amaliyattaki çekiç darbelerinden mi kaynaklanıyo diyorum bi fikriniz var mı sizlerdede oldu mu

Resimlerini bulmadım.nereye koydun acaba

merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.

nacı celık ne kadar gfıyat verdı burdan yazamazsan ozele yazar mısın...bu arada burda cıgdemm arkadasımız vardı o olmustu cok ıyı bır doktor ayrıca bende kendısıyle maıl ıle gorustum ınanılmaz ınsalcıl bır doktor...ıyı bır secım bence..fıyat ne kadar verdı...

Arkadaşlar siz fiyat yazma konusunda ne düşünüyorsunuz bilmem ama bence açık açık yazalım çünkü bu sayede doktorlarımız da dikkat eder. Bu forumu takip eden ya da ettiren doktorlar olduğu kanısındayım. Ve sizi bilmem ama birisine 8 milyar bir diğerine 4 milyar veren zihniyeti ben pek doğru bulmuyorum. Ayrıca sırf pazarlık yapmayı bilmeyen/yapamayan insanların da bu özelliklerinden dolayı daha fazla ödemeye mahkum olmalarını da adil bulmuyorum.
Bence bir hizmetin bedeli kişiye göre değişmemeli. Sizce?

katılıyorum..Serbest piyasa koşulları ama arada bu kadar fiyat farkıda düşündürücü:mymeka:
Ameliyat olan arkadaşlar fiyat ve doktor isimleri belirtirlerse karar aşamasında olan benim gibi arkadaşlara çok yardımcı olmuş olurlarsüprizzzzz

ben sana katılıyorum aslında fiyatları buraya yazma konusunda.
tabi ki arada fiyat farkını gerektirecek durumlar olabilir. daha komplike bir ameliyatın fiyatı elbette daha yüksek olabilir bu mantıklı. ama normal bir ameliyatın fiyatında da çok uçuk farklılıklar olması saçma..

:1hug: cnm cok cok teşekkür ederim. :) cok sevindim beğenmene :teytey::icecream: :asigim:
merak etme kalın da olsa derisi çabuk iileşebiliyor en azından benm tahminimden ii ve çabuk oldu iileşmem. hoş doktor 3 aydan önce sonuc bekleme derisi kalın dedi ama suan 1.5 ay oldu ben cok memnunum :) eli hafif, tecrübeli ve iyi bir doktor bulduktan sonra bence sorun yok :))) iisalla senin de tahmin ettiğinden güzel ve ii olur cnm.. sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…