Arkadaşlar ya bana bi yardımcı olun..
Doktorla görüştüm kendisi burda olmadığı için ve başka nedenlerden dolayı ameliyat eylül ayına sarkıyo.
Yazın ameliyat yapmak istemedi
Yazın sıcaklarda ameliyat olan varmı??? Çok sorun yaşayan??
Bide muayen günlerde ameliyat olunamıyo mu??
Çok teşekkür ederim herneyse cevabın için..Yani korunduktan sonra bencede bi sorun olmaz gibi. Peki sence 3 haftada iyileşme olurmu? Morlukları çok önemsemem ama doktora ihtiyacım olur mu ki?
Ne zormuş ya doktoru buldum fakat gün ayarlayamıyorum şimdide :)
Bence 3 haftada iyileşme olur. 2 haftada işe gidenler de var. Benim mesela 3 hafta cuma günü doldu, o zamandan beri karşılaştığım insanlardan çok güzel tepkiler alıyorum. Bu da çok güzel moral oluyor. Ben herkese 'daha çok şiş' diyorum ama insanlar valla şu an bile çok güzel diyorlar. Ama ikinci haftanın sonunda o tepkileri alamazdım bence. Gördüğüm kadarıyla ikinci haftayla üçüncü hafta arasında çok şey değişti, şişlikler bayağı indi.Diğer arkadaşlar da görüş bildirsin ama bence 3 haftadan sonra çok rahat insan içine çıkabilirsin.
Çok teşekkür ederim herneyse cevabın için..Yani korunduktan sonra bencede bi sorun olmaz gibi. Peki sence 3 haftada iyileşme olurmu? Morlukları çok önemsemem ama doktora ihtiyacım olur mu ki?
Ne zormuş ya doktoru buldum fakat gün ayarlayamıyorum şimdide :)
Valla çıkmak zorunda kalıcam heralde olmasada..Umarım olur:)
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
burun ucundaki şişlikler burun ucunu biraz sarkık gbi gosterirmi?kafayı yicem bugun 17. gunum ama bant varken burnumda daha guzel duruyodu şimdide cevremdekiler kalkık oldugnu soyluyo ama bence isteedgm kalkıklıkta degil
merhaba kekikbu arada özel mesajınız var diye 2 mail aldım ancak buradan baktığımda mesajlar görünmüyor. neden olabilir acaba?
merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır burun estetiği olmayı kafama koydum çok korkuorm ama bi yandan da istiyorum internette neredeyse her doktorun web sayfasını inceledim ama en yol gösterici bilgiler burdan edindiklerim oldu uzun araştırmalardan sonra bu gün ilk kez bir plastik cerrahına gittim aslında tamamen estetik kaygılarla gittim hiç bi sağlık problemimin olmadığını düşünüodum hatta Allah korusun sonrasında sağlıkla ilgili bi sorun olursa çok vicdan azabı çekeceğimi fln düşünüodum dokto bana ne dedi bilio musunuz sağ deliğim resmen kıkırdak ve kemiklerle kapalıymış ve sol tarafa yaslıymış şaka gb demi yaaaa annem de gece ağzım açık uyumalarımı direk ona bağladı benm de aklıma bi ara nefes darlığı fln çektiğim geldi hikayem bayağı uzun oldu ama sizlerin tecribenize ihityacm var arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz doktorun adı SELAHATTİN ÖZMEN gazi de çalışıo duyanınız ameliyat olanınız var mı şimdiden teşekkür ederimm
Merhaba aspartam.Seninle aynı tarihte bende Naci Beye burun ameliyatı oldum.Benim alçım çarşamba çıkarıldı.Dikişlerim ve tamponlar ise geçtiğimiz cmtsi alındı,tabii o zaman alçıdan sonra burna yaptığı bandajda çıkarıldı.Dikiş izi çok az var şuan ama farkedilmiyo bile.Cmtsi günü ben çok rahat dışarı çıkıp dolaştım.Rahatsız edici bi şişlik yok.Morarma hiç olmadı.Bahsettiğin metal görünümlü bi kanca yok bende.
Benim bi arkadaşım oldu geçen sene eylül gibi hala dikiş izleri duruyodu ama belli belirsiz..Sanırım geçmesi biraz zor oluyo izlerin yada tamamen geçmiyo. O yüzden ben olabiliyosam dikişsiz bi ameliyat olmak istiycem...
Founda selam;
Kapalı tekniktense çoğu doktor açık tekniği tercih ediyor.En önemli nedeni ileriki bir zamanda çıkabilecek komplikasyon riskini açık teknikte en aza indirdiklerini söylüyorlar.Neticede burnun tüm içini olduğu gibi göerbiliyorlar açık teknikte.Ayrıca birkaç kişide duyduğum kadarıyla kapalı teknikte burun deliklerinde asimetri oluşma ihtimali var.Eğer ki problem daha çok tek bir tarafta ise o tarafta daha çok çalışılıyor ve o delik daha fazla deforme oluyor.Sonuç asimetrik burun delikleri ne yazık ki.Bu benim için en korktuğum ameliyat sonuçlarından biriydi .Bu nedenle doktorumun da tavsiyesi ile açık teknikle oldum.Şimdi de dikişlerle uğraşıyorum.Tercih meselesi tabi kafamçokkarıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?