Arkadaşlar bu ekg nedir? herkesten isterlermiki??
Ya bunları nasıl çekiyolar, tüp gibi bi alet var onun içine girerek mi????
arkadaslar regl ıken amelıyat olunur mu?
arkadaslar regl ıken amelıyat olunur mu?
oldupsikolojiniz saglamsa olun bu ameliyatı,çok titizseniz,mukemmeliyetçiyseniz olmayın.. psikolojim çok bozuldu burnumu begeniyorum ama bazen de begenmiyorum kafayı yicem bi begeniyorum bi begenmiyorum yok ucu daha da kalksaydı,daha da torplenseydi falan filan..butun gun cep telimden yuzumu de değil,sadece burun cekiyorum inceliyorum bu durum sadece ben de mi oluyo off gecmezse psikologa gitcem
psikolojiniz saglamsa olun bu ameliyatı,çok titizseniz,mukemmeliyetçiyseniz olmayın.. psikolojim çok bozuldu burnumu begeniyorum ama bazen de begenmiyorum kafayı yicem bi begeniyorum bi begenmiyorum yok ucu daha da kalksaydı,daha da torplenseydi falan filan..butun gun cep telimden yuzumu de değil,sadece burun cekiyorum inceliyorum bu durum sadece ben de mi oluyo off gecmezse psikologa gitcem
Meraba,bende dolcissimoya katılıyorum arkadaşlar.ameliyata kadar olan kısmı veya ameliyat günü ameliyat sonrasına hiç benzemiyo.sonrasında ben ve eşim çok farklı bi psikolojiye girdik.şuan burnumdan mennun olmamıza rağmen yinede değermiydi o kadar yıpranmaya diyoruz.o yüzden sağlam durmanız gerekli.Bu arada ben ameliyat olduğumda adetin ilk günüydü.Bişey olmuyo,zaten arkadaşlarda söylemiş kilot oluyo ama sidyeni çıkarttırıyolar.
ben kafayı yemek uzereyim..çok şükür ameliyatım iyi gecti,anesteziden sapasaglam uyandım,dr.umda ilgili biri burnum da ilk haline göre çok iyi ama çok doğal duruyo ben daha kalkık daha gosterişli bişey istiyodum annem de bugun bana ameliyat olmana o kadar ameliyat masasına yatmana,psikolojini bozmana,verilen paraya degdi mi sence dedi?o anda iyice yıkıldım burnum yuzumle çok uyumlu ama o kadar emek harcadgım belli olmuyo suan 4. haftaya girdim az cok sekli oturdu bu saatten sonra ucu kalkar mı bilmiyorum dr.a gittigimde eger zaman gectıkce hala ucundan memnun kalmazsan ucunu lokal anesteziyle kaldırırım 15 dak.lık iş dedi ama bilmiyorum işime falan konsantre olamıyorum kafam burnuma takıldı ama yine de Allah'a çok şükür diyorum...ama içim içimi yiyo..sizce ameliyatın 1. ayda dr. burnumun ucunu lokal anesteziyle kaldırır mı istedgm gibi yoksa beklemeli miyim?bekledikçe de içim içime sıgmıyo offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?