arkadaşlar lütfen resimlere alıntı yapmadan yorum yapın çok rica ediyorum sebebini belirttim a.s.
Merhaba Daisy,ameliyatı genel anestezi ile onep de oldum.Ameliyatla ilgili hiç bişey hatırlamıyorum.Serum taktılar,seruma ilaç enjekte ederken uyudum zaten.Sonrada ameliyatınız bitti dediler ve eşimin sesini duydum.Ameliyat anıyla ilgili herhangi bi tedirginlik yaşama bence.Onep de çok temiz bi klinik.Hastanenin soğuk havası yok.İlgi güzel.Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Merhaba Daisy,ameliyatı genel anestezi ile onep de oldum.Ameliyatla ilgili hiç bişey hatırlamıyorum.Serum taktılar,seruma ilaç enjekte ederken uyudum zaten.Sonrada ameliyatınız bitti dediler ve eşimin sesini duydum.Ameliyat anıyla ilgili herhangi bi tedirginlik yaşama bence.Onep de çok temiz bi klinik.Hastanenin soğuk havası yok.İlgi güzel.Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Selam Bambam2, yarın Serhat beye randevu aldım. Muammalı bir şekilde hazırlanıyorum. Fatih Dağdelenle de görüştüm. Ama senin burnun o kadar güzel olmuşki Serhat Tuncer'le görüşmeyi ve diğer yaptığı burun ameliyatlarının öncesi ve sonrasını görmek istiyorum. Eşim burnumu bir KBB uzmanının yapması konusunda ısrar ediyor aslında, ama burun estetiği revizyonunu yine bir plastik cerrahının yapması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ikna edicem onu bilmiyorum
cnm öncelikle karar aşamasında sana kolay gelsin :) iisalla gönlünce olurr.
yorumun için teşekkür ederim. serhat bey saolsun. cok memnunum burnumdan :)
benm burnumda deviasyon olduğu halde ben estetik cerraha olmayı tercih ettim. seklinin duzgun olması benm için cok onemliydi. burun ameliyatı yapan estetik cerrahlar burun yapısını biliorlar sonucta. tecrübeli olduktan sonra bence sorun yok. ben ameliyatımdan önce kkbciye gitmiştim nefes sorunum yüzünden. istersen sen de bir baktır. sonra estetik cerraha gittiğimde ikisi de aynı seyleri söledi içindeki problemle ilgili. dolayısıyla doktoruma güvendim bu yüzden :)) :smiley-cool:
ben amaliyat olalı 32 gün oldu ama hala şişlikler var burnumda, özelliklede çaprazdan bakılınca üst kısımlarda kemikte şişlik var böyle mercimek gibi doktora gittim bugün kontrole masaja devam et geçer şişlkik o iner ama eğer geçmezsede küçük bir operasyonla törpileriz dedi moralim çok bozuldu arkadaşlar geçecek bişe kalmayacak demedi yani geçmeme ihtimali var sizlerdede oldumu kemik kısmında yazarsanız sevinirim
Eylül'de ben de öncesi-sonrası fotolarımı gururla göstereceğim umarım:) Nefes alma sorunun da geçmiş anladığım kadarıyla:teytey:
Canım ben de burun estetiği olmuştum önceden, gerçi biraz inik olduğu için ve nefes alma sorunum başgösterdiği için yeniden olacağım. Ama seni rahatlatmak isterim, ben de ilk ameliyat olduğumda burun sırtında mercimek gibi şişlikler vardı. Doktor onları local anesteziyle hemen törpüledi. Burun deliğinden girip yapmıştı sanırım. 10 dakika sürüyor acı hissetmiyorsun.Şimdi burun sırtım iyi en azından:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?