Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat sonrası şişliklerin ve morlukların daha hızlı gecmesi için krem kullandınızmı arkadaslar?

Hangi kremi kullandın kekik?Haftaya ibende ameliyat olucam insallah..Almamın iyi olcagını düşünüyorum tedbir olrak :)
tesekkür ederim

slm kızlar,
yarın bende gidip gün alacağım....artık ameliyat olup bu dertten kurtulmak istiyorum:)))

Bu aralar bi artış var sanırım ameliyatlarda:) Sen Ankaradasın sanırım..Kolay gelsin.Benim de haftaya belli olucak.

arkadaşlar bende krem kullandım ama şişlik ve morluk için değil keşke yardımcı olabilsem ama bence acele etmeyin yavaş yavaş kendiliğinden iyileşmesi daha iyidira.s.

Merhaba;
05.07.08 tarihinde Fatih Dağdelene burun ameliyatı oldum.Dün alçım çıkarıldı ve dikişlerim alındı.Bant takılmadan önce burnuma baktım;oldukça şiş duruyordu.Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum var.Dikişleriniz alındıktan ne kadar süre sonra yara iyileşti?Bir de dikişlerle beraber burnunuzun içinden metal iki kanca çıkarıldı mı?Sanırım bu kancalar burnu askıda tutmak için kullanılan,burnun iç yüzeyine yerleştirilen malzemeler...Dikiş izini en aza indirmek için uyguladığınız bir yöntem oldu mu?

ya arkadaşlar benim özel mesaj sistemimde bir sorun var sanırım kime özel atsam cevap gelimiyor demekki kimseye ulaşmıyor modlara da özel mesaj attım ama onlara da ulaşmayınca nasıl derdimizi anlatacağız ve düzelticekler bu durumu bilen varsa söylesin lütfen..

Benim bi arkadaşım oldu geçen sene eylül gibi hala dikiş izleri duruyodu ama belli belirsiz..Sanırım geçmesi biraz zor oluyo izlerin yada tamamen geçmiyo. O yüzden ben olabiliyosam dikişsiz bi ameliyat olmak istiycem...

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
burun ucundaki şişlikler burun ucunu biraz sarkık gbi gosterirmi?kafayı yicem bugun 17. gunum ama bant varken burnumda daha guzel duruyodu şimdide cevremdekiler kalkık oldugnu soyluyo ama bence isteedgm kalkıklıkta degil

Merhaba aspartam.Seninle aynı tarihte bende Naci Beye burun ameliyatı oldum.Benim alçım çarşamba çıkarıldı.Dikişlerim ve tamponlar ise geçtiğimiz cmtsi alındı,tabii o zaman alçıdan sonra burna yaptığı bandajda çıkarıldı.Dikiş izi çok az var şuan ama farkedilmiyo bile.Cmtsi günü ben çok rahat dışarı çıkıp dolaştım.Rahatsız edici bi şişlik yok.Morarma hiç olmadı.Bahsettiğin metal görünümlü bi kanca yok bende.

Evet dolcissimo bence burun ucundaki şişlikler düşük gösteriyo.Alçı varkande çok kalkık geliyodu.Bi ortayı bulamadıkk:)Zaten yandan bakıldığında kalkık duruyo.Bence seninde öyledir.Biraz beklememiz gerekiyo sanırım.

canım sen mailime resmini at bakalım bakalım öyle dur hemmen telaşlanma...eminim çok güzel olmustur..bende sana anlatacaklarım var mail atarım artık...Ünül Şahin e oluyorum....

Arkadaşlar ya bana bi yardımcı olun..
Doktorla görüştüm kendisi burda olmadığı için ve başka nedenlerden dolayı ameliyat eylül ayına sarkıyo.
Yazın ameliyat yapmak istemedi
Yazın sıcaklarda ameliyat olan varmı??? Çok sorun yaşayan??
Bide muayen günlerde ameliyat olunamıyo mu??

canım sen mailime resmini at bakalım bakalım öyle dur hemmen telaşlanma...eminim çok güzel olmustur..bende sana anlatacaklarım var mail atarım artık...Ünül Şahin e oluyorum....

canım mail attım sana
inş hepimiz adına hayırlısı olur:)ama çok titiz ve dateycı biriysen ameliyat olma çunku çok sorun yaratıyosun kendimden biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…