GÜNAYDINLAR HERKEZE,slm kızlar dün doktoruma sordum masajın benim için gerekli olmadığını söyledi..nedenini sordum yapanlar varmış dedim masajı, sorunlu burunlarda ödem olduğunda yapılıyormuş.... bana, senin yapmana hiç gerek yok dedi..yapıp yapmama konusunda mutlaka doktorunuza sorun hepsinde olduğu gibi buda kişiye göre değişiyor çünkü :bbo:
bişey sorucam ameliyat olan arkadaşlar sargılardan sonra kontrollere ne sıklıkta gittiniz yada gidiyorsunuz ve kontrollerde ne uygulanıyor..ben sargılardan 1 hafta sonra(dün) gittim şimdi 2 hafta sonra tekrar gidicem. a.s.
slm kızlar dün doktoruma sordum masajın benim için gerekli olmadığını söyledi..nedenini sordum yapanlar varmış dedim masajı, sorunlu burunlarda ödem olduğunda yapılıyormuş.... bana, senin yapmana hiç gerek yok dedi..yapıp yapmama konusunda mutlaka doktorunuza sorun hepsinde olduğu gibi buda kişiye göre değişiyor çünkü :bbo:
bişey sorucam ameliyat olan arkadaşlar sargılardan sonra kontrollere ne sıklıkta gittiniz yada gidiyorsunuz ve kontrollerde ne uygulanıyor..ben sargılardan 1 hafta sonra(dün) gittim şimdi 2 hafta sonra tekrar gidicem. a.s.
slm kızlar dün doktoruma sordum masajın benim için gerekli olmadığını söyledi..nedenini sordum yapanlar varmış dedim masajı, sorunlu burunlarda ödem olduğunda yapılıyormuş.... bana, senin yapmana hiç gerek yok dedi..yapıp yapmama konusunda mutlaka doktorunuza sorun hepsinde olduğu gibi buda kişiye göre değişiyor çünkü :bbo:
Çook teşekkür mereka ettiğim bir sayfaydı ben de çok aradım ama bulamamıştım.acaba hemen hemen herkezin bu şekildemi yapılıyor ameliyatları.birde şunu araştırmak istiyorum ama nasılbir arama yazısıyla arayacağımı bulamadım (ay ay burundaki değişiklikleri gösteren resimler ) bir fikri olan varmı.
merhabalarrr,
profilime yeni bir resim ekledim. ameliyattan sonra 41. günde cektim profilden.
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=12076
bunu 21.günde çekmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=10297
15.günde
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=1959&pictureid=10262
a.s.
merhaba axl, benim yazdiğim link le ilgili olarak mı sordun bunu? tam anlayamadım da (evde durmaktan algım değişti valla)
:))
evet tebiki senin verdiğin siteyi beğendim orda amliyat olmuş olanların resimlerinede baktım doktorlarıda veriyor yanında sanırım türkiyedekiler inan daha başarılı görünüyorlar.
dediğim gibi birde aylar arası burundaki gelişimi gösteren foto bulan varmı acaba
Valla Bambam'cım bana hepsi de çok güzel geliyor. Sanki en baştan beri güzelmiş ve öyle kalmış gibi. Ya da ben farkedemiyorum küçük değişiklikleri. Sen kesin biliyorsundur en ufak bi şişlik bile olsa gerçi.
Çok çok güzel olmuşsun maşallah!
bana hiç alçı falan koyulmadı burayada ekledim zaten resmimi sert bi bant vardı burnumda o çıktıktan sonra burnuma iki barmağıyla basınç uyguladı hiçbi şekilde ağrımadığı halde kırılacak diye korktuğum için ay ooff falan dedim :sm_cool: sonra düşündüm doktorun bi bildiği var kırılacak olsa öyle baskı uygulamaz dedim..naniknanik
sonra başka bi bant yapıştırdı 4 gün sonra onuda çıkartı sonra yine burnuma bastırdı..1 hafta sonrası (dün) kontrole gittiğimde yine bastırdı ve çok sağlam bi burun oldu dedi.. bana masaj yapmana hiç gerek yok dedi..
burun ameliyat fotolarını gördüm gerçektende doğal olmuş..bende yakup avşara burun ameliyetı olmak istiyorum ama anestezi korkum war damardan mı bayıltıyorlar yoksa agız yoluna boru koyuptamı beni bilgilendirirsen sewinirim.CADIARZU
Resimlerini bulmadım.nereye koydun acababana hiç alçı falan koyulmadı burayada ekledim zaten resmimi sert bi bant vardı burnumda o çıktıktan sonra burnuma iki parmağıyla basınç uyguladı hiçbi şekilde ağrımadığı halde kırılacak diye korktuğum için ay ooff falan dedim :sm_cool: sonra düşündüm doktorun bi bildiği var kırılacak olsa öyle baskı uygulamaz dedim..naniknanik
sonra başka bi bant yapıştırdı 4 gün sonra onuda çıkartı sonra yine burnuma bastırdı..1 hafta sonrası (dün) kontrole gittiğimde yine bastırdı ve çok sağlam bi burun oldu dedi.. bana masaj yapmana hiç gerek yok dedi..
merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.
merhabalarrr,
profilime yeni bir resim ekledim.
bambam bayılıyorum senin burnuna yaaa
benim burnumun derisi de seninki gibi kalın. ve bu beni çok korkutuyordu iyileşmesi sorun olur diye. bu yüzden ümit veriyor bana senin bu halin.
gerçekten çok yakışmış. sen de çok güzelsin ayrıca maşallah nazar değmesin...:1hug:
Arkadaşlar siz fiyat yazma konusunda ne düşünüyorsunuz bilmem ama bence açık açık yazalım çünkü bu sayede doktorlarımız da dikkat eder. Bu forumu takip eden ya da ettiren doktorlar olduğu kanısındayım. Ve sizi bilmem ama birisine 8 milyar bir diğerine 4 milyar veren zihniyeti ben pek doğru bulmuyorum. Ayrıca sırf pazarlık yapmayı bilmeyen/yapamayan insanların da bu özelliklerinden dolayı daha fazla ödemeye mahkum olmalarını da adil bulmuyorum.
Bence bir hizmetin bedeli kişiye göre değişmemeli. Sizce?
Arkadaşlar siz fiyat yazma konusunda ne düşünüyorsunuz bilmem ama bence açık açık yazalım çünkü bu sayede doktorlarımız da dikkat eder. Bu forumu takip eden ya da ettiren doktorlar olduğu kanısındayım. Ve sizi bilmem ama birisine 8 milyar bir diğerine 4 milyar veren zihniyeti ben pek doğru bulmuyorum. Ayrıca sırf pazarlık yapmayı bilmeyen/yapamayan insanların da bu özelliklerinden dolayı daha fazla ödemeye mahkum olmalarını da adil bulmuyorum.
Bence bir hizmetin bedeli kişiye göre değişmemeli. Sizce?
bambam bayılıyorum senin burnuna yaaa
benim burnumun derisi de seninki gibi kalın. ve bu beni çok korkutuyordu iyileşmesi sorun olur diye. bu yüzden ümit veriyor bana senin bu halin.
gerçekten çok yakışmış. sen de çok güzelsin ayrıca maşallah nazar değmesin...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?