Merhaba Ecemasli;
Benim ameliyat sonrası tedavi sürecim seninkinden farklıydı.Salı günü tamponlarım çıkarıldı;cumartesi ise alçı ve dikişler.Şimdi burnum bandajla sarılı,1 hafta bu şekilde kalacakmış.Anladığım kadarıyla senin burnun şu an tamamen açık.Her doktorun uyguladığı işlem farklı tabiki de.Dikiş izinin çok az olduğunu yazmışsın,benim dikişin olduğu yerde ince bir kabuk tabakası oluştu,gayet de belli yani dikişler.Dikişlerin olduğu yer çok uyuşuk ve bu beni baya rahatsız ediyor.Bir de burnumun içine deliklerden görebildiğim kadarıyla bakıyorum ve çok yamuk yumuk,haşat olmuş bir hali var.Seninkinde durum nasıl?
arkadaşlar burun ucundaki şişlikler ne zaman iner off burun sırtındakiler gidiyo ama uçtaki şişlikler var hala onlar ne zaman inmeye başlar?bu arada ben kapalı teknikle oldum ama şişlikler yinede var
arkadaşlar burun ucundaki şişlikler ne zaman iner off burun sırtındakiler gidiyo ama uçtaki şişlikler var hala onlar ne zaman inmeye başlar?bu arada ben kapalı teknikle oldum ama şişlikler yinede var
SLM öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum bende burnumdan ameliyat olcağım muayne oldum özel bir hastanede resimleri falan çekti doktor gün verecek ama çok korkuyorum annemde istersen vazgeç daha kötü fdalan olabilir diyor ve burnumun gözlerimin şişmesinden korkuyorum ne kadar sürede iner şişlikler çalışıyorum özel bi şirkette ve erkek arkadaşımda var öle görmesini istemiorum...:a015:
Aspartam geçmiş olsun öncelikle..
Açık teknikte dikişler nerde oluyo? Çok fazlamı dikiş atılıyor?
Meraba aspartam.Evet benim burnum şuan tamamen açık.Ben dikiş izini doktorun verdiği kremi sürüp kulak pamuğuyla devamlı temizledim,belki bu yüzden bilmiyorum.Ama uyuşukluk falan yok.Benim burnumun içide tabiki eskisi gibi dümdüz değil.Sanıyorum dikişlerden kaynaklanan geçici bi durum.Tekrar geçmiş olsun sana
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
burun ucundaki şişlikler burun ucunu biraz sarkık gbi gosterirmi?kafayı yicem bugun 17. gunum ama bant varken burnumda daha guzel duruyodu şimdide cevremdekiler kalkık oldugnu soyluyo ama bence isteedgm kalkıklıkta degil
SLM öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum bende burnumdan ameliyat olcağım muayne oldum özel bir hastanede resimleri falan çekti doktor gün verecek ama çok korkuyorum annemde istersen vazgeç daha kötü fdalan olabilir diyor ve burnumun gözlerimin şişmesinden korkuyorum ne kadar sürede iner şişlikler çalışıyorum özel bi şirkette ve erkek arkadaşımda var öle görmesini istemiorum...:a015:
Sana da çok geçmiş olsun.Umarım burnun istediğin gibi olmuştur.
Kullandığın kremin ismini öğrenebilir miyim?Ben bepantane merhem sürmeye başladım,biraz sertliğini yumuşattı.Bepantene kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda dikiş yarasına?
merhaba ecemasli
sana ozel mesaj atacaktim ama atamadim.
nasilsin? burnun nasil? istedigin gibi mi?
Merhaba kızlaarrr...
Kimilerinizin bildiği gibi 27 haziranda ameliyatımı oldum.Bugün 19.gün ve yeni burnuma alıştım bile:)
Üniversiteden arkadaşa rastladım ve bana söylemesen anlamazdım dedi e bu da ameliyatın başarılı olduğunu kanıtladı bana.Düzgün ve yüzüme uyumlu bir burun oldu fakat tabii ucu şiş tahmin edebileceğiniz gibi... Doktorum oldukça başarılı iş çıkardı fakat benim bünyem mi hassas nedir bu ameliyatı biraz zor kaldırdı.O yüzden ameliyat olacak kişilerin moralini bozmak istemiyorum çok fazla anlatarak,geçti Allahtan o günler.Geçiyor hiç merak etmeyin..Sonucu görünce de memnuniyetim artıyor.Şu an hala hassas tabi burun,en ufak el değmesinde bile acıyabiliyor ama o da geçecek inşallah.Surat ifadem değişmedi ya en çok da buna seviniyorum.Ne diyeyim darısı isteyenlerin başınaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?