Bahar çok güzel anlatmışsın teşekkürler..
Sen nerde olmuştun ameliyatını? Tanıdık bi doktora mı, üniversitedemi??
Ne kadar sürede iyileştin peki??
Senin narkoz tecrüben farklı olmuş Bahar,
Ben mesela üşüme falan hatırlamıyorum. Ama ameliyathanede donmuştum onu hatırlıyorum. Orası tabi soğuk oluyor. Üzerime battaniye örtmüşlerdi. Odama çıkınca da narkozun etkisiyle çok uyudum ve iyi ki de uyumuşum çünkü tampon varken ilk gece zor geçiyor zaten. Benim burun altındaki bantım hiç değişmedi çünkü hiç kanama olmadı. Boğazım da hiç acımadı. Tampon çıkarılırken de acı duymadım zaten birdenbire oldu ve bir baktım olmuş bitmiş. Ama morarma şişme oldu bende.
Aslında düşünüyorum da ameliyat süreci Allaha şükür çok kolay geçti benim, tek zorlanmayı alçı açılınca masaj sırasında yaşadım. Doktor gayet bastıra bastıra masaj yapıyor. İlk ağrımı o zaman hissettim ve o zamandan beri her gün hissediyorum çünkü hergün masaj yapıyorum. Ama neyse ki hafif bir ağrı.
Benim de 4 hafta doldu.
bende cok korkuyorum amelıyattan ve benı vazgecırmek ıcın sureklı kotu olacagını amelıyat olduktan sonra burnumum fonksıyonlarının azalacagı ve yıllarca burnuma cok dıkkat etmem gerektıgı soylenıorrr.offfffff kafam cok karısık amelıyat olan arkadaslar gercekten amelıyattan sonrakı yıllar burnuma cok mu dıkkat etmem gerek yanı sılerken bıle cok nazık olacakmısım yavas yavas vss...lutfen benı bılgılendırın kafam cok karısık
ama bildiğim kadarıyla burnunda et alınmamışsaa ve kanama riski yoksa tampona gerek duymuyolar galiba benim tamponumu 2 gün sonra cıkardı galiba evet cuma günü ameliyat oldum pazar tamponu cıkardı
ama suna dikkat etseniz memnun kalırsınız ameliyat gününde yakınlarınızaa sizi zırt pırt aramamalarını söyleyebilirsinizben sinir oldum tam uyuyorum telefon calıyo annem telefona bakıyo bağıra cağıraa konusuyo heycandan sonra tekrar sonra tekrar sonra tekrar uykumda var dinlenmek istiyorum bir türlü fırsat vermediler ama gercekten o gün pek aranmak istiyiceğinizi zannetmiyorum böyle olucağını bilseydimm anneme derdim kimseye haber vermee yada aramasınlarr diye 20 kere eş dost ve en cok akrabadan telefon geldi hemde ameliyattan sonra 2 saat te susmadılar gercekten o an cok rahatsız vericiydi cunku üzerinize feci bir yogunluk ta cöküyo uyumaktan başka hiç bişey düşünemiyosunuz birde ben yorganıı yüzümün üzerine cekerim burnumda tampon varya annem boğulurum diye gecee bol bol uyandırdıı
kızlar merhaba bende salı günü amelyat oldum dün tamponlarım alındı Allaha şükür gene çok fazla şişliğim ve morluğum yok ama zaman zaman artıp azalıyorlar özellikle şuan yanaklarım çok tuhaf görünüyor:çok üzgünüm: tamponlarım alınmış olduğundan önceki günlere nazaran çokk daha rahatım. kızlar bilginiz varmı bu şişliklerimin daha fazla artmaması için bana önereceğiniz bişiyler varmı?
Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Ben nefes alamadığım için bilhassa ameliyat olmaya karar verdim sağ tarafımda kemik vardı. Hazır bıçak altına yatmışken estetikte aradan çıksın dedim. Estetik ameliyatı biraz daha uzun sürüyor. Narkoz dan korkmanıza gerek yok damardan iğne yöntemiyle bayıltılıyorsunuz..uyurken de hiçbir şey duyulmuyor.Sadece 2 gün biraz ağrılı geçiyor. Rahatlık için ağrılara katlanmaya değer..Ben özel hastanede oldum ama önemli olan doktorun iyi olması.
[/IMG]resmimi de ekliyorum
Ameliyattan 11 gün sonraki halimi albüme ekledim.
Göz atmak isterseniz buyrun bakın.
Flaj patlamadığı için çok net değil ama profil belli oluyor.
Aspartam geçmiş olsun, burnun çok güzel gözüküyor, bence tam olmuş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?