Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

slm kızlar,
Bende Açık tekniğe Takmıştım ama doktorum kapalı yapıyorum deyince ona güvendim...Benim Doktorum Ankara Onep Ünal

yarım kaldı ya yazım Ünal Şahın Ameliyatı Eylül de olucam umarım güzel olur...Açıkcası Doktora çok güveniyorum bence güzel iş çıkaracak:)))umarım yanılmamam...çok korkuyorum ....

Meraba aspartam.Evet benim burnum şuan tamamen açık.Ben dikiş izini doktorun verdiği kremi sürüp kulak pamuğuyla devamlı temizledim,belki bu yüzden bilmiyorum.Ama uyuşukluk falan yok.Benim burnumun içide tabiki eskisi gibi dümdüz değil.Sanıyorum dikişlerden kaynaklanan geçici bi durum.Tekrar geçmiş olsun sana

sevgili nixie.hacettepede doc.dr.aycan külahcıoğlu na gidersen sorununu en iyi şekilde çözecektir.bende ona burun ameliyatı yaptırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım.gercekten çok çok iyi.geçmiş olsun...

selam arkadaslar
bende 12 nisanda emre ilhan beye ameliyat oldum
benim belli belirsiz sikayetlerim vard1 burun ici dev1lasyon icin ameliyat olacakken estetikte olay1m dedim.belli belirsiz kemer ve burun da hafif yamukluk vard1 buda zor bisey cünkü zaten cok olmayan kusurlar1 düzeltmek ve begendirmek daha zor.sislik zamanla iniyor sab1r lütfen.tam sekli için sab1rl1 olman1z laz1m.her gecengün daha cok oturuyor,morluk kisiden kisiye degisiyor ben sisilik ve morluktan gözümü acamaz hale gelmisken ayn1 gün ameliyat oldugumuz kiside ne sislik ne morluk vard1.ben ac1k teknikle oldum ve burun kanatlar1mda daralt1ld1 3 ay oldu izler belli belirsiz halde cok yak1ndan bak1p incelersen görülüyor,benimde emre beyi tercih etmemdeki etken kbb uzman1 olmas1,sonuc itibariyle su haliyle bile memnunun ki zamanla dahada oturup güzellesecek.yaz ayalr1ndaki ameliyat konusunu sordum kendisine,ameliyat olan kisi 1 ay direk güneslenmiyecekse olur ama 1 ay direk güneslenmemek kosuluyla dedi haberiniz olsun isteyen yaz1nda olabiliyor yani,insallah herkes istedigi sonuca ulas1r

arkadaşlar burun ucundaki şişlikler ne zaman iner off burun sırtındakiler gidiyo ama uçtaki şişlikler var hala onlar ne zaman inmeye başlar?bu arada ben kapalı teknikle oldum ama şişlikler yinede var

arkadaşlar burun ucundaki şişlikler ne zaman iner off burun sırtındakiler gidiyo ama uçtaki şişlikler var hala onlar ne zaman inmeye başlar?bu arada ben kapalı teknikle oldum ama şişlikler yinede var

slm canım dün sana mail attım tasarmımı begendin mi?? merak ettim....almadın mı yoksa???
birde inecek şişlerin merak etme gayet güzel...cumartesi sende onepteymişşşin Ablam seni görmüs ben lavabodaydım çıkınca dedki bak burda biri vardı ameliyatı daha yeni olmus 1 hafta falan sendin demi o!!!

Dün kontrolüm vardı, doktor burun en yukardan iyileşmeye başlar, en son ucu iyileşir dedi. Hepimizin 6 ay sabretmesi lazım..

Bence doktorun konunsunda yüzde yüz eminsen için rahatsa korkma. Daha kötü olmaz. Ama doktorunu iyi seç.

Şişlik ve morluk konusunda da burda da okumuşsundur, kişiden kişiye değişiyor. 3 haftada rahat rahat işine gidersin, 2 haftada da çok iyi olanlar var. Şişme morarma biraz da şans işi hiç belli olmuyor.

İnşallah sonuç istediğin gibi olur.

Aspartam geçmiş olsun öncelikle..
Açık teknikte dikişler nerde oluyo? Çok fazlamı dikiş atılıyor?

Canım dikişler burnun dudak üstü ile birleştiği yerin 2-3 mm önüne atılıyor ve burnun içine kadar devam ediyor.Dikişlerim alınmadan gülümserken bilr zorlanıyordum,dikişler burun içinde kastırdığı için gerginlik yaratıyordu.Dikişler alınınca geçti tabi bu durum.

Sana da çok geçmiş olsun.Umarım burnun istediğin gibi olmuştur.
Kullandığın kremin ismini öğrenebilir miyim?Ben bepantane merhem sürmeye başladım,biraz sertliğini yumuşattı.Bepantene kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda dikiş yarasına?

Canım benim de bugün 10. günüm.Ameliyat sonrasındaki sürecimi sana özetleyeyim.Ameliyattan 2 saat kadar sonra alt tamponumu hemşire değiştirirken çok sabırsız olduğum için hemen aynamı kapıp baktığımda aman tanrım ne kadar kalkık olmuş bu burun böyle diye düşünmüştüm.3. gün ta ki tamponlarım çıkartılana kadar böyle düşündüm.Tamponlar çıktı o aşırı kalkıklık gitti,daha hoş bir kalkıklık oldu.1. hafta sonunda alçım çıkarıldı,yine sabırsız ben bandaj takılmadan kaptım çantamdan aynayı büyük bir heyecanla yeni burnuma baktım ve ŞOK.O havalı kalkık burun gitmiş daha mütevazi:) bir burun gelmişti.Bir haftada o kalkık burna kendimi o kadar alıştırmışım ki biraz canım sıkıldı alçı açılınca.Daha önce de dediğim gibi 10. günümdeyim,şimdi bu yeni haline de alışmaya başladım.Etrafımdaki herkes çok doğal olduğunu,birkaç ay sonra kimsenin ameliyat olduğumu anlamayacağını söylüyorlar.Özetle; önemli olan galiba insanın kendini her haliyle sevmesi.Ameliyattan önce de pek matah bir burnum olmasa da sevdiğim en azından nefret etmediğim bir burnum vardı.Şimdiki burnum eski halinden çok daha iyi.Bunu da rahatlıkla seveceğimi düşünüyorum.Alışmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım.
Herkes aynı şeyi söylüyor,burnun oturması için 3 ay sabredin diyorlar.Demek ki var bir bildikleri.O yüzden sen de canını sıkma,sabret ve daha iyi olan taraflarını görmeye çalış.

Son düzenleme:
Merhaba kızlaarrr...
Kimilerinizin bildiği gibi 27 haziranda ameliyatımı oldum.Bugün 19.gün ve yeni burnuma alıştım bile:)
Üniversiteden arkadaşa rastladım ve bana söylemesen anlamazdım dedi e bu da ameliyatın başarılı olduğunu kanıtladı bana.Düzgün ve yüzüme uyumlu bir burun oldu fakat tabii ucu şiş tahmin edebileceğiniz gibi... Doktorum oldukça başarılı iş çıkardı fakat benim bünyem mi hassas nedir bu ameliyatı biraz zor kaldırdı.O yüzden ameliyat olacak kişilerin moralini bozmak istemiyorum çok fazla anlatarak,geçti Allahtan o günler.Geçiyor hiç merak etmeyin..Sonucu görünce de memnuniyetim artıyor.Şu an hala hassas tabi burun,en ufak el değmesinde bile acıyabiliyor ama o da geçecek inşallah.Surat ifadem değişmedi ya en çok da buna seviniyorum.Ne diyeyim darısı isteyenlerin başınaaa....

sevgili şeker,27 haz.da oldum ben ve benim suratım çok şişti ama morluk hiç olmadı diyebilirim.
bir hafta sürdü suratımın inmesi hemen hemen.
burnumun ucu şiş birazcık şu anda ama sabır işi bu iş vallahi.Gören anlamaz ameliyat olduğumu ama sadece ben anlayabiliyorum şişlikleri artık.
sevgilin de bir hafta sonra görsün seni o zaman.

Meraba aspartam,benim kullandığım kremin adı thiocilline.Göz kremi aslında.Dikiş izi geçsin diye sürmedim.Dr verdi,burnumun içine kulak pamuğuyla sürüyorum.

iyi olmana ve burnunun istedigin gibi olmasina cok sevindim ecemasli
Ben de napim cok gerginim. ya 2-3haftaya kadar lokal ameliyat olacagim ya da hic olmayacagim.
sagolsun naci bey ile maillesiyoruz cok ilgili kafama takilan herseyi cevapliyor.
Ben de eskisehirde oturuyorum ve eskisehirliyim. acaba sakincasi yoksa seninle tanisabilir miyiz?

darısı hepimizin başına benim okulumda ekimde açılacak ben eylül gibi amleiyat olmak istıorm sizce okula gidebilecek kıvama gelir miyim çok morluklarım en azından geçer mi acaba yoksa ağustosun ortasından fln mı olsam bi de gözümün alışmamasından mutsuz olmaktan korkuorm hoş bu halinden kötü olcanı sanmıorm ama:1rolleyes: sizler yeni burnunuzu ilk gördüğünüzde neler hissettiniz bu arada hala doktor araştırmasındayım sanırım gazi hastanesinde olacak ama

Ameliyattan 11 gün sonraki halimi albüme ekledim.
Göz atmak isterseniz buyrun bakın.
Flaj patlamadığı için çok net değil ama profil belli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…