Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hayir ekg kalp ritmini ölçmek için yapılan bir test.
göğsüne su ile ıslatılarak metal elektrotlar baglanıyor. acı filan duymuyorsun. bir de ayak bileklerine bağlanıyor. bağlanılan makine de kalp ritm grafiğini çıkartıyor.
hepsi bu kadar.

Arkadaşlar bu ekg nedir? herkesten isterlermiki??
Ya bunları nasıl çekiyolar, tüp gibi bi alet var onun içine girerek mi????

benden istemedilerr ekg ama ben kendim kalp hastası olduğum için iyi bilirim kendisini kalp ve cevrsine önce jel gibi bişey sürücekler aynı şekilde ellere ve ayaklarada kalp cevresinde jel sürdükleri yere bişey yapıştırıcaklar hem jel yardımıyla hemde basınc üstü balon gibi onu sıkınca otomatik durucak yani havası boşalıcak kendiliğinden yapışıcak ellere ve ayaklara mandal gibi bişey yapıştırıcaklar o şekilde bir kaç dakika durmak gerekiyo o kadar tatlicadiarzu canının yanması imkansız bişey

Son düzenleme:
Ya benimde başıma böle bişey gelicek sanırım:SS Şansıma bak ya..
Aslında hep ertelenir diye okudum doktorların sitelerinde, sanırım son günleri falan olabilirde..Emin değilim..Çünkü doktorlarda bu konunun çokda kesin olmadığını söylemişler.
Açık bi sonuç yok bu konuda..

ya sansa bak yaa daha 4 gun varken pat dıye oluor yarın amelıyatım var off off..yarın ben gıderım ama ben bı kac sıteye baktım bayanlar adet ıken amelıyat olmalarında sakınca yoktur yazıor..yınede doktora kalmıss..

arkadaslar regl ıken amelıyat olunur mu?

Ben 2 doktora sormuştum ikisi de olur demişti. Benim ameliyatım da tam regl olacağım güne geliyordu ve çok üzülüyordum bu konuda ama vücudum bana çok güzel bir sürpriz yaptı ve 1 hafta erken oldum, ameliyat gününe kadar da bitmişti ama ben yine de önlem alıp girdim noolur noolmaz diye. Yine ameliyat stresinden falan bi kaza olmasın diye.

Tamamen çıplak olmanıza gerek yok arkadaşlar. Külot kalabiliyor. Zaten düşününce külodu çıkarmaya da gerek yok. O yüzden regli olucaksanız da rahat olun, en yüksek önlemleri alıp girebilirsiniz ameliyata:) Ama bence doktora söyleyin.

Ya sacma olacak ama sutyendemi cikariliyor ????:1shok: Ben haytta cikaramam yatarkende cikarmam asla ilk defa duydum yani bole bisi hadi ic camasirlarimiz olsa amaliyat elbisesini uzerine giysek neyse sutyenin ne zarari var?fisfisfis

psikolojiniz saglamsa olun bu ameliyatı,çok titizseniz,mukemmeliyetçiyseniz olmayın.. psikolojim çok bozuldu burnumu begeniyorum ama bazen de begenmiyorum kafayı yicem bi begeniyorum bi begenmiyorum yok ucu daha da kalksaydı,daha da torplenseydi falan filan..butun gun cep telimden yuzumu de değil,sadece burun cekiyorum inceliyorum bu durum sadece ben de mi oluyo off gecmezse psikologa gitcem

oldu
yok canım sadece sende olmuyo bendede aynı problem var amaliyat olalı 50 gün oldu bir beğeniyorum burnumu bir beğenmiyorum hala çok şiş ve üstüne üstelik mercimek kadar burun sırtımda pütürlükler var bende telefon elimde resim çekip bakıyorum kafayı yiyecem yani gerçekten çok sabır gerektiren bir amaliyat bakalım sonu nasıl olacak fisfisfis

Meraba,bende dolcissimoya katılıyorum arkadaşlar.ameliyata kadar olan kısmı veya ameliyat günü ameliyat sonrasına hiç benzemiyo.sonrasında ben ve eşim çok farklı bi psikolojiye girdik.şuan burnumdan mennun olmamıza rağmen yinede değermiydi o kadar yıpranmaya diyoruz.o yüzden sağlam durmanız gerekli.Bu arada ben ameliyat olduğumda adetin ilk günüydü.Bişey olmuyo,zaten arkadaşlarda söylemiş kilot oluyo ama sidyeni çıkarttırıyolar.

ben kafayı yemek uzereyim..çok şükür ameliyatım iyi gecti,anesteziden sapasaglam uyandım,dr.umda ilgili biri burnum da ilk haline göre çok iyi ama çok doğal duruyo ben daha kalkık daha gosterişli bişey istiyodum annem de bugun bana ameliyat olmana o kadar ameliyat masasına yatmana,psikolojini bozmana,verilen paraya degdi mi sence dedi?o anda iyice yıkıldım burnum yuzumle çok uyumlu ama o kadar emek harcadgım belli olmuyo suan 4. haftaya girdim az cok sekli oturdu bu saatten sonra ucu kalkar mı bilmiyorum dr.a gittigimde eger zaman gectıkce hala ucundan memnun kalmazsan ucunu lokal anesteziyle kaldırırım 15 dak.lık iş dedi ama bilmiyorum işime falan konsantre olamıyorum kafam burnuma takıldı ama yine de Allah'a çok şükür diyorum...ama içim içimi yiyo..sizce ameliyatın 1. ayda dr. burnumun ucunu lokal anesteziyle kaldırır mı istedgm gibi yoksa beklemeli miyim?bekledikçe de içim içime sıgmıyo offf...

Son düzenleme:
buraya foto nasıl ekleniyor?sadece burnumun fotosunu eklemek istiyorumm(daha henüz ailem dışında kimse bilmiyo ameliyat oldugumu) bana fikir verirseniz sevinirim

slm kızlar benim 10 gün sonra 3 aym doluyo şükürler olsun hiç problem yaşamadın burnumda çok güzel oldu bu kadar güzel olucağını bu kadar yüz şeklimin ddeğişeceğini tahmin etmemiştim:asigim:arkadaşlar benim adetimin 3 gününe denk gelicekti doktorun verdiği tarih ama adet olduğumu söyledim ozaman bir hafta uzatalım demişti bir hafta sonra ameliyatımı gerçekleştirdi sebebide kanamanın fazla olucağını ve morarmaların daha fazla olucağını söylemişti.her doktorun fikri farklı olabilir acele etmeyelim demişti doktorum :):içelim:

sütyen cikiyor tabiki de. cünkü en ufak bir basincin bile dolasima ve kalp ritmine filan etkisi var. bir de zaten ameliyatta kalp ritmini filan ölçmek için ekg cihazi bagli kaliyor. ben dört kere ameliyat oldugum için biliyorum.

arkadaşlar konu başlığı açtım bu bölümde orada burnumun fotoları var fikir verirseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…