Ameliyat sonrası şişliklerin ve morlukların daha hızlı gecmesi için krem kullandınızmı arkadaslar?
şişlik için bilmiyorum ama morluk için kullanmıştım ben, işe yarıyordu.
Merhaba;
05.07.08 tarihinde Fatih Dağdelene burun ameliyatı oldum.Dün alçım çıkarıldı ve dikişlerim alındı.Bant takılmadan önce burnuma baktım;oldukça şiş duruyordu.Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var.Dikişleriniz alındıktan ne kadar süre sonra yara iyileşti?Bir de dikişlerle beraber burnunuzun içinden metal iki kanca çıkarıldı mı?Sanırım bu kancalar burnu askıda tutmak için kullanılan,burnun iç yüzeyine yerleştirilen malzemeler...Dikiş izini en aza indirmek için uyguladığınız bir yöntem oldu mu?
Merhaba;
05.07.08 tarihinde Fatih Dağdelene burun ameliyatı oldum.Dün alçım çıkarıldı ve dikişlerim alındı.Bant takılmadan önce burnuma baktım;oldukça şiş duruyordu.Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var.Dikişleriniz alındıktan ne kadar süre sonra yara iyileşti?Bir de dikişlerle beraber burnunuzun içinden metal iki kanca çıkarıldı mı?Sanırım bu kancalar burnu askıda tutmak için kullanılan,burnun iç yüzeyine yerleştirilen malzemeler...Dikiş izini en aza indirmek için uyguladığınız bir yöntem oldu mu?
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
burun ucundaki şişlikler burun ucunu biraz sarkık gbi gosterirmi?kafayı yicem bugun 17. gunum ama bant varken burnumda daha guzel duruyodu şimdide cevremdekiler kalkık oldugnu soyluyo ama bence isteedgm kalkıklıkta degil
canım sen mailime resmini at bakalım bakalım öyle dur hemmen telaşlanma...eminim çok güzel olmustur..bende sana anlatacaklarım var mail atarım artık...Ünül Şahin e oluyorum....arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
burun ucundaki şişlikler burun ucunu biraz sarkık gbi gosterirmi?kafayı yicem bugun 17. gunum ama bant varken burnumda daha guzel duruyodu şimdide cevremdekiler kalkık oldugnu soyluyo ama bence isteedgm kalkıklıkta degil
canım sen mailime resmini at bakalım bakalım öyle dur hemmen telaşlanma...eminim çok güzel olmustur..bende sana anlatacaklarım var mail atarım artık...Ünül Şahin e oluyorum....
Arkadaşlar hangi kremlerfisfisfisfisfisfis
gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?